Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
sokáig elhúzódik
valaha készen lesz?
valaha készen lesz?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:03:42
beküldve: 2010-08-05 23:31:08
(#226) Érdekelne a KEDVENCEK funkció. Már nagyon régóta fejlesztitek...mmm...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Ezek jó ötletek!
Dumaláda: Igen, ezt tudom, de szerintem praktikusabb, ha közvetlen ott lenne mellette, na meg kicsit nagyobb is lehetne mondjuk.
Dumaláda: Igen, ezt tudom, de szerintem praktikusabb, ha közvetlen ott lenne mellette, na meg kicsit nagyobb is lehetne mondjuk.
beküldve: 2010-02-16 17:24:54
(#224) szerintem jó lenne, ha korlátlanul lehetne szerkeszteni a hszeket, nem csak néhány óráig
és egy hsz törlés is jól jönne
Merchior: ha rányomsz a "További bejegyzések"-re, akkor megjelenik több a dumaládából és ott már van időbélyeg
és egy hsz törlés is jól jönne
Merchior: ha rányomsz a "További bejegyzések"-re, akkor megjelenik több a dumaládából és ott már van időbélyeg
-
Szerk: ∂z 2010-02-16 17:26:16
igen az időbélyegzőre már én is gondoltam
és a kedvencek funkció is érdekelne
és a kedvencek funkció is érdekelne
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2010-01-04 20:39:46
beküldve: 2010-01-04 20:16:16
(#222) Látom, már másnak is szúrta a szemét. A dumaláda szerintem elbírna egy időbélyegzőt. És a kedvencek funkcióra ismét kitérnék: legalább annyit, hogy mi lesz majd belőle, ha egyszer lesz
beküldve: 2009-11-30 23:07:02
(#221) Szerintem a "Frissen a nyomdából/Megy nyomtatásba" résszel az a baj, hogy ez bőven elég, ha csak két kötetről van szó, de mi van, ha egyszerre 5 jelenik meg? Valahogy bővíteni kéne és persze gyakrabban frissíteni.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-11-14 11:06:45
(#220) KEDVENCEK
Ezt a funkciót még fejlesztjük. ? sok ideje már itt lesz valami? és miket lehet majd oda rakni kedvenceknek?
Ezt a funkciót még fejlesztjük. ? sok ideje már itt lesz valami? és miket lehet majd oda rakni kedvenceknek?
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Erre sajnos nincs lehetőség, mert a regisztráció alapja az e-mail cím, így azt nem lehet megváltoztatni. De a felhasználói nevet igen, szóval regisztrálhatsz egy másik e-mail címmel és a jelenlegi felhasználói neveddel.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2009-11-07 17:32:02
(#218) beküldve: 2009-07-27 13:53:30
(#217) Most, hogy kidobtam innen fél oldalnyi offot, talán térjünk vissza a honlap új funkcióihoz...
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Nekem erre az a megoldásom, hogy a tartalmaimban keresem vissza, ami kéne. Mert elvégre csak oda ír az ember, ami érdekli (szerintem)
Szerk: Moderátor 2009-07-27 13:51:38
Mondhatnánk azt is a profilnál legyen egy kedvenc gyűjtő ahova berakhatja kedvenc topicjai linkjét, így nem kéne keresgetnie!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Még nincs? Hmmm... Jól megnézted? Ha nincs, és fontosnak érzed, akár Te is nyithatsz egyet... Bár ennek csak úgy van értelme, ha másokat is érdekel.^^
beküldve: 2009-07-16 13:10:00
(#208) Ömm
Sztem egy Bleaches topic kéne a mangákhoz
Sztem egy Bleaches topic kéne a mangákhoz
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!