Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
Ha Jakotsura gondolsz, akkor ő pasi, csak meleg. Az eredeti, tehát a japán szinkronban meg tényleg női hangja volt, mert ott ez szokás. Ezt nem rontották el.
Akkor nem szóltam.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-05-21 21:45:42
(#66) Most néztem meg a bővebb listát, és kezdem egyre jobban úgy érezni, h nagyon peches vok, amiért nálam nem lesz ien csatorna... Angal Sanctuary, FFVII, FMP... Remélem ezeket itthon is vetítik majd alkalmanként, és ha tom, majd elcsípem őket.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-05-21 21:44:23
(#65) Teljesen így van. Japánban nagyon dívik a "csaj-szinkronhangot-a-pasi -karakternek" akició.
Ld. Naruto... Vagy evezzünk egy kicsit angol vizekre: a kezdetekkor még Ranmának is csaj volt a szinkronhangja (hirtelen nem ugrik be, hogy hány részig, de ötven felett lehetett a váltás).
És szerintem nagyon ott volt! Meg aztán, ha engem kérdezel, nekem Jakotsu hangjával sem volt semmi bajom (pedig anno még én is 105 magyar rész után néztem japánul az Inut).
Ld. Naruto... Vagy evezzünk egy kicsit angol vizekre: a kezdetekkor még Ranmának is csaj volt a szinkronhangja (hirtelen nem ugrik be, hogy hány részig, de ötven felett lehetett a váltás).
És szerintem nagyon ott volt! Meg aztán, ha engem kérdezel, nekem Jakotsu hangjával sem volt semmi bajom (pedig anno még én is 105 magyar rész után néztem japánul az Inut).
9/28 NEVER FORGET
Ha Jakotsura gondolsz, akkor ő pasi, csak meleg. Az eredeti, tehát a japán szinkronban meg tényleg női hangja volt, mert ott ez szokás. Ezt nem rontották el.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-21 17:08:59
(#63) Aza baj hogy ha még a főszereplöknek jó is lesz a szinkronja, a mellékszereplőké általában förtelmes.
Pont ma fejeztem be az Inu magyar részeit. És a következő részben (105.) vettem észre, hogy az akit én elsöre homokos srácnak néztem (lévén hogy férfi hangja volt), az eredetileg kajakra nő. És ugyanebben az animében még ráadásul RENGETEG olyan van amikor szerintem bele se néztek az eredeti szövegkönyvbe, Vagy csak ilyen amatőr fordítókat használtak? Persze megjegyzem hogy ugyanennyiszer okozott kellemes élményt is a magyar szink.
Ja és még valami: remélem az új animékben nem fogják leforítani az ilyen támadásokat. Pl: Kaze no Kizu=Szélborda, Kazaana=Indulj Szél, stbstb
Pont ma fejeztem be az Inu magyar részeit. És a következő részben (105.) vettem észre, hogy az akit én elsöre homokos srácnak néztem (lévén hogy férfi hangja volt), az eredetileg kajakra nő. És ugyanebben az animében még ráadásul RENGETEG olyan van amikor szerintem bele se néztek az eredeti szövegkönyvbe, Vagy csak ilyen amatőr fordítókat használtak? Persze megjegyzem hogy ugyanennyiszer okozott kellemes élményt is a magyar szink.
Ja és még valami: remélem az új animékben nem fogják leforítani az ilyen támadásokat. Pl: Kaze no Kizu=Szélborda, Kazaana=Indulj Szél, stbstb
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-05-21 16:50:53
(#62) Ja arra vonatkozik, de ebből lehet látni, hogy mire számíthatunk, én optimista vagyok
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Nem akarok szőrszál hasogató lenni, de ezek nem Ázsiára és Dél-Amerikára vonatkozó licenszek?
"Series de anime licenciadas para Animax en Asia"
"Series de anime licenciadas para Animax en America Latina"
"Series de anime licenciadas para Animax en Asia"
"Series de anime licenciadas para Animax en America Latina"
beküldve: 2007-05-21 16:23:27
(#59) Az ott szereplő karakterek nem animéből vannak, hanem kimondottan az Animax számára készített karakterek.
Persze ha jól tudom.
Persze ha jól tudom.
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
Szerk: csocso14 2007-05-21 16:22:13
Ha lesznek jó animék feliratosan, akkor biztosan lefogok ülni a TV elé. A szinkronosokat én sem szeretem annyira, de azért pár animéhez egész jól megcsinálták pl.: Cowboy Bebop.
Amúgy szerintem az Animax/A+ nem azért jó, mert mi letudunk ülni tévézni, hanem mert egyre több animefant toboroz, és így mangafant is.
Ki az a lila hajú csaj az Animax oldalán? Kiváncsi vagyok arra az animére.
Szerk. Ez a lista nagyon biztató!
Amúgy szerintem az Animax/A+ nem azért jó, mert mi letudunk ülni tévézni, hanem mert egyre több animefant toboroz, és így mangafant is.
Ki az a lila hajú csaj az Animax oldalán? Kiváncsi vagyok arra az animére.
Szerk. Ez a lista nagyon biztató!
Szerk: weingartia 2007-05-21 16:20:56
beküldve: 2007-05-21 16:10:21
(#56) Nem tudom, hogy volt már e, ha igen akkor bocsi
[Link] itt egy kisebb lista (megjegyezném NEM szerény) az animax úgymond tulajdonában lévő animékről, vagyis levetítheti nálunk is.
[Link] itt egy kisebb lista (megjegyezném NEM szerény) az animax úgymond tulajdonában lévő animékről, vagyis levetítheti nálunk is.
Nem tudja vki h milyen új animék lesznek? Azt tom' h a Pokoli lány lesz, de még más valami?
Ezen kívül még az Inuyasha maradék részei is tuti, mert hogy a conos szinkronos talin mondta az egyik szinkronszínész, hogy már leszinkronizálták. Meg ahllottam mindenféle kósza híreket a Narutoról meg a FMA-ról, de ez a két utóbbi inkább csak pletyka szintű.
beküldve: 2007-05-21 16:04:03
(#54) Nah bogarászhatom a szolgáltatói táblázatot, hogy tudom-e fogni... hihetetlen, lehet, hogy újra fogok tv-t nézni?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nem tudja vki h milyen új animék lesznek? Azt tom' h a Pokoli lány lesz, de még más valami?
Gondolom legelőször a honlapon lesznek infók...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."