Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Milyen új funkciókat látnál szívesen a honlapon?
beküldve: 2008-04-25 21:45:28
(#101) Akkor is kiváncsi vagyok egy "hivatalos" válaszra ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-04-25 18:17:10
(#100) Szerintem Naruto-s zacsit csak akkor szerezhetsz, ha valaki ad neked egyet, akinek már van. Nekem csak egy van, de nem adom senkinek. Egyik nap iskolában nem volt tanítás, elég volt vinni kaját, piát (meg vittem tolltartót is), nem akartam feleslegesen hátizsákot vinni, hamar berakosgattam a Naruto-s zacsimba.
beküldve: 2008-04-24 22:02:44
(#99) Nemhiszem, hogy jó helyre írom, de itt talán olvassák az érintettek, szóval: Narutós mangafanos zacsit lehet még valahonnan szerezni? nektek nincs véletlenül ipari mennyiség visszamaradva? Ha valaki webboltból több kötet narutót rendel az sem kap? valami?
köszi!
"Géza elment a BK ból" TE SPOILERGYÁROS !!!!
köszi!
"Géza elment a BK ból" TE SPOILERGYÁROS !!!!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-04-24 22:04:34
beküldve: 2008-04-11 21:22:01
(#98) Egy tagkeresőt én is hiányoltam, csak valamiért nem írtam be. Egy smileygátló rács viszont tényleg nem ártana a hsz.-ekhez.
beküldve: 2008-04-11 21:10:20
(#97) Szmájli korlátozás! Nézzétek ez milyen idegesítö
naugye...3-4 smájli 1 írásba elég...
ui: géza elment a BK ból
naugye...3-4 smájli 1 írásba elég...
ui: géza elment a BK ból
Szerk: Caramon 2008-04-11 21:11:45
beküldve: 2008-04-11 20:06:36
(#96) Csaba és az oldal moderátora meg HTML szerkesztője! Kellene az oldalra egy kereső ami segítségével név szerint lehet keresni az embörkéket, ugyanis ha vkit itt keresel nehéz megtalálni..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ha kívánság akkor ,nem lehetne ,hogy a Narutot havonta adnátok??
Ezt talán nem ebben a topikban kellene. Itt új fórumos lehetőségeket és funkciókat javasoljatok. Valaki a dumaládában tett egy javaslatot (talán Necro?), ami szerintem is jó ölet.
Ez mindössze egy felhasználó kereső.
beküldve: 2008-04-11 19:30:41
(#94) Ha valaki a 4 újonnan bejelentett cím mellé kívánni akar valamit, akkor azt inkább magába tegye.
Ez szerintem teljeséggel lehetetlen kívánság. Amint látom, a MangaFan összes kiadványát megveszed. Azok mellé szerintem nem kellene ennyire sűrű megjelenés, mert az árt ám a pénztárcának, és nem mindenki milliomos. Meg aztán vannak más könyvek is, nem csak a mangák.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Ez szerintem teljeséggel lehetetlen kívánság. Amint látom, a MangaFan összes kiadványát megveszed. Azok mellé szerintem nem kellene ennyire sűrű megjelenés, mert az árt ám a pénztárcának, és nem mindenki milliomos. Meg aztán vannak más könyvek is, nem csak a mangák.
beküldve: 2008-04-01 15:15:40
(#91) Ha kívánság akkor ,nem lehetne ,hogy a Narutot havonta adnátok??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-04-01 15:07:15
(#90) Tehát összefoglalva: nem lenne hátrány, ha a mod egy kicsit többet járna fel, esetleg besoroznának még pár értelmiségit modnak. Bár ilyen "kis" fórumra tényleg minek ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-01 09:26:25
(#89) Csatlakozom az előttem szólóhoz...
Valamint egy komolyabb probléma, amire már személy szerint régóta keresek megoldást, de sajnos nincs... és ezen szeretve tisztelt Szerkesztőink sem tudnak sajnos változtatni, úhogy inkább csak "kipanaszkodás" szinten mondanám el...
Szóval... tudom, h demokrácia, meg szólásszabadság meg minden van... de nem lehetne valamilyen módon korlátozni/csökkenteni a különböző "oltagatások" számát??? (Tudom, h jogilag nem...) De esetleg Adminék saját megfontolásból törölhetnének a dumaládából olyan megnyilvánulásokat, amikkel egyes tagok belegyalogolnak a másik lelkivilágába...
Ezzel természetesen tudomásul venném azt is, ha az én hozzászólásaim kerülnének cenzúra alá (hiszen velem is előfordult, h dühömben meggondolatlanságot írtam).
Szóval... bocsánat a hosszú értekezését, de lehetne róla szó, h legalább meggondoljátok???
Előre is köszönöm szépen...
Valamint egy komolyabb probléma, amire már személy szerint régóta keresek megoldást, de sajnos nincs... és ezen szeretve tisztelt Szerkesztőink sem tudnak sajnos változtatni, úhogy inkább csak "kipanaszkodás" szinten mondanám el...
Szóval... tudom, h demokrácia, meg szólásszabadság meg minden van... de nem lehetne valamilyen módon korlátozni/csökkenteni a különböző "oltagatások" számát??? (Tudom, h jogilag nem...) De esetleg Adminék saját megfontolásból törölhetnének a dumaládából olyan megnyilvánulásokat, amikkel egyes tagok belegyalogolnak a másik lelkivilágába...
Ezzel természetesen tudomásul venném azt is, ha az én hozzászólásaim kerülnének cenzúra alá (hiszen velem is előfordult, h dühömben meggondolatlanságot írtam).
Szóval... bocsánat a hosszú értekezését, de lehetne róla szó, h legalább meggondoljátok???
Előre is köszönöm szépen...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-30 21:31:00
(#88) Mikor jön majd kb. az a hírlevelecske, ami olyan nagy port kavart? Már nagyon várjuk.
beküldve: 2008-03-24 14:47:28
(#87) Abból a kedvencek dologból lesz egyáltalán valami? Szerintem még hülyeség volt kirakni, úgy sincs ott semmi.
Ez a kezdőlap is elévült már egy ideje. A Rouroni Kenshin 2. helyét felválthatná a Naruto 4., a Naruto 4. helyére pedig bejöhetne az Árnybíró 10.
Ez a kezdőlap is elévült már egy ideje. A Rouroni Kenshin 2. helyét felválthatná a Naruto 4., a Naruto 4. helyére pedig bejöhetne az Árnybíró 10.