Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2009-07-09 15:28:33
(#207) A dumaládánál,jó lenne ha időpontot is tennétek.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-06-20 16:08:18
(#206) Fiszi: A Kedvenceid funkciót még fejlesztik!
Elnar: A kommentelt topikok mellé ki szokták írni h ki írt utoljára!
Elnar: A kommentelt topikok mellé ki szokták írni h ki írt utoljára!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-20 10:31:55
(#205) Jó ötlet lenne a kommentelt topikok mellé kiírni hogy ki volt az utolsó. Így az ember tudná hogy reagáltak e már az üzijére.
/Nem tudom hogy oldható meg de pl [Link] itt működik. /
/Nem tudom hogy oldható meg de pl [Link] itt működik. /
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-06-19 20:01:03
(#204) Igen, a kereső jó ötlet! És jó lenne egy fan szekció, ahová lehetne csodás műveket feltölteni. És a kedvencek alá pedig be lehetne tenni a kedvenc topikjainkat.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-19 19:54:55
(#203) Ha már a chates ötlet nem jött be, mondok jobbat: egy kereső! Ha valaki még teljesen új az oldalon és nem tudja, mi hol van, elég beírnia a keresőbe azt, amit keres, és egyből meg is találta! Nem kell az egész oldin végigkeresgélnie! Ha rossz ötlet, akkor sorry!
Bocsi a duplapostért, de már nem engedi szerkeszteni!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-16 19:59:05
(#201) Nem rosszak az előbb elhangzott ötletek. Sőt...
Az én tippem pedig egy olyan hely lenne az oldalon, ahova be lenne írva minden funkció az oldalon, és hogy az mire való. Ez főleg az újoncok számára könnyítené meg mondjuk a fórumhasználatot. Magamból kiindulva legalábbis
Az én tippem pedig egy olyan hely lenne az oldalon, ahova be lenne írva minden funkció az oldalon, és hogy az mire való. Ez főleg az újoncok számára könnyítené meg mondjuk a fórumhasználatot. Magamból kiindulva legalábbis
Én jobban örülnék a dumaláda helyett egy chatnek, mert a dumaláda csak akkor jeleníti meg az új üziket, ha frissítjük a lapot (legalábbis nekem), a chat meg nem.
Akkor csak a tiéd olyan, mert nekem mindig mikor ír valaki megjeleníti.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-16 19:50:25
(#199) Én jobban örülnék a dumaláda helyett egy chatnek, mert a dumaláda csak akkor jeleníti meg az új üziket, ha frissítjük a lapot (legalábbis nekem), a chat meg nem.
Ja, és csatlakozom az előttem szólókhoz is!
Ja, és csatlakozom az előttem szólókhoz is!
beküldve: 2009-06-13 12:44:10
(#198) Pártolom az előttem szólókat. Tényleg elférne egy törlés gomb. Meg persze folyamatosan a szerkesztés. Így legalább kitudnánk magunkat húzni a csávából és sokkal kevesebb duplapost lenne, mert ha pl. van egy új tag és még nem tudja, hogy nem szabad duplapostolni akkor az idősebb emberkék szólnak neki, hogy duplapost, töröld.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-13 11:27:36
(#197) 1. Jó lenne, ha tovább maradnának szerkeszhetők a posztok, és ha úgy adódik, törölni is lehessen a sajátunkat. Sok fölösleges moderálnivalótól kímélhetnénk meg a moderátort. ;)
2. Jó lenne, ha a következő köteteknek lenne valamiféle kiadási terve kiírva a honlapon, mondjuk amint megjelenik a Kensin 7, már ki is lenne írva, hogy Kensin 8 várható megjelenés: 2010 ősz. Valami ilyesmi. Sok "Mikor jelenik már meg" kérdést megspórolnátok, meg nem kell pontos időpontot kiírni, hanem egy saccperkábé kényelmes időt, amit legfeljebb közelebb hoztok, ha mégis úgy jönne ki a lépés.
2. Jó lenne, ha a következő köteteknek lenne valamiféle kiadási terve kiírva a honlapon, mondjuk amint megjelenik a Kensin 7, már ki is lenne írva, hogy Kensin 8 várható megjelenés: 2010 ősz. Valami ilyesmi. Sok "Mikor jelenik már meg" kérdést megspórolnátok, meg nem kell pontos időpontot kiírni, hanem egy saccperkábé kényelmes időt, amit legfeljebb közelebb hoztok, ha mégis úgy jönne ki a lépés.
Mondjuk a trollok annak is nyafoghatnak, de az értelmesebbek szerintem megemésztik és tudomásul veszik. :)
beküldve: 2009-06-04 14:40:24
(#196) Lehet hogy nagy kérés, de nem lehetne olyan, hogy egy postot lehessen törölni. Pl. vki véletlenül duplázik, akkor legyen olyan funkció.
a kívánságot úgy értitek, hogy milyen mangát szeretnék, hogy megjelenjen magyarul?
Nem, ide az oldallal kapcsolatos kívánságot/ötleteket szokás írni.
de a legjobb az lenne he minél hamarabb legyártanák s kiadnák a mangákat (és nem tökölnének anyit XD ) ^^/mert pl japánba vagy angliába már az öszes kötet megjelent csak amgyarország van igy lemaradva
azt azért vedd figyelembe, hogy nem könnyű meló lefordítgatni, nyomdába küldeni stb a dolgokat. meg plusz, hogy angliában, japánban sem ilyen kevés idő alatt adták ki az összeset + magyarországon csak most kezd elindulni a dolog. ott meg már jó pár éve...
Positive vibration.
beküldve: 2009-06-02 14:43:20
(#193) a kívánságot úgy értitek, hogy milyen mangát szeretnék, hogy megjelenjen magyarul? Bármielyik Watase Yuu, Tanemura Arina vagy Umino Chica kötetet. Vagy a Yotsubato!-t. Vagy Akamatsu Ken-t. Vagy valamit. Tényleg, a Nana az egyetlen shoujo.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
hát h karácsonyra mit kérsz a Jézuskától/Télapótól azt inkább ne, de ha erre van ingerenciád, talán még ez is belefér
Köszönöm szépen a válaszodat
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!