Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2007-04-03 15:03:01
(#41) Kéne valami opció, amivel tudom törölni a saját elszúrt postjaimat. Megoldható ez???
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-01 20:31:42
(#40) hát ez szerintem nem teljesen ide tartozik, de azért leírom.
jó lenne ha mindegyik topicnak (vagy témának) lenne moderátora. gondolom a szerkesztőnek ill adminnak nem éppenséggel van sok ideje arra, hogy mindegyiket átnézze. (ha mégis akkor gomen)
megj: én biztos nem vállalnám, mert nem tudnék objektív lenni. ^^"
jó lenne ha mindegyik topicnak (vagy témának) lenne moderátora. gondolom a szerkesztőnek ill adminnak nem éppenséggel van sok ideje arra, hogy mindegyiket átnézze. (ha mégis akkor gomen)
megj: én biztos nem vállalnám, mert nem tudnék objektív lenni. ^^"
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-01 09:42:32
(#39) Az "események" témakörben legyen szíves létrehozni valaki egy Sakuracon 2007 topikot. Köszöntem.
Nem kell legörgetni az új hsz gombért,mindegyik hozzászólásnál van egy "új" gomb
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-31 10:23:05
(#37) praktikus lenne, ha a bejegyzés írása közben alul ki lennének listázva (akár rövidítve) a korábbi hozzászólások, mint más motorokban. a másik, hogy a lap tetejére is kerülhetne egy új hozzászólás gomb, hogy ne kelljen mindig legörgetni az aljára. még esetleg lehetne bbcode támogatás az aláírásokban (ez azért megfontolandó), de különben nagyon jó kis motor ez. saját írású?
Koko... daremo... inai... zutto... hito...
Egy előnézet is jól jönne komment írásnál, hogy lássam, hogy fest a szövegem, mielőtt elkülöm.
Ezt én is támogatom, általában különböző fórumokon először megírom az üzenetet, majd átolvasom, és kijavítom a (számos >_>) gépelési hibámat. egyet értek, nem kéne folyton szerkesztgetni minden hozzászólást, mintha mindent meggondolnék utólag, és átírnék
az avatar méretében meg változatlanul nem látok gondot: ellenben ha nagyobb lenne, az (szerintem) elég előnytelen módon felborítaná az oldal jelenlegi kinézetét, amit meg nem változtatnak naponta, érthető okokból.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-03-29 21:27:52
(#35) Automatikus kijelentkezés. Nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen, aki lefejeli a monitort, miután fél órája írja a hozzászólást, rányom a Mehetre és utána eltűnik a novella és kijön a bejelentkezés panel. Vagy én vagyok az egyetlen, aki fél óráig ír egy hozzászólást? XD Szóval ha ezen lehetne változtatni... *puppy eyes*
Szerk: pansy 2007-03-29 21:28:40
Egy előnézet is jól jönne komment írásnál, hogy lássam, hogy fest a szövegem, mielőtt elkülöm.
Ezt én is támogatom, általában különböző fórumokon először megírom az üzenetet, majd átolvasom, és kijavítom a (számos >_>) gépelési hibámat. You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
beküldve: 2007-03-28 15:37:22
(#33) Jó ötletnek tartanék még egy privát üzenet funkciót. Amolyan belső levelezőrendszerként. Sok oldalon nagyon jól működik. (Vagy van már, csak én nem vettem észre? )
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-28 15:35:00
(#32) A kommentboxokban az "új" opciót le lehetne cserélni új hozzászólasra, hogy egyértelműbb legyen (vagy csak nekem nem esett le eddig x_x).
beküldve: 2007-03-28 11:01:10
(#31) az avatar mérte teljesen korrekt. Mekkora kéne hogy legyen?
Az avatar eleve nem arra van kitalálva, hogy akkor most bemásold a kedvenc háttered. csak egy ismertető azt csöcs, minek ezen akadékoskodni. Máshol sem nagyobb. Ahol meg igen, az full ratyi
Az avatar eleve nem arra van kitalálva, hogy akkor most bemásold a kedvenc háttered. csak egy ismertető azt csöcs, minek ezen akadékoskodni. Máshol sem nagyobb. Ahol meg igen, az full ratyi
Someday the Dream will End
Szerintem is jó lenne a szokásos 100x100-as avatar + animált gif engedélyezése. Nagyon fel tudja dobni a fórum kinézetét.
a gif-fel én is egyet értek.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerintem is jó lenne a szokásos 100x100-as avatar + animált gif engedélyezése. Nagyon fel tudja dobni a fórum kinézetét.
beküldve: 2007-03-27 20:51:57
(#28) Árulók.. Kivel fogok így lázadni admin bácsi ellen?
Az olvasatlan topicok valamiféle jelölését azért csak támogatjátok...
Az olvasatlan topicok valamiféle jelölését azért csak támogatjátok...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
576-on csak 60*60-as van. :) Számomra ez a 70*70 pont ideális
az avatar mérete engem sem zavar; a lakhelyes dolgot viszont támogatom :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."