Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
Megoldás: DN boxhoz igazítod a születésnapodat, így ha júniusban jön, ki akkor kapod meg. Ez előnyösebb olyan szempontból is, hogy nem kell egy évet várnod a következő születésnapig.
beküldve: 2008-12-26 21:31:39
(#175) Én nagyon örülnék ha mihamarabb kijönne a Death Note további részei díszdobozban - azért sürgős, mert mindenképpen ezt szeretném szülinapomra, ami márciusban van... komolyan, nagyon örülnék neki :) És szuperek a kis kiegészítő-cuccok, lehetne esetleg Nanásakat is beszerezni? Egész biztosan rendelnék.
de ha szánsz öt percet arra ,h végig nézd a Mangáknál, h épp hol tart(melyik rész az utolsó ami ott van). Aztán már nem olyan nehéz kilogikázni,h melyik jelent meg.
am nem bunkó akartam lenni, ne értsd félre
Tökéletesen egyet érted veled. régen én is ezt mondtam mindenkinek, és tom h nem bunkóságból, de aztán vhogy rájöttem, hogyha dolgozok, tanulok stb egyszerre, és minden nap este jövök haza, lehet nemaz a legfontosabb h bújjam az oldalakat.
Így a hozzám hosónlóaknak ez lényegesen sokat könnyitene, mert bejön az oldal és látom hogy mi van xD
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
beküldve: 2008-12-23 12:46:58
(#173) beküldve: 2008-12-23 12:43:21
(#172) de ha szánsz öt percet arra ,h végig nézd a Mangáknál, h épp hol tart(melyik rész az utolsó ami ott van). Aztán már nem olyan nehéz kilogikázni,h melyik jelent meg.
am nem bunkó akartam lenni, ne értsd félre
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-23 09:42:50
(#171) De nem érted, itt nem a link a lényeg
hanem az hogy tudod mi volt az 5 legutoljára megjelent kötet. Mert a webboltba egyértelmű hogy nem megjelenési sorrendben vannak a kötetek egybe beömlesztve.
Viszont ha lenne egy ilyen rövid felsorolás, akkor ha vki ránézne a főoldalra rögtön tudná mi volt az ami mostanában megjelent.
Főleg mivel azért nem jelennek meg naponta mangák, így azért ezzel a módszerrel pl az elmúlt 2-3 hónap megjelenését is átlátni. De persze ez csak egy ötlet volt. Többet már nem írok róla, mert sztem így már tudatosítottam hogy mit akartam mondani
hanem az hogy tudod mi volt az 5 legutoljára megjelent kötet. Mert a webboltba egyértelmű hogy nem megjelenési sorrendben vannak a kötetek egybe beömlesztve.
Viszont ha lenne egy ilyen rövid felsorolás, akkor ha vki ránézne a főoldalra rögtön tudná mi volt az ami mostanában megjelent.
Főleg mivel azért nem jelennek meg naponta mangák, így azért ezzel a módszerrel pl az elmúlt 2-3 hónap megjelenését is átlátni. De persze ez csak egy ötlet volt. Többet már nem írok róla, mert sztem így már tudatosítottam hogy mit akartam mondani
beküldve: 2008-12-23 08:47:58
(#170) erre van az oldala webbolt/manga része
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-23 01:13:26
(#169) szerintem a frissen a nyomdából/megy a nyomdába panel környékén létre lehetne hozni (vagy beleépíteni abba) egy kis panelt, amely felsorolja az utolsó X (mondjuk 5) kötetet. Így könnyen átlátják azok is a dolgot, akik esetleg régebben voltak az oldalon.
Pl ha 2-3 hónapig nem tudtam ránézni az oldalra mert elutaztam, de tudom hogy előtte az utolsó megjelent manga az árnybíró x-edik kötete volt és az most a felsorolásba a 4. akkor 3 kötet jelent meg az óta. és rögtön azt is tudom mi az a három.
sőt ha linkkel is rendelkeznének rákattintással rögtön a webboltba lehetne menni rendelni. de persze ez már csak egy extra. maga a felsorolás a lényeg.
Pl ha 2-3 hónapig nem tudtam ránézni az oldalra mert elutaztam, de tudom hogy előtte az utolsó megjelent manga az árnybíró x-edik kötete volt és az most a felsorolásba a 4. akkor 3 kötet jelent meg az óta. és rögtön azt is tudom mi az a három.
sőt ha linkkel is rendelkeznének rákattintással rögtön a webboltba lehetne menni rendelni. de persze ez már csak egy extra. maga a felsorolás a lényeg.
Sejtettem bocsi Köszönöm a választ, én is erre gondoltam, de gondoltam bepróbálkozok.
Végülis csak az egyikről le kéne szedni a másikra meg rárakni, de gondolom nem ilyen egyszerű...
Végülis csak az egyikről le kéne szedni a másikra meg rárakni, de gondolom nem ilyen egyszerű...
Én is kettőből csináltam egyet, nem nagy kunszt
beküldve: 2008-12-18 09:19:57
(#167) Oldalon belüli privát levelezés?
Előfordult már, h kaptam egy FONTOS e-mailt, de én a címemet ritkán nézem
Sokkal könnyebb lenne, ha itt, az oldalon lehetne PÜ
Előfordult már, h kaptam egy FONTOS e-mailt, de én a címemet ritkán nézem
Sokkal könnyebb lenne, ha itt, az oldalon lehetne PÜ
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-26 20:50:30
(#166) Sejtettem bocsi Köszönöm a választ, én is erre gondoltam, de gondoltam bepróbálkozok.
Nem írtad jó helyre, de ha már itt vagy, akkor válaszolok neked:
valószínűleg nem fogják a te kedvedért újragyártani.
beküldve: 2008-11-26 20:35:20
(#164) Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, ezért bocsi ha nem.
Nekem olyan igényem lenne, hogy a death note-os kulcstartóknál van az "L"-es (Kulcstartó - DN-00027), és nekem a fém felirat, mint a többinél, jobba tetszene, mint a bőr. Nem lehetne esetleg egy újabb variáviót csinálni, aminél fém felirattal van?
Nekem olyan igényem lenne, hogy a death note-os kulcstartóknál van az "L"-es (Kulcstartó - DN-00027), és nekem a fém felirat, mint a többinél, jobba tetszene, mint a bőr. Nem lehetne esetleg egy újabb variáviót csinálni, aminél fém felirattal van?
Minden oldal netre tevését külön engedélyeztetni kell (a japánok háklisak a netes dolgokra). Ha megnézed, az első köteteknél még általában vállaljuk a macerát, de a többire már nincs cérna.
Bah, ez valami hihetetlen. Kosz a gyors reagalast!
beküldve: 2008-11-24 22:47:51
(#162) Szerintem még akár be is vállhat ez a korlátozás ^^
no pussy, just the dicks