Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
Egyelőre nem nyilvánosak a terveik, de lesznek ismert címek, nyugi
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-13 08:47:59
(#95) Nem biztos, de az egyik fórumon úgy olvastam h lesz Blood+ is az Aniomax-on....ez most télleg igaz? Amúgy hol lehet meglesni h milyen animék lesznek rajta?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Remélem lesz 1-2 nagyobb cím is...
:csatlakozik:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Új bejelnetett anime a Kyoro-chan.
Valami madárról szól és hát inkább kisebbeknek való. 91 részes és le lesz szinkronizálva.
Valami madárról szól és hát inkább kisebbeknek való. 91 részes és le lesz szinkronizálva.
Remélem azért nem lesz sok "gyerek anime"...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-05 19:52:36
(#92) Remélem lesz 1-2 nagyobb cím is...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Új bejelnetett anime a Kyoro-chan.
Hű, mekkora siker lesz (91 rész? T_T) De azért még mindig jobb mint Kjúbiksz és az a rocker izé
Szerk.: *ismertetőt nézeget* tévedtem, nem jobb XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-05 18:41:20
beküldve: 2007-06-05 09:03:51
(#90) Új bejelnetett anime a Kyoro-chan.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Amúgy én úgy tudom Júl. 1-én vált a csati.
Én is így tudom. Kész szerencse, mert így legalább ez nem
"akadályoz" a vizsgákban...
ehhehe... nekem 2-án még van egy vizsgám
Szegény te...
Amúgy én úgy tudom Júl. 1-én vált a csati.
Én is így tudom. Kész szerencse, mert így legalább ez nem
"akadályoz" a vizsgákban...
ehhehe... nekem 2-án még van egy vizsgám
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
És ha már ott vagy, akkor kukkold meg a csatorna indulási dátumát is ("A csatorna indulásának dátuma: 2007. 07. 02., hétfő") NEm úgy volt h elsején indul? DE végülis az az egy nap mind1
Gondolom így, hétfői kezdéssel volt logikusabb műsorszervezési okokból...
beküldve: 2007-06-01 15:53:12
(#86) És ha már ott vagy, akkor kukkold meg a csatorna indulási dátumát is ("A csatorna indulásának dátuma: 2007. 07. 02., hétfő") NEm úgy volt h elsején indul? DE végülis az az egy nap mind1
beküldve: 2007-06-01 15:50:58
(#85) Én úgy olvastam h a Tonya fogja összeállítani az Animax műsorát: "Solti Antal (Tonya) az Animax programjáért felelős - a havi műsor összeállítása és az új animék beszerzésében való közreműködés tartozik ide többek között. "
Bővebb infót itt olvashatsz: [Link]
Bővebb infót itt olvashatsz: [Link]
Szerk: Aya 2007-06-01 15:51:27
De még arról nem hallottam hogy megszűnne, vagy egész napossá válna a catorna.
Az A+ nem szünik meg csak arculatot vált
Átalakul
"Megaman, átalakulás! Energiát!"
Szerk: alister 2007-06-01 14:54:41
De még arról nem hallottam hogy megszűnne, vagy egész napossá válna a catorna.
Az A+ nem szünik meg csak arculatot vált Ettöl függetlenül az Animax nem lesz egész napos! Ugyanúgy fog sugározni mint ahogyan az A+ eddig
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Én két éve nézem az A+ -t, és az összes, eddig leadott animének láttam az összes részét. De még arról nem hallottam hogy megszűnne, vagy egész napossá válna a catorna. Bár lehet hogy majd utánna nézek.
Ezek álhíresztelések. A csatorna nem szűnik meg, teljesen ugyanúgy marad a sugárzási idő is, csak annyi változás lesz, hogy más lesz a neve és lesz pár új anime.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.