Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
Dehogynem lesz! Igazából ugyanaz marad, csak a tv neve változik. Vagyis lesznek feliratosak, és lesznek szinkronosak is, pl. a Hell Girl (vagy mi) feliratosan lesz, az Inuyasha hátralévő részei pedig szinkronosan.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-20 12:40:09
(#51) Az Animaxon nem lesz feliratos, mint az A+-on? Az összes le lesz szinkronizálva?
és akiknek eddig az /+ helyett a cool tv jött be azokkal mi lesz? csak mert van egy olyan érzésem h marad nekünk a cool tv. nem mintha annyira bánnám, hisz van netem, úgyhogy tudok tölteni ami kell.
Szerintem, azért van egy feelingje, hogy tévén nézel animét, főleg olyanokat, amiket most az Animax beharangoz.
Én már megszoktam, h legtöbbször a gépemen nézek animéket, és azokat is inkább feliratosan, mivel nagyon kevés az oan anime, aminél eltalálják a szinkront.
én is jobban szeretem a feliratos animéket mint a szinkronosat.
Csatlakozom...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
és akiknek eddig az /+ helyett a cool tv jött be azokkal mi lesz? csak mert van egy olyan érzésem h marad nekünk a cool tv. nem mintha annyira bánnám, hisz van netem, úgyhogy tudok tölteni ami kell.
Szerintem, azért van egy feelingje, hogy tévén nézel animét, főleg olyanokat, amiket most az Animax beharangoz.
Én már megszoktam, h legtöbbször a gépemen nézek animéket, és azokat is inkább feliratosan, mivel nagyon kevés az oan anime, aminél eltalálják a szinkront.
én is jobban szeretem a feliratos animéket mint a szinkronosat.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-05-20 11:51:36
(#46) és akiknek eddig az /+ helyett a cool tv jött be azokkal mi lesz? csak mert van egy olyan érzésem h marad nekünk a cool tv. nem mintha annyira bánnám, hisz van netem, úgyhogy tudok tölteni ami kell.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-20 11:43:38
(#45) Nagyon kíváncsi leszek erre a csatornára, bár amilyen szerencsém van, csak a nagyszüleimnél fogok tudni belenézni...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-05-20 11:35:03
(#44) Nem tudja vki h milyen új animék lesznek? Azt tom' h a Pokoli lány lesz, de még más valami?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Huuhha... Ez naon komoly. És szépen össze van hozva ^^ Remélem tényleg annyi újdonság lesz amennyit ígérnek
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
És ez az Animax is csak úgy a Minimax után fog menni vagy lesz önálló csatorna amire elő lehet fizetni mint pl az écsbió?
Nem hinném, hogy fizetősre csinálnák... sztem akkor csődbe menne a vállalkozás. XD Azért annyira sok anime rajongó még nincs Magyarországon, hogy ez megérje.
Honlapja van már?
Szerk: pansy 2007-05-10 07:48:25
Tekintve azt, hogy a sugárzását kiterjesztik szinte az összes nagyobb európai országra, nem tudom, hogy mennyire reménykedhetünk magyar szinkronban...
Én inkább működő képes feliratban reménykedek, a japán hangot már megszoktam, (de olyankor nagyon tudom értékelni az égetett funsubos avikat, mikor nem a saját felirata van az anime alatt, vagy perceket csúszik a szöveghez képest )
Szerk: mazsola 2007-05-09 23:07:30
beküldve: 2007-05-09 20:58:05
(#38)