Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
az avatarok mérete meg fog valaha változni,vagy a fórum élete végéig ilyen kis hangyafosnyi 70*70-es marad?
576-on csak 60*60-as van. :) Számomra ez a 70*70 pont ideális
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-27 17:56:43
(#25) Csókolom megint az admin bácsinak,de ha már van születésnap beállítás akkor lakhely miért ne lenne?
És jut eszembe...az avatarok mérete meg fog valaha változni,vagy a fórum élete végéig ilyen kis hangyafosnyi 70*70-es marad?
És jut eszembe...az avatarok mérete meg fog valaha változni,vagy a fórum élete végéig ilyen kis hangyafosnyi 70*70-es marad?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sorban haladjunk:
- a hozzászólást pár percig lehet szerkeszteni elküldés után.
- Zsolti beszél jól a gyűjteménnyel kapcsolatban: aki akarja kitöltheti, hogy a többiek lássák mi érdekli (és senkit sem bannolunk, csak mert nincs Árnybírója, nyugi )
- tartalmaid alatt a hozzászólásaid listázása, válaszfigyelő, és az eseményekhez általad feltöltött képek lesznek listázhatók
- kedvenceid: figyelt topikok, haverlista, kedvenc kiadvány
Sok ötletet merítünk innen, úgyhogy szórjátok nyugodtan.
Közben beszúrtunk egy életkor-beállítást a profilra, aki akarja, használja
Pakura, a hsz-odat átmozgattam a Mit kéne kiadni topikba, inkább oda való. Ez a mangafan.hu kívánságládája. Majd ott a szerkesztő úr megmagyaráz mindent
Midori, kicsit offtopic, de tudtommal lesz ilyen, csak most egyébként is sok az esemény.
- a hozzászólást pár percig lehet szerkeszteni elküldés után.
- Zsolti beszél jól a gyűjteménnyel kapcsolatban: aki akarja kitöltheti, hogy a többiek lássák mi érdekli (és senkit sem bannolunk, csak mert nincs Árnybírója, nyugi )
- tartalmaid alatt a hozzászólásaid listázása, válaszfigyelő, és az eseményekhez általad feltöltött képek lesznek listázhatók
- kedvenceid: figyelt topikok, haverlista, kedvenc kiadvány
Sok ötletet merítünk innen, úgyhogy szórjátok nyugodtan.
Közben beszúrtunk egy életkor-beállítást a profilra, aki akarja, használja
Pakura, a hsz-odat átmozgattam a Mit kéne kiadni topikba, inkább oda való. Ez a mangafan.hu kívánságládája. Majd ott a szerkesztő úr megmagyaráz mindent
Midori, kicsit offtopic, de tudtommal lesz ilyen, csak most egyébként is sok az esemény.
beküldve: 2007-03-26 21:47:36
(#23) azt kérdezte egy ismerősöm, h. magyar mangakáknak van-e pályázat... nem mintha ő rajzolna... csak h. lehetne ilyen kiadvány, esetleg ki lehetne írni a sztorit, s ahhoz kérni rajzokat, vagy a sztorira is pályázat, ilyesmi... bár fogalmam sincs, hányan foglalkoznak ilyesmivel mo-n.
csak azért írom, mert később elfelejtem, amúgy tudom, h. van most épp elég esemény, szerencsére
csak azért írom, mert később elfelejtem, amúgy tudom, h. van most épp elég esemény, szerencsére
beküldve: 2007-03-26 21:06:17
(#22) Én azt olvastam, hogy a MangaFan kiadó felvásárolta az Inuyasha összes magyarra fordított fejezetét. És már végre szeretném tudni, hogy mikor adják ki. Igazán boldog lennék, ha legalább egy sort írnának arról, hogy mikor adják ki!!!!!
beküldve: 2007-03-26 20:45:59
(#21) A kedves szerkesztő bácsit szeretném kérdezni,hogy a Tartalmaid és a Kedvenceid menüpont mikorra várható és mi lesz benne?
Ja és ha már úgyis tépem az agyát: ezek a rangok..ezek mi alapján mennek fel? Hozzászólások száma vagy hogy mennyi ideje regisztrált a fórumon? És a gyalog után mi jön? XD (nem fogom be a pofámat,csakazért se..)
Ja és ha már úgyis tépem az agyát: ezek a rangok..ezek mi alapján mennek fel? Hozzászólások száma vagy hogy mennyi ideje regisztrált a fórumon? És a gyalog után mi jön? XD (nem fogom be a pofámat,csakazért se..)
Szerk: Hanon 2007-03-26 20:49:57
hmm... most, ahogy nézem, az előző hozzászólásomat tudnám szerkeszteni, de az azelőttit (ami már tegnapi) már nem. Lehetséges, hogy van valami idő-, vagy közbeni hozzászólásszám-korlát, ami után nem szerkeszthető?
Na hirtelen leesett nekem is...csak a legutóbbi hozzászólást lehet szerkeszteni..
Szerk.: most meg mégsem..
Szerk: Hanon 2007-03-26 16:47:11
Hanon: nekem jelenleg is működik a szerkesztés funkció.
(most is kellett szerkesztenem egyet, mert jó hosszú regényt írtam... remélem, azóta neked is működik!)
(most is kellett szerkesztenem egyet, mert jó hosszú regényt írtam... remélem, azóta neked is működik!)
Fura..nekem most vagy van vagy nincs :S Most perpill épp eltűnt...
hmm... most, ahogy nézem, az előző hozzászólásomat tudnám szerkeszteni, de az azelőttit (ami már tegnapi) már nem. Lehetséges, hogy van valami idő-, vagy közbeni hozzászólásszám-korlát, ami után nem szerkeszthető?
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Fura..nekem most vagy van vagy nincs :S Most perpill épp eltűnt...
Annyi funkciója van a mangagyűjtemény résznek, hogy látod xy adatlapján hogy megvan neki az xyz manga 1-25-ig, innen leszűrheted hogy biztos nagy rajongó, mittudomén. Egyébként is, az emberek szeretnek büszkélkedni a mangáikkal, főleg ha gyűjtők.
(Gonolom a kérdés részben a kapcsán merült fel, hogy valaki netről letöltött képregényeket olvas a számítógépe előtt, és azt nem lehet beírni a listába... De tudjuk: a manga kézben tartva az igazi. )
Az egyéb adatokkal (életkor, stb) kapcsolatban: támogatom az ötletet, opcionálisan kitöltendő formában természetesen. Én mondjuk simán kitölteném. Pl életkor és nem mindenképp hasznos lenne.
(Gonolom a kérdés részben a kapcsán merült fel, hogy valaki netről letöltött képregényeket olvas a számítógépe előtt, és azt nem lehet beírni a listába... De tudjuk: a manga kézben tartva az igazi. )
Az egyéb adatokkal (életkor, stb) kapcsolatban: támogatom az ötletet, opcionálisan kitöltendő formában természetesen. Én mondjuk simán kitölteném. Pl életkor és nem mindenképp hasznos lenne.
Köszönöm :)
Egyébként nem, a letöltött mangák most egyáltalán eszembe sem jutottak. Csupán ennyi, hogy tényleg van, akinek több lehetne, ha lehetne (pl. bizonyos nyelveket nehezebb beszerezni. Én pl. jobbszeretem eredetiben megvenni a mangákat, és inkább várok kicsit, ha lehetséges, hogy később ilyen formátumban is hozzá jussak, de kevés helyen tudok itthon eredeti nyelvűt rendelni, és az, hogy mit, is erősen limitált; ha pedig személyesen venném meg valami nemzetközi webboltban, akkor izguhatnék az égbeszökő postaköltség, utalási költség, egyéb költségek miatt; ráadásul tapasztalatom szerint a magáncsomagokra kevésbé vigyáz a posta...)
(ráadásul - ismét, akinek nem inge, ne vegye magára, de - régen, picinek az ismerőseim között nagynak számító gyűjteményem volt figurákból meg ilyesmikből, és mikor naivan elmondtam, hogy mim van, akkor mindenki azt hitte, hogy én azt mind el is akarom adni. voltak, akik évekig bombáztak levelekkel, hogy "node ennyiért sem?" és senki nem hitte, hogy annyiért sem... azóta tartok az ilyesmitől kicsit...)
Opcionálisan szerintem képfeltöltési lehetőséget is lehetne a profilba tenni, ismételten a közösségi funkció mélyítése miatt. Például, ahogy látom, sokan, sok városból vagyunk, és ha valami rendezvény van, akkor ha X és Y találkozni akar, máris van egy elég körülhatárolt elképzelés a másikról, nem vaktában kell keresnie "barna hosszú hajú lányt" pl.
Szerk: Loona 2007-03-26 16:10:02
beküldve: 2007-03-25 22:53:49
(#16) A hozzászólás szerkesztése miért lett kivéve? Pedig néha nagyon jól jött ^_^"
A profil még szerkesztés alatt áll,legalábbis a "Tartalmaid" és a "Kedvenceid" menüpont alatt ez áll,ezért gondolom a közeljövőben lesznek újabb funkciók amik kielégíthetik a kedves fórumozók kívánságait,de szívesen meghallgatnám a szerkesztőket is
A profil még szerkesztés alatt áll,legalábbis a "Tartalmaid" és a "Kedvenceid" menüpont alatt ez áll,ezért gondolom a közeljövőben lesznek újabb funkciók amik kielégíthetik a kedves fórumozók kívánságait,de szívesen meghallgatnám a szerkesztőket is
Annyi funkciója van a mangagyűjtemény résznek, hogy látod xy adatlapján hogy megvan neki az xyz manga 1-25-ig, innen leszűrheted hogy biztos nagy rajongó, mittudomén. Egyébként is, az emberek szeretnek büszkélkedni a mangáikkal, főleg ha gyűjtők.
Szerk: Zsolti 2007-03-25 18:56:22
beküldve: 2007-03-25 18:27:13
(#14) A hozzászólásom (első része legalábbis) nem teljesen ide vág, de nem találtam neki jobb helyet. Esküszöm, hogy nem értem a "Mangagyűjtemény" profilrész funkcióját. Komolyan... attól valami mást jelentek majd mások szemében, ha leírom, mim van; vagy kevesebbet, ha nem? Ha azt sem tudom a másikról, fiú-e vagy lány, de látom, melyik mangakötet van a tulajdonában? Ezt teljesen komolyan kérdem, nem értem a dolog igazi funkcióját. Noés mi van azokkal, akik inkább a mangákhoz köthető merchandise dolgokra "specializálódnak"? Vagy akiknek nagyon sok lenne, ha lenne rá pénze vagy lehetősége?
Ha lehetséges, a magyarázatot (a további offtopic elkerülése végett) e-mailben kérem.
Illetőleg kérek mindenkit, hogy ne árassza el a fiókomat mindenféle mérgelődő levelekkel, tényleg nem kötözködni szeretnék, csak iszonyat naiv és értetlen tudok lenni, és halál komolyan nem értem egy ilyen "sokadik személyes információ" funkcióját, amikor olyan szokásos fóruminfók, mint pl. az életkor vagy a lakhely, hiányoznak.
Ha már itt tartunk, szerintem ezek az infók nem jönnének rosszul egy közösség kialakításánál. Opcionálisan kitölthető formában, természetesen (az életkort legalábbis mindenképp, mert azt sokan nem szeretik kitöltögetni). Egy szó, mit száz, szerintem a profil résznél nagyobb információadói szabadságot lehetne adni azoknak, akik ezt másokkal megosztani kívánják.
Ha lehetséges, a magyarázatot (a további offtopic elkerülése végett) e-mailben kérem.
Illetőleg kérek mindenkit, hogy ne árassza el a fiókomat mindenféle mérgelődő levelekkel, tényleg nem kötözködni szeretnék, csak iszonyat naiv és értetlen tudok lenni, és halál komolyan nem értem egy ilyen "sokadik személyes információ" funkcióját, amikor olyan szokásos fóruminfók, mint pl. az életkor vagy a lakhely, hiányoznak.
Ha már itt tartunk, szerintem ezek az infók nem jönnének rosszul egy közösség kialakításánál. Opcionálisan kitölthető formában, természetesen (az életkort legalábbis mindenképp, mert azt sokan nem szeretik kitöltögetni). Egy szó, mit száz, szerintem a profil résznél nagyobb információadói szabadságot lehetne adni azoknak, akik ezt másokkal megosztani kívánják.
Szerk: Loona 2007-03-25 18:28:47
beküldve: 2007-03-24 19:02:07
(#13) Sztem kéne egy olyan részleg ahova kirakják hogy milyen manga várható a jövőben, ha van már olyan akkor sorry, amúgy az oldal nagyon király, kis idő amire minden elrendeződik és még jobb lesz, csak gratulálni tudok, csak így tovább
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-03-20 21:02:43
(#12) Hm,a fontosabbakat már elmondták előttem (pl az olvasatlan hsz-ok mutatása),akkor egy kis luxus: nagyobb avatar méret?Tudom,hogy nem ez most a legnagyobb gondotok és nem is túl egyszerű megoldani,és nem is létfontosságú,de ez a 70*70 elég kicsinyke
Szerk: Hanon 2007-03-20 21:03:12