Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2007-03-14 09:14:38
(#11) Jó lenne egy keresési lehetőség a fórumokban/hírekben bár egyelőre még nincs olyan sok, hogy ne lehetne áttekinteni.
Szintén hasznos lehetne az eligazodáshoz, ha külön lehetne láni azokat a témákat, amikhez már hozzászóltam, ill. egy-egy felhasználó hozzászólásait.
Szintén hasznos lehetne az eligazodáshoz, ha külön lehetne láni azokat a témákat, amikhez már hozzászóltam, ill. egy-egy felhasználó hozzászólásait.
beküldve: 2007-03-14 00:04:53
(#10) Még kettő (lehet hogy össze kellene írnom ):
1.Lehetne valahogy az olvasatlan topikokat jelölni.
2.Nagyon örülnék, ha valahogyan megváltoztathatnám a hozzászólások rendezését, mert a legtöbb animés oldalnál felül vannak a régiek, lent meg az újak.
+1 az üzenet írásnál egy "mégse" gomb elkelne (tudom, van vissza, de egy rendes oldalon szokott lenni).
1.Lehetne valahogy az olvasatlan topikokat jelölni.
2.Nagyon örülnék, ha valahogyan megváltoztathatnám a hozzászólások rendezését, mert a legtöbb animés oldalnál felül vannak a régiek, lent meg az újak.
+1 az üzenet írásnál egy "mégse" gomb elkelne (tudom, van vissza, de egy rendes oldalon szokott lenni).
beküldve: 2007-03-13 23:28:56
(#9) Jó lenne automatikus bejelentkezés & bentmaradás, mert nekem valahogy nem megy (igen, lehet, hogy az a hiba, hogy 2 külön netet használok - egyetem és itthoni - egyazon gépen.)
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2007-03-13 00:42:21
(#8) Egy kérés: a manga történeténél a lépekre nyomhatnátok egy linket, mert a jobb klikk--->teljes képpel bejön a teljes méret, de így mégsem az igazi.
Szerk: Rudymester 2007-03-13 00:42:40
Minden kommentboxban jobb alul ott van a link
Nem vettem észre bocs, nem ott szokott lenni...
beküldve: 2007-03-12 18:04:08
(#6) Most így hirtelen megvagyok elégedve mindennel...Esetleg majd egy választható világosabb skin kéne... De most gondolom nem ez lesz az első dolgotok
(Azé szép munkát végeztetek, ha csak a színbe lehet belekötni! Grat! ;)
(Azé szép munkát végeztetek, ha csak a színbe lehet belekötni! Grat! ;)
beküldve: 2007-03-12 10:53:07
(#4) beküldve: 2007-03-11 21:59:15
(#3) Friend List? Így is van pár ember akit ismerek más fórumokról illetve máshonnan! Ráadásul eléggé elterjedt más fórumokon is ^^
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-03-11 21:44:58
(#2) Én személy szerint egy RSS hírforrásnak nagyon örülnék. Nagyon hasznos, több oldalnál is használom.
UPDATE: Még egy kérés: a fórumbejegyzéseknél az Új hozzászólás gombot nem lehetne felülre is betenni?
UPDATE: Még egy kérés: a fórumbejegyzéseknél az Új hozzászólás gombot nem lehetne felülre is betenni?
Szerk: Rudymester 2007-03-11 21:52:58
beküldve: 2007-03-04 17:41:34
(#1) Még sok részünk fejlesztés alatt van , de azért lehet önteni, hogy milyen funkciókat szeretnétek majd az oldalra. Persze az ésszerűség határain belül