Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
Eddig mindig csak máshol mondtam, de most akkor itt is: SZIVESEN LÁTNÉK EGY TÖRLÉS GOMBOT. H esetleg törölhessem azokat a postjaimat, amiket meggondoltam időközben és fölöslegesnek érzem.
az jó lenne
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-03-15 21:36:30
(#241) Hozzászólás előnézet funkció, keresés funkció, ... gyakorlatilag valami átláthatóbb fórum motor, mint pl. az ingyenes simple machines (http://www.simplemachines.org/) .
Tényleg jók lennének szavazások, felmérések. Ha egy mangának nagy a rajongótábora akár rajongói finanszírozási modellt is lehetne választani. Lásd Kickstarter (www.kickstarter.com/).
A közösségnek kellene az egyik legfontosabbnak lennie, nekem mégis a fórum rész kényelmetlen és nem ösztönöz arra, hogy használjam... nem jó.
Előrendelés funkció. Ez nagyban megkönnyíthetné annak eldöntését, megítélését, hogy egy kötetből érdemes-e utánnyomatni.
Megjelenési lista. A naprakész információk nagyon fontosak. A kiadó részéről ha lenne 1-2 frontember aki a közösségért felelős és állandóan jelen lenne szerintem nagyon jót tenne.
Lásd Blizzard/Bashiok.
Kíváncsi lennék a Mangafan melyik korosztályt tartja fő vásárlóközösségének...
Tényleg jók lennének szavazások, felmérések. Ha egy mangának nagy a rajongótábora akár rajongói finanszírozási modellt is lehetne választani. Lásd Kickstarter (www.kickstarter.com/).
A közösségnek kellene az egyik legfontosabbnak lennie, nekem mégis a fórum rész kényelmetlen és nem ösztönöz arra, hogy használjam... nem jó.
Előrendelés funkció. Ez nagyban megkönnyíthetné annak eldöntését, megítélését, hogy egy kötetből érdemes-e utánnyomatni.
Megjelenési lista. A naprakész információk nagyon fontosak. A kiadó részéről ha lenne 1-2 frontember aki a közösségért felelős és állandóan jelen lenne szerintem nagyon jót tenne.
Lásd Blizzard/Bashiok.
Kíváncsi lennék a Mangafan melyik korosztályt tartja fő vásárlóközösségének...
beküldve: 2012-03-15 10:29:03
(#240) Amúgy a szukits kiadónak is bejött, mert ha mindenki leír a fórumon egy-két dolgot, akkor az felett könnyű átsiklani, de ha már valami gyűjtené a szavazatokat, akkor lennének pontos adatok. Persze nem szavazhatnának olyanok, akik csak épp aznap regisztráltak azért, hogy szavazhassanak. Szerintem működhetne
( meg a várható megjelenésekről egy lista, mint a delta vision-nál)
( meg a várható megjelenésekről egy lista, mint a delta vision-nál)
Szerk: Spring 2012-03-15 10:31:46
beküldve: 2012-03-14 19:18:42
(#239) Szavazás, hogy mit kéne kiadni.(de nem csak fórum, hanem konkrét szavazó rész)És ha összegyűlne a kiadáshoz elég szavazat(ahogy a mangafannak is megérné) akkor kiadnák.Ez az ötlet csak elméletben működik?Túl naiv vagyok...
beküldve: 2011-06-17 12:23:22
(#238) beküldve: 2011-06-17 11:40:12
(#237) Igen, az jo lenne, ha lenne egz olyan menupont, hogy mi van elokeszuletben, vagy legalabb a dumaldaba be lehetne irni
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-06-17 11:28:25
(#236) Eddig mindig csak máshol mondtam, de most akkor itt is: SZIVESEN LÁTNÉK EGY TÖRLÉS GOMBOT. H esetleg törölhessem azokat a postjaimat, amiket meggondoltam időközben és fölöslegesnek érzem.
-
Szerk: C-san 2011-06-17 11:30:06
beküldve: 2011-06-06 09:37:44
(#235) Vagy egy kiadási terv, mint a Delta Vision oldalán.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-06 09:18:11
(#234) Engem egy előrendeléses funkció érdekelne, vagy legalább egy előkészületben menüpont :)
Jah xD
nemzetbiztonsági ügyekre :P
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:21:11
Sztem olyan jó hogy inkább ők használják..
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:20:53
Biztos megállt az ütő bennük olyan jó
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:20:26
beküldve: 2010-12-30 13:33:59
(#230) Egy jó chat sztem is jobban feldobná az oldalt
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:19:06
beküldve: 2010-12-17 22:17:27
(#228) Én még egy jó chat-et hiányolok az oldalrol
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!