Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2007-12-05 19:36:00
(#71) Lusta vagyok az 5 oldalt végigbogarászni, úgyhogy gomen, ha már meg lett vmi említve:
- baloldali menü átvariálása, így a fórum szélesebb helyet foglalhatna, és esetleg az avatarok is nagyobbak lehetnének
- postok dátum szerinti rendezésének lehetősége
- az "új hozzászólás" gomb lap tetejére pakolása (apró kényelmi funkció, de fontos )
- egy előnézeti lehetőség a hozzászólás elküldése előtt
- RSS feed a hírlevél helyett
- topicokra való feliratkozás (emailt küld, ha vki választ ír)
- privát üzenetek
Ezek lennének első blikkre a javaslataim. Remélem, nem írtam hülyeségeket.
- baloldali menü átvariálása, így a fórum szélesebb helyet foglalhatna, és esetleg az avatarok is nagyobbak lehetnének
- postok dátum szerinti rendezésének lehetősége
- az "új hozzászólás" gomb lap tetejére pakolása (apró kényelmi funkció, de fontos )
- egy előnézeti lehetőség a hozzászólás elküldése előtt
- RSS feed a hírlevél helyett
- topicokra való feliratkozás (emailt küld, ha vki választ ír)
- privát üzenetek
Ezek lennének első blikkre a javaslataim. Remélem, nem írtam hülyeségeket.
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Lotus 2007-12-05 20:04:45
Szerintem ezt nem ide kellett volna. Az ilyesmire ott van ez: [Link].
Ide az oldallal kapcsolatos kívánságokat lehet leírni, nem a mangakéréseket.
Ide az oldallal kapcsolatos kívánságokat lehet leírni, nem a mangakéréseket.
beküldve: 2007-10-30 20:49:54
(#69) Magical-girl...Sailor Moon Még mindig van egy tonna újságom,és nagyooon imádtam régebben,de most se rossz
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-30 20:44:35
(#68) Jah egy tipikus Magical-girl!imááádom az ieneket!
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-30 19:37:52
(#67) M.M.P. A Király :) MangaFan...Valami Csajmanga? :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
A világon semmi. Remélem teljesül a vágyad.
jajj te kis cuki köszi annyirra...annyira...hüpp meghatódtam XD
beküldve: 2007-10-30 19:13:17
(#65) Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-30 18:59:00
(#63) beküldve: 2007-10-30 18:41:19
(#62) Sziasztook!
Kedves Mangafan kiadó!
Már nagyon sok kiadónak elküldtem hogy nagyon jó lenne ha kiadnák a Tokyo Mew Mew c. sódzsó mangát.Nagyon-nagyon jó lenne ha megkeresnétek és lefordítanátok és akár magyarosított nevekkel!ÍRtam mindegyik részről egy rövid ismertetőt amit ide be is illesztek!Itt az első rész és ha tervbe vesztitek szóljatok és leírom a többit is:
Tokyo mew Mew vol.01.:
Egy véletlen folyamán a 11 éves Ichigo Momomiyát felruházza a Hegyi Vadmacska DNS-ének ereje.A lány újdonsült képességeit kipróbálja mikor csatlakozik egy titkos társasághoz ahol a feladata hogy megvédje az emberiséget az ellenségtől.
és mégegyszer köszönöm!
Kedves Mangafan kiadó!
Már nagyon sok kiadónak elküldtem hogy nagyon jó lenne ha kiadnák a Tokyo Mew Mew c. sódzsó mangát.Nagyon-nagyon jó lenne ha megkeresnétek és lefordítanátok és akár magyarosított nevekkel!ÍRtam mindegyik részről egy rövid ismertetőt amit ide be is illesztek!Itt az első rész és ha tervbe vesztitek szóljatok és leírom a többit is:
Tokyo mew Mew vol.01.:
Egy véletlen folyamán a 11 éves Ichigo Momomiyát felruházza a Hegyi Vadmacska DNS-ének ereje.A lány újdonsült képességeit kipróbálja mikor csatlakozik egy titkos társasághoz ahol a feladata hogy megvédje az emberiséget az ellenségtől.
és mégegyszer köszönöm!
beküldve: 2007-09-17 12:35:58
(#61) Egy újabb (szerintem jó) ötlet: A mangalistánál fel lehessen két képet tölteni a gyűjteményről, amik a lista alatt thumb-ban (kis kép, kattintásra új ablakban, nagy méretben nyitja meg) jelenhetne meg. Ezt egy francia oldalon láttam és nagyon megtetszett!
beküldve: 2007-07-11 09:16:11
(#60) Lehetnének az avatarok 100×100-as méretűek és akkor esetleg engedélyezni lehetne animált gifek alkalmazását is...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-07-11 09:16:47
Kéne a rang és az avatar alá, hogy hány hozzászólása van eddig a felhasználónak.
Szerintem nem kéne kiírni, hogy hány hozzászólása van az adot felhasználónak, ez fölösleges offolásokhoz vezetne(ami amúgy is van...)
Kéne a rang és az avatar alá, hogy hány hozzászólása van eddig a felhasználónak.
Meg egy olyan funkció bejelentkezésnél, hogy megjegyezze a felhasználónevet és a jelszót.
Meg egy olyan funkció bejelentkezésnél, hogy megjegyezze a felhasználónevet és a jelszót.
1-et értek
Ja ja Sztem is
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
1-et értek
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"