Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2007-05-10 09:22:08
(#56) Kéne a rang és az avatar alá, hogy hány hozzászólása van eddig a felhasználónak.
Meg egy olyan funkció bejelentkezésnél, hogy megjegyezze a felhasználónevet és a jelszót.
Meg egy olyan funkció bejelentkezésnél, hogy megjegyezze a felhasználónevet és a jelszót.
Szerk: Horsee 2007-05-10 09:22:30
Mondo magazinnak kéne egy kisebb (nagyobb) helyet szorítani a honlapon... Átszabás várható ilyen téren?
Az tényleg jó lenne, szerintem nagyon jó lett az első szám grat!
Én díjaznám, ha majd egyszer az Angelic Layert is lefordítanátok. Jellemző én mint CLAMP fanatikus ^^
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-05-06 19:13:31
(#54) Mondo magazinnak kéne egy kisebb (nagyobb) helyet szorítani a honlapon... Átszabás várható ilyen téren?
Nem érné meg szerződni valamilyen futárszolgálattal? Az Alexandra 600 forintért szállíttat az egész országban. Az 576-meg 1000 ért. ha adtok valami kis kedvezményt, 2-3 kötetnél már megéri rendelni.
A futárszolgálatot jó ötletnek tartom.
beküldve: 2007-05-05 12:14:02
(#52) Nem tudom, mennyire lenne szabályos, de nem lehetne egy bankszámlára előre utalás vagy befizetés után postai úton eljuttatni a megrendelt köteteket? (legalább amíg jobb megoldás nem születik) Vagy ezt így, ilyen nagy keretek között nem lehet megoldani?
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Nyár folyamán biztosan. Kicsit nehézkes jó fizetési megoldást találni, amivel nem megy rá az ember gatyája a rendelésre.
Nem érné meg szerződni valamilyen futárszolgálattal? Az Alexandra 600 forintért szállíttat az egész országban. Az 576-meg 1000 ért. ha adtok valami kis kedvezményt, 2-3 kötetnél már megéri rendelni.
Nyár folyamán biztosan. Kicsit nehézkes jó fizetési megoldást találni, amivel nem megy rá az ember gatyája a rendelésre.
Jegyzetelek, bár gyors változásokat ne várjatok, mert előbb a Webbolt lesz összerakva.
Webbolt mikorra várható?! ... már biztos sokan kérdezték, de most nincs időm átfutni a topicot
beküldve: 2007-04-10 14:39:10
(#48) Közkívánatra az elküldéstől számított 3 órán át lehet szerkeszteni a hozzászólásokat. Ennyi remélem mindenkinek elég arra, hogy átgondolja
beküldve: 2007-04-05 21:29:07
(#47) Talán 100x100-as avatár jó lenne (mert az mindenhol ált), és mikor feltöltünk egy avatárnak képet akkor ne rontsa a kép minőségét, így is alig foglalnak pár Kilót. Az hogy 10-20 megányi avatár összejöjjön meg abszolút nem fenyegeti az ezeknek kiszemelt tárhelyet. Szerintem
Gif nekem 8, annyira nem igényem a kis mozgóképek betétele, de az avatárok képmínőségének javítása mindenképpen. Jó honlaphoz igényes avatárokat!
Gif nekem 8, annyira nem igényem a kis mozgóképek betétele, de az avatárok képmínőségének javítása mindenképpen. Jó honlaphoz igényes avatárokat!
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Szerk: Excel 2007-04-05 21:32:25
beküldve: 2007-04-05 13:51:30
(#46) Jegyzetelek, bár gyors változásokat ne várjatok, mert előbb a Webbolt lesz összerakva.
beküldve: 2007-04-05 11:16:51
(#45) beküldve: 2007-04-03 19:51:33
(#44) Na tessék,egyszer elmegyek szemészhez mert kicsit nem látok messzire és úgy jövök ki hogy nem látok semmit Szóval most kéretik a félregépeléseimmel nem törődni,köszönöm
Na igen,törlés gomb az mindenképp jó lenne,vagy ha ez nem megoldható legalább ezt a szerkeszthetőségi időt lehetne meghosszabbítani.
És gif avákat népnek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
az avatar mérte teljesen korrekt. Mekkora kéne hogy legyen?
Az avatar eleve nem arra van kitalálva, hogy akkor most bemásold a kedvenc háttered. csak egy ismertető azt csöcs, minek ezen akadékoskodni. Máshol sem nagyobb. Ahol meg igen, az full ratyi
Az avatar eleve nem arra van kitalálva, hogy akkor most bemásold a kedvenc háttered. csak egy ismertető azt csöcs, minek ezen akadékoskodni. Máshol sem nagyobb. Ahol meg igen, az full ratyi
ezzel egyet értek, de a gif jó ötlet!
beküldve: 2007-04-03 15:18:14
(#42) Igen, nagyon jó lenne, ha lenne post-törlés, és kicsit több ideig lehetne módosítani a már megírt üzit. Gyakran csak jóval később jut eszembe, hogy nem is azt akartam írni, vagy nem úgy, vagy kihagytam valamit, és akkor már mincs módosítás. Most próbáltam rákkantitnani először az "új" gombra, mert eddig nem esett le, hogy ezzel lehet új postot küldeni Félrevezető, hogy minden egyes postnál van egy, és valami privát üzinek gondoltam...
Tényleg lehetne valami cookie-t beállítani, hogy meddig szeretnénk bejelentkezve maradni, és ha valaki akarja, egyből bejelenkeződhetne, ha belép az oldalra.
Tényleg lehetne valami cookie-t beállítani, hogy meddig szeretnénk bejelentkezve maradni, és ha valaki akarja, egyből bejelenkeződhetne, ha belép az oldalra.