Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2008-03-29 10:28:48
(#141) Részemről engem nem zavar, hogy egyes aiméket töbször is leadnak de ahoz, hogy jobban megismerjék az animéket mást is be kell mutatni.
Az se mindegy, hogy milyen időpontban adják.
Példának okáért amikor a Duna TV 13:15-kor adta a
Chihiro-t, szerintem korekt időpont volt.
Remélem a m2 Miyazaki 7 filmjének a leadásval ismét nagy előre lépés lesz az animék terén.
Az se mindegy, hogy milyen időpontban adják.
Példának okáért amikor a Duna TV 13:15-kor adta a
Chihiro-t, szerintem korekt időpont volt.
Remélem a m2 Miyazaki 7 filmjének a leadásval ismét nagy előre lépés lesz az animék terén.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-03-29 10:32:05
beküldve: 2008-03-29 09:20:10
(#140) Mondjuk én annak örülnék, ha olyan sorozatokat, vagy filmeket adnának, amiket még nem adtak Mo.-n, mert ugye a Chihiro már volt más adón is, és a Retek klubbos sorozatok is agyonismételtek már (a legtöbb). Leginkább így lehetne megfogni az animék iránt érdeklődőket, meg talán többen is megismernék a műfajt (ami szerintem csak a sznob, önimádó típusúaknak bőkné a csőrét). Nem olyan régen volt egy olyan műsorblokk, az m2-n, ahol animációs filmeket -többek között több japánt - is akartak játszani, azt hiszem ennek keretében tűzték műsorra az Akirát is. Hát, abból sem sokminden valósult meg.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-28 18:59:51
(#139) Üdv.
Véletlenül TV kapcsolgatás közben elcsíptem az m2
"Válaszd a tudást" című műsorát és azon belül is azt a részét ahol a Japán volt a téma. Azon belül Tokió, kendó és persze anime, manga.
Aki nem látta itt megnézheti.
[Link]
A Japán téma 20:20-nál kezdődik, de szerintem azok is érdekesek amik előtte vannak.
Véletlenül TV kapcsolgatás közben elcsíptem az m2
"Válaszd a tudást" című műsorát és azon belül is azt a részét ahol a Japán volt a téma. Azon belül Tokió, kendó és persze anime, manga.
Aki nem látta itt megnézheti.
[Link]
A Japán téma 20:20-nál kezdődik, de szerintem azok is érdekesek amik előtte vannak.
beküldve: 2007-11-11 16:23:38
(#138) Nah idáig is eljutottunk! Végre animék Magyarországon! Ezt most arra értettem, hogy vannak olyan szolgáltatók, ahol nem sugározzák az Animax-ot ( vagy nincs benne a csomagban). Most azok is ízelítőt kaphatnak ebből a színes kultúrából :) Azért örülök, de mégis az lenne a pirosbetűs ünnep, ha főműúsoridőben lenne pl. a .... Na jó, ez nem a reklám helye, mindenki tudja, hogy melyik kereskedelmi csatornára gondoltam :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-11-11 16:12:27
(#137) Üdv.
Ha valaki véletlenül még nem tudja ma este 19:40-kor a
Duna TV-n levetítik a Chihiro Szellemországban-t.
Én már láttam egy párszor de most is megnézem.
Ha valaki véletlenül még nem tudja ma este 19:40-kor a
Duna TV-n levetítik a Chihiro Szellemországban-t.
Én már láttam egy párszor de most is megnézem.
Hát lehet hogy egy idiota vagyok de én egészen jól elszorakozok Kukucska kalandjain amig nem kezdig a Full Metal Paniac-ot.Lehet hogy gyerekes de ha idegeskedek sem kezdödnek hamarabb a kedvenc sorozataim.
Hát igen ízlések és pofonok, de az FMP az nekem is nagy kedvenc!!!!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-27 22:34:13
(#135) Hát lehet hogy egy idiota vagyok de én egészen jól elszorakozok Kukucska kalandjain amig nem kezdig a Full Metal Paniac-ot.Lehet hogy gyerekes de ha idegeskedek sem kezdödnek hamarabb a kedvenc sorozataim.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Jah, hát sajnos ez a szomorú tény, itt a magyar animaxon azt gondolják, hogy rajzfilm, akkor biztos a kisgyerekek nézik. A legfiatalabbak, akik kukucskát meg akuei és gatchinpot néznek, azokat már nyolckor aludni küldik XD. Nincs akkora nézőközönsége szerintem ennek a 2 említett és sokat szidott XD sorozatnak. Majd ha a nézettségi adatok szerint ezeket kevesen nézik, akkor leveszik talán a műsorról Szóval mindent bele, kapcsoljuk ki a tv-t amikor kezdődik ^^
Szerintem máshol már elégszer el lett mondva, hogy az animék csomagban érkeznek, tehát nem "ez kell, ez nem kell" rendszer szerint. Ha már fizettek értük, naná, hogy leadják. Gondolom azt ők is gondolják, hogy nem ezek lesznek a csatorna favoritjai. Egyébként van, aki szereti ezeket is, ha nem is a többség. Ezen a közeljövőben szerintem nem fognak változtatni. Ez van.
nem is tudom azér a kisebb gyerekeknek is kell nézniük valamit a kukucska kalandjai rendben van de nem nézem mert szerinte tök értelmetlen de leg alább magyar és ez a jó az animaxba hogy nem csak egy bizonyos korosztály beli meséket adnak.
beküldve: 2007-09-27 19:54:29
(#133) Hohó! Csak így tovább, és remélem minél több anime lesz ebben a műsorblokkban. Azért ez már haladás.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-09-26 17:53:28
(#132) Biztos komlyan gondolják a Teletex-én is fent van + a
Ghost in the Shell-t is leadtták régebben.
Ghost in the Shell-t is leadtták régebben.
Szerk: Bendzsi 2007-09-26 17:53:44
Loool, ráadásul m2-n, áááh, biztosak ezek ebben?! Náá, kezd betörni a cucc ittenhonba. Már csak a Vampire Hunter D kéne a Duna tv-re, aztán már minden jó lesz
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-26 15:03:27
(#130) Halottáttok a hírt, hogy le lesz adva a TV-ben az AKIRA?
Részletek itt:[Link]
Nekem megvan eredetiben de meg fogom nézni.
Részletek itt:[Link]
Nekem megvan eredetiben de meg fogom nézni.
Jah, hát sajnos ez a szomorú tény, itt a magyar animaxon azt gondolják, hogy rajzfilm, akkor biztos a kisgyerekek nézik. A legfiatalabbak, akik kukucskát meg akuei és gatchinpot néznek, azokat már nyolckor aludni küldik XD. Nincs akkora nézőközönsége szerintem ennek a 2 említett és sokat szidott XD sorozatnak. Majd ha a nézettségi adatok szerint ezeket kevesen nézik, akkor leveszik talán a műsorról Szóval mindent bele, kapcsoljuk ki a tv-t amikor kezdődik ^^
Szerintem máshol már elégszer el lett mondva, hogy az animék csomagban érkeznek, tehát nem "ez kell, ez nem kell" rendszer szerint. Ha már fizettek értük, naná, hogy leadják. Gondolom azt ők is gondolják, hogy nem ezek lesznek a csatorna favoritjai. Egyébként van, aki szereti ezeket is, ha nem is a többség. Ezen a közeljövőben szerintem nem fognak változtatni. Ez van.
beküldve: 2007-09-16 16:48:34
(#128) Elmondaná valaki, h mi volt a tegnapi káprázat lángjaiban? Sajna nem láttam!
Ugye nem volt elcsszva a felirat?
Előre is köccke!
Ugye nem volt elcsszva a felirat?
Előre is köccke!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Ó bassus vasárnap el volt csúszva a káprázat lángja.nak a felirata, és ×gy eléggé xar volt!
Remélem többet ez nem fog előfordulni
Remélem többet ez nem fog előfordulni
Én is néztem és nagyon rossz volt!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!