Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2007-06-01 12:24:08
(#81) beküldve: 2007-06-01 12:22:55
(#80) Én két éve nézem az A+ -t, és az összes, eddig leadott animének láttam az összes részét. De még arról nem hallottam hogy megszűnne, vagy egész napossá válna a catorna. Bár lehet hogy majd utánna nézek.
beküldve: 2007-06-01 01:49:33
(#79) bocs hogy 2x, de közbeszólt a technika ördöge...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-01 01:46:04
(#78) Én örülök a váltásnak mert az A+ színvonala igencsak hullámzó volt. Megőrültem mikor egyszerre 3-4 Pokémon szintű sz*rhalom
ment egész este...
ment egész este...
beküldve: 2007-06-01 01:46:04
(#78) Én örülök a váltásnak mert az A+ színvonala igencsak hullámzó volt. Megőrültem mikor egyszerre 3-4 Pokémon szintű sz*rhalom
ment egész este...
ment egész este...
Amúgy én úgy tudom Júl. 1-én vált a csati.
Én is így tudom. Kész szerencse, mert így legalább ez nem
"akadályoz" a vizsgákban...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-30 19:57:43
(#76) És kiderült, h még az én információim sem voltak helyesek^^" Este 8től hajnali 2ig fog futni a csatorna, és minden kábelszolgáltatónál lesz, ahol eredetileg van A+ (igeeeen, akkor majd én is nézhetem ).
Íme egy link a Japanimaniaról az új csatornával kapcsolatban: [Link]
Íme egy link a Japanimaniaról az új csatornával kapcsolatban: [Link]
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-30 17:35:07
(#75) Sajnos nekem még nincs A+ -om. De bevallom ha lenne, akkor se szeretném, hogy egész napos lenne mert nem tudok egész nap a TV-n csüngni igaz, hogy így is szinte egész nap animés/mangás ügyekel foglalkozok, szerintem úgy jó az időpont ahogy van.
De ha valóban egész napos lenne, elégé megsokszorozódnának az animék.
De ha valóban egész napos lenne, elégé megsokszorozódnának az animék.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
nem hinném, hogy a MINIMAX helyére kerülne.
Hehh,az mekkora lenne már,a nagy piros kuytus helyett Hellsinget? Végül is az is piros...De mondjuk ha napközben Parappa meg Sweet Valerian vagy mi a halál menne akkor még megoldható lenne,nem is hülyeség
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-30 17:12:21
(#73) Szerintem is jó lenne ha az időpont olyan maradna mint a mostani A+ akkortól amikor Animemax lesz belőle.
Ha mégis egész napos lenne akkor valóban más csatornára kerülne, mert nem hinném, hogy a MINIMAX helyére kerülne.
DE azt valóban nem bánnám ha annyi változtatás még lenne benne, hogy minden kábeltévé csatorna úgy fogná mint ha alapcsatorna lenne pl a t-kábel, ott Digital III csomag kell
és egyes megyékben nem is lehet még igényelni a csomagot.
Ha mégis egész napos lenne akkor valóban más csatornára kerülne, mert nem hinném, hogy a MINIMAX helyére kerülne.
DE azt valóban nem bánnám ha annyi változtatás még lenne benne, hogy minden kábeltévé csatorna úgy fogná mint ha alapcsatorna lenne pl a t-kábel, ott Digital III csomag kell
és egyes megyékben nem is lehet még igényelni a csomagot.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-05-30 17:13:37
Az A+ megszűnik, és egy egész napos csatorna, az Animax válik belőle (ami már számos országban megtalálható, és végre kicsiny hazánkban is )
Ha ez egész napos lenne akkor egy teljesen különálló csatorna lenne, nem kéne megszüntetni az A+-t. De mivel ez a A+ helyébe fog lépni, ugyanabban a idősávban fog menni. Legalábbis szerintem...
Amúgy én úgy tudom Júl. 1-én vált a csati.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-05-30 15:09:36
(#70) Az A+ megszűnik, és egy egész napos csatorna, az Animax válik belőle (ami már számos országban megtalálható, és végre kicsiny hazánkban is )
Én már csak abban reménykedem, h kábeltévé-szolgáltatónknál lehet majd fogni Animaxot, vagy ha nem, perelek a szolgáltatónál!XD
Én már csak abban reménykedem, h kábeltévé-szolgáltatónknál lehet majd fogni Animaxot, vagy ha nem, perelek a szolgáltatónál!XD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-05-30 14:44:03
(#69) Ha az Á+-ról beszélsz az 2004 óta!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-05-30 13:41:04
(#68) Lehet, hogy már volt vala említve, de a gyengébbek kedvéért (pl.: ééén ), mikortól él ez az adó?! Vagy mikortól morfol át abból ebbe vagy ebből abba, vagy mi? Nah most, hogy ilyen gyöngyszépen rákérdeztem, aki ki tudja bogózni az mondja meg!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.