Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
Hol vetted és van rajta Japán szinkron vagy magyar?
Csak angol szinkron van rajta magyar nincs de nagyon jó :) de tényleg a sok extra miatt megéri Tescoban vettem
Avarrejtek falva ősi taidzsucu technikája AZ ÉVEZREDES SZENVEDÉS!!!
Nem tudom ismeritek de van egy nagyon Devil May cry nevü játék (egyik kedvenc game-em) és arról csináltak animét lehetséges hogy azt majd szinkronizálják magyarra? mert szerintem nagyon jó lett hozza a játék feelingjét vagy M.o-án nincs akkora sikere hogy lehetséges legyen hogy az animax el kezdje adni?
Én ismerem a játékot (már amennyire) és az animét is. Nekem megvan japán szinkronnal/magyar felirattal. Nincs rá túl sok esély, hogy az Animax-on sugározzák, de ha teljesül, akkor 100%, hogy magyar szinkronos lesz.
A Harc Szelleme egy amerikai jellegű CG-film, eredetileg is angol szinkronnal készítették. (Híres színészekkel, meg minden.)
Ezt én is tudom, egyébként ami az Xpressz-en rendelhető DVD azon csak angol szinkron van.
Nem tartom kifejezeten animének de egyszer nézhető.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
A Harc Szelleme egy amerikai jellegű CG-film, eredetileg is angol szinkronnal készítették. (Híres színészekkel, meg minden.) Magyar hang talán van a dévédén, ha jől emlékszem.
Szerk: Zsolti 2008-05-10 10:34:32
Devil May cry
Most már bármi megeshet... Nem valószínű, de lehet reménykedni.
beküldve: 2008-05-10 10:10:07
(#166) Hol vetted és van rajta Japán szinkron vagy magyar?
Nézegetem az RTL klub műsorát és láttom, hogy majus 13-án 11:30-kor a Final Fantasy - A harc szellemé-t fogják leadni.
Kösz a hírt, május13.-a lefoglalava FF-nek
Most vettem meg Final fantasy - a Harc szellemét dvd-n duplalemezes extra változat 2000 Ft-ért és nagyon jó tele van extrűval emg minden szerintem ha szereted az FF-et megéri megvenni :)
beküldve: 2008-05-10 09:58:35
(#164) Nem tudom ismeritek de van egy nagyon Devil May cry nevü játék (egyik kedvenc game-em) és arról csináltak animét lehetséges hogy azt majd szinkronizálják magyarra? mert szerintem nagyon jó lett hozza a játék feelingjét vagy M.o-án nincs akkora sikere hogy lehetséges legyen hogy az animax el kezdje adni?
Nos, csak panaszkodni kellett.
[Link]
Chihro Szellemországban (ismét ), Vándorló palota (jajj, kedvenc ) és még öt más Miyazaki alkotás a Magyar Televízió műsorán.
[Link]
Chihro Szellemországban (ismét ), Vándorló palota (jajj, kedvenc ) és még öt más Miyazaki alkotás a Magyar Televízió műsorán.
Lehet, hogy ez a hír hibás, vagy az M2 teletext-je és a tévéújság. Az utóbbiak azt írják, hogy ma lesz a Porco Rosso - A mesterpilóta, jövő héten semmi anime. Ez a hír azt írja, ma lesz a Kiki - A boszorkányfutár, jövő héten pedig a Porco Rosso. Nagyon félek, hogy ez a hír hibás.
Valaki tudja hpgy a TV-én lehet-e valahol nézni az animéket?
Van ez az Animax, de csak fullos tv csomaghoz adják. Nagyiméknál van :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nézek nagyokat!
Mondjuk ha lesz, az úgy mint a Jetix v mi, nálunk nincs
Na de komolyan!! Mégis hol?
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2008-05-07 16:47:51
(#160) Nézek nagyokat!
Mondjuk ha lesz, az úgy mint a Jetix v mi, nálunk nincs
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-07 16:37:05
(#159) Valaki tudja hpgy a TV-én lehet-e valahol nézni az animéket?
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Nézegetem az RTL klub műsorát és láttom, hogy majus 13-án 11:30-kor a Final Fantasy - A harc szellemé-t fogják leadni.
Kösz a hírt, május13.-a lefoglalava FF-nek
beküldve: 2008-05-06 21:36:56
(#157) Nézegetem az RTL klub műsorát és láttom, hogy majus 13-án 11:30-kor a Final Fantasy - A harc szellemé-t fogják leadni.