Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2008-07-12 20:49:46
(#186) a Bleachot 52-dik részik adják és majd a következő részeket jővőre adják 52 résszel menek minden évben ami vége nem lesz! 24 órász animax (esetleg) 2012 után lesz (de nem biztos)!
egyenlőre ennyi infót tudok!
egyenlőre ennyi infót tudok!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-07-12 22:09:35
beküldve: 2008-07-12 17:58:32
(#185) Nekem az RTL a másik kedvenc adóm az animax mellett, ott megy a legtöbb jó sorozat még.
Várható volt, hogy a YYHt is leadják ,hisz mégis az RTL vette, DVDket is ők adják ki, de Inu folytatás jobb lett volna, vágottan is néztem volna.
Várható volt, hogy a YYHt is leadják ,hisz mégis az RTL vette, DVDket is ők adják ki, de Inu folytatás jobb lett volna, vágottan is néztem volna.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-07-12 10:36:18
(#184) Nem tudom, milyen üzleti fogás van abban, ha olyan sorozatokat adnak, amiket az A+/Animax már egy csomószor ismételt. A kutya se fogja nézni, főleg ha megvágják. Max. az aki szereti az animéket, de sehol máshol nem tudja nézni ezeket a sorozatokat. Én személy szerint, ha nem utálnám alapból, már akkor is meguntam volna YYH-t. Persze, gondolom a "Retkesek" csak kitöltőműsornak szánják az egészt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-07-12 09:35:58
(#183) Attól még, hogy az RTl-klub megbízásából készült a szinkron
szerintem nem jelenti azt, hogy vágatlan lesz.
Belegondólva az Inuyasha szinkronja is az RTL klub jóvoltából készült el, mikor még néztem elég jól megvolt vágva. Ott van még a Cowboy Bebop annak is az RTL klub megbízásából készült a szinkron és még egyszer sem adták le.
szerintem nem jelenti azt, hogy vágatlan lesz.
Belegondólva az Inuyasha szinkronja is az RTL klub jóvoltából készült el, mikor még néztem elég jól megvolt vágva. Ott van még a Cowboy Bebop annak is az RTL klub megbízásából készült a szinkron és még egyszer sem adták le.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Nézegetem a jövő heti TV műsorokat és mit látok
Július 20.-án 09:00-kor Yu Yu Hakusho az RTL klub -on.
Örülök neki, de szerintem valószínűleg vágott lesz.
Ha tényleg vágott lesz, akkor a MangaFan fórum egy részének legújabb hobbija lesz fikázni az RTL Klub-féle vágott verziót.
Jaja...
az animaxon tessék figyelmesen végighallgatni az endinget
Jaja... "Az RTL klub megbízásából készítette a xy szinkronstúdió"
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Szerk: Ru-chan 2008-07-11 23:47:42
Ha tényleg vágott lesz, akkor a MangaFan fórum egy részének legújabb hobbija lesz fikázni az RTL Klub-féle vágott verziót.
Jaja...
az animaxon tessék figyelmesen végighallgatni az endinget
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Jaja...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2008-07-11 22:05:00
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-11 20:22:05
beküldve: 2008-07-11 19:59:26
(#178) Nézegetem a jövő heti TV műsorokat és mit látok
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-05-14 16:52:47
(#177) Köszönöm szépen mindenkinek!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Meg van még egy hely,
pisoga.com
Nem szép dolog ott nézni, de magyar animecsatornák még gyerekcipőben járnak, hol máshol nézzük, nemigaz?:)"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Bocs úgy értettem hogy tv-én kivül hol lehet még nézni? Otthon befucsolt a mienk és már 2 honapja nem jutottam hozzá az anime adagomhoz kezdek egy kicsit zabos lenni!
Az internet a barátod...
ajánlom a youtube-on kívül a www.veoh.com-ot, ill. a snakeeyevideos-t... ezek mind viedoportálok... félig legális, de mivel a google-keresőbe beírva beadja, ezért ide merem írni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
TV-n kívül youtubon, vagy letölteni ami nem szép dolog
Mellékesen nem tudja valaki mi van az Usteammal? nekem valamiért nem jóóóó
Nekem csodásan műxik... nyehehe... xar a géped... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-13 17:05:29
(#173) TV-n kívül youtubon, vagy letölteni ami nem szép dolog
Mellékesen nem tudja valaki mi van az Usteammal? nekem valamiért nem jóóóó
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-13 17:02:55
(#172) Bocs úgy értettem hogy tv-én kivül hol lehet még nézni? Otthon befucsolt a mienk és már 2 honapja nem jutottam hozzá az anime adagomhoz kezdek egy kicsit zabos lenni!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!