Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2008-07-21 12:17:56
(#201) Akkor én lemaradtam róla, de ez van majd máskor.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Tegnapelőtt az M1-en volt látható a Totoro - A varázserdő titka 12:05-s kezdettel. Nem tudtam, hogy lesz, csak megakadt rajta a szemem, amikor kapcsolgattam a tévét mamáméknál. Akkor már kb. fél órája ment. Meg közben ebédeltünk, szóval nem láttam megint rendesen, pedig jó lett volna.
Jah dettóxD én tesómmal meg a barátnőjével néztük együtt a tv-t, tesóm meg kapcsolgatott,aztán végül megnéztük(kicsit szenvedtek tőle)^^˘Engem csak a kislány idegesített olyan nagy szája volt... Remélem most itt is elkezdik leadni az összes eddigi rajzfilmet ,mert a Chihirot meg akarom nézni(harmadszor)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-21 11:52:51
beküldve: 2008-07-21 08:10:22
(#199) Ti mikor keltek? Az InuYasha 8:35-kor van, a Yu Yu Hakusho 9:00-kor. Általában ti akkor még alszatok? Akkor csak én vagyok koránkelő. Ma 6:40-kor keltem. Azért megjegyzem, hogy max. éjfélig vagyok fenn.
beküldve: 2008-07-21 07:55:13
(#198) Tegnapelőtt az M1-en volt látható a Totoro - A varázserdő titka 12:05-s kezdettel. Nem tudtam, hogy lesz, csak megakadt rajta a szemem, amikor kapcsolgattam a tévét mamáméknál. Akkor már kb. fél órája ment. Meg közben ebédeltünk, szóval nem láttam megint rendesen, pedig jó lett volna.
Végre a mai naptól minden vasárnap reggel új Inuyasha részek az RTL klubbon.
Hurrá. Én nem néztem, de most lehet, hogy belekukkantok, hátha megtetszik.
Feltéve, hogy vasárnap reggel fel tudok kelni korán
Mellesleg nem értem ki volt írva a tv újságban + a texten is hogy ma a YuYu Hakuso-t adják!! MInd1...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-20 14:18:05
beküldve: 2008-07-20 14:15:53
(#196) Elméletileg a Yu Yu Hakusho volt tervezve de nem baj, sőt
örülök, hogy így alakúlt.
Az bosszant, hogy lesznek benne vágádok de majd mengézem újra DVD-n ha kiadják a többi részét is.
örülök, hogy így alakúlt.
Az bosszant, hogy lesznek benne vágádok de majd mengézem újra DVD-n ha kiadják a többi részét is.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Végre a mai naptól minden vasárnap reggel új Inuyasha részek az RTL klubbon.
Hurrá. Én nem néztem, de most lehet, hogy belekukkantok, hátha megtetszik.
Feltéve, hogy vasárnap reggel fel tudok kelni korán
beküldve: 2008-07-20 13:43:15
(#194) Végre a mai naptól minden vasárnap reggel új Inuyasha részek az RTL klubbon.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-13 17:48:45
(#193) beküldve: 2008-07-13 17:01:15
(#192) beküldve: 2008-07-13 13:52:40
(#191) Igen régi levelek. Amikor a Kaleidot levették az pont akkor volt amikor tulajdonos váltás volt.
Cseh szinkronnal kapcsolatban itt a válasz:
Matee! írta:
2005. augusztus 1. óta egy helyről megy ki az adás a UPC Directen a cseh és a magyar nézőknek egyaránt. Ez pénzügyi alapú döntés volt. A felirat eleinte teletexten ment ki a cseheknek, ám kiderült, hogy erre az adást továbbító gépek nem alkalmasak, így a cseheknek nem jelent meg a felirat. Egy cseh nézőnek sem. A helyzet az, hogy a UPC feladata lenne egy beruházás megtétele, ami a legutolsó információk szerint idén talán megtörténik, és akkor a felirat végre választható lesz. Addig viszont a Minimax (ahol az Animax adásának kijátszása történik) kénytelen beégetett, azaz kikapcsolhatatlan felirattal továbbítani az adást. Amikor a Csajkommandó című sorozaton nincs cseh felirat, az jó hír a magyar néző számára, de a cseheknek ez igen kellemetlen, mert ilyenkor a kijátszás technikai hibája miatt nem került fel a felirat. Az újabb sorozatok csehül is szinkronizáltan mennek, ezért nincs rajtuk felirat.
Tehát reméljük, hogy a UPC mihamarabb lép majd az ügyben. Addig is köszönjük türelmét, és jó szórakozást kívánunk az Animax jelenleg futó újdonságaihoz.
Cseh szinkronnal kapcsolatban itt a válasz:
Matee! írta:
2005. augusztus 1. óta egy helyről megy ki az adás a UPC Directen a cseh és a magyar nézőknek egyaránt. Ez pénzügyi alapú döntés volt. A felirat eleinte teletexten ment ki a cseheknek, ám kiderült, hogy erre az adást továbbító gépek nem alkalmasak, így a cseheknek nem jelent meg a felirat. Egy cseh nézőnek sem. A helyzet az, hogy a UPC feladata lenne egy beruházás megtétele, ami a legutolsó információk szerint idén talán megtörténik, és akkor a felirat végre választható lesz. Addig viszont a Minimax (ahol az Animax adásának kijátszása történik) kénytelen beégetett, azaz kikapcsolhatatlan felirattal továbbítani az adást. Amikor a Csajkommandó című sorozaton nincs cseh felirat, az jó hír a magyar néző számára, de a cseheknek ez igen kellemetlen, mert ilyenkor a kijátszás technikai hibája miatt nem került fel a felirat. Az újabb sorozatok csehül is szinkronizáltan mennek, ezért nincs rajtuk felirat.
Tehát reméljük, hogy a UPC mihamarabb lép majd az ügyben. Addig is köszönjük türelmét, és jó szórakozást kívánunk az Animax jelenleg futó újdonságaihoz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-12 23:25:26
(#190) Vajon mért van az hogy A+ nak hívják a csatornát a levélben és nem animaxnak? Jaaa talán mert ezek 1000 éves levelek? És panaszkodik h nincs szinkornos anime amikor most lett 4 uj... érdekes
Szerk: 1ik levélben benne van hogy 2006.08 as a levél...
Szerk: 1ik levélben benne van hogy 2006.08 as a levél...
Szerk: Caramon 2008-07-12 23:26:51
beküldve: 2008-07-12 22:55:26
(#189) Megint egy hasonló (najó ez az utolsó mára ) :
Panaszok a műsorváltozással kapcsolatban
Kedves Aplusz TV!!!
Regisztráltam csak, hogy írhassak ebbe a topicba!!!
Nagyon szeretem ezt a csatornát mert legalább van valami értelmes amit lehet nézni esténként,
arról nem is beszélve, hogy kikapcsol és szórakoztat!!!
DE ezzel az "anime eredeti nyelven" gondolattal nem egészen értek egyet!
A műsorváltozás még talán elfogadható is lenne(bevallom mostanában kicsit hanyagoltam a csatornát) de azt igen
sajnálatosnak tartom,hogy a Cubixon kívül nem nagyon van szinkronos rajzfilm.
Általában az animere szoktam elaludni a meséket hallgatva!
Az eredeti nyelven felirattal sugárzott mesék kevésbé teszik nekem ezt lehetővé!!
Érdeklődni szeretnék, hogy lesz e valamilyen változás, vagy maradnak feliratosak a sorozatok!!
Szerintem nem én vagyok az egyetlen akit zavar ez a dolog!!
Biztos vagyok benne hogy jó a műsor csak így már kevésbé élvezetes legalábbis számomra bár nem biztos,hogy ez csak engem zavarna!
Kedves Aplusz TV!!!
Regisztráltam csak, hogy írhassak ebbe a topicba!!!
Nagyon szeretem ezt a csatornát mert legalább van valami értelmes amit lehet nézni esténként,
arról nem is beszélve, hogy kikapcsol és szórakoztat!!!
DE ezzel az "anime eredeti nyelven" gondolattal nem egészen értek egyet!
A műsorváltozás még talán elfogadható is lenne(bevallom mostanában kicsit hanyagoltam a csatornát) de azt igen
sajnálatosnak tartom,hogy a Cubixon kívül nem nagyon van szinkronos rajzfilm.
Általában az animere szoktam elaludni a meséket hallgatva!
Az eredeti nyelven felirattal sugárzott mesék kevésbé teszik nekem ezt lehetővé!!
Érdeklődni szeretnék, hogy lesz e valamilyen változás, vagy maradnak feliratosak a sorozatok!!
Szerintem nem én vagyok az egyetlen akit zavar ez a dolog!!
Biztos vagyok benne hogy jó a műsor csak így már kevésbé élvezetes legalábbis számomra bár nem biztos,hogy ez csak engem zavarna!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-07-12 22:57:17
beküldve: 2008-07-12 22:43:57
(#188) Ez egy hasonló hír:
Elnézést, de komolyan tetszettek gondolni, hogy a magyar feliratot TXT-n kell hozzátenni a japán nyelven szóló animékhez? /legalábbis direct adáson/
Arra nem is tetszettek gondolni, hogy vannak, akik szeretnék felvenni, magyar felirattal kedvenc animéiket, és legjobb tudomásom szerint a TXT-s feliratokat nem rögzíti a videó...
(Na meg mellékesen azokra is gondolhattak volna jó szívvel, akik olyan bénák, hogy hiába ütik be a TXT kódot, akkor sem történik semmi )
Almayce írta:
Váááááááááá.Nem tudom behozni a feliratott a teletexten keresztül.Lehet hogy az a baj gogy UPC-n nézem.Please somebody help me.
Nekem is!
Na lehet komenteket írni
Elnézést, de komolyan tetszettek gondolni, hogy a magyar feliratot TXT-n kell hozzátenni a japán nyelven szóló animékhez? /legalábbis direct adáson/
Arra nem is tetszettek gondolni, hogy vannak, akik szeretnék felvenni, magyar felirattal kedvenc animéiket, és legjobb tudomásom szerint a TXT-s feliratokat nem rögzíti a videó...
(Na meg mellékesen azokra is gondolhattak volna jó szívvel, akik olyan bénák, hogy hiába ütik be a TXT kódot, akkor sem történik semmi )
Almayce írta:
Váááááááááá.Nem tudom behozni a feliratott a teletexten keresztül.Lehet hogy az a baj gogy UPC-n nézem.Please somebody help me.
Nekem is!
Na lehet komenteket írni
beküldve: 2008-07-12 22:40:49
(#187) Az egyik animaxoldarra regisztráló mondja:
T. Anime+
Nagyon rosszul fogadtam a ma esti Kaleidó elmaradását és rossz néven veszem az egész heti "gagyizást".
Ezen azt értem, hogy 2006.08.04. és 5.én a TV műsor indításakor hibásan adták le a napi műsort.
Ezért azt hittem a mai műsor ismertetés is téves! De persze nem kinyirták a Kaelido-t. Megnéztem a honlapon található Tv műsort, természetesen ott is még a kaleido szerepel.
Nem értem az ilyen műsorszerkesztést, az ember betáblázza előre a kaleido 52 részét és 2 db után eltüntetik.
Azt hiszem itt hagyom az animéket, átverik a nézőket...
huh én már ezt elovastam és néha igaza is van na és ti mit gondoltok róla?
T. Anime+
Nagyon rosszul fogadtam a ma esti Kaleidó elmaradását és rossz néven veszem az egész heti "gagyizást".
Ezen azt értem, hogy 2006.08.04. és 5.én a TV műsor indításakor hibásan adták le a napi műsort.
Ezért azt hittem a mai műsor ismertetés is téves! De persze nem kinyirták a Kaelido-t. Megnéztem a honlapon található Tv műsort, természetesen ott is még a kaleido szerepel.
Nem értem az ilyen műsorszerkesztést, az ember betáblázza előre a kaleido 52 részét és 2 db után eltüntetik.
Azt hiszem itt hagyom az animéket, átverik a nézőket...
huh én már ezt elovastam és néha igaza is van na és ti mit gondoltok róla?