Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
én japánul szoktam magyar felírattal, sokkal jobb, főleg hogy amilyen igényesen csinálják a szinkront manapság
Én is szoktam japánul és magyar felirattal. Na meg ott van a jó öreg Animex ahol még animét szoktam nézni
mikor én oda tévedek az Animax-ra akkor általában olyan megy ami nem érdekel >_< nem vagyok nagy animés de ha jó akkor persze hogy nézem xd
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
én japánul szoktam magyar felírattal, sokkal jobb, főleg hogy amilyen igényesen csinálják a szinkront manapság
Én is szoktam japánul és magyar felirattal. Na meg ott van a jó öreg Animex ahol még animét szoktam nézni
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-07-23 19:36:17
(#214) én japánul szoktam magyar felírattal, sokkal jobb, főleg hogy amilyen igényesen csinálják a szinkront manapság
"Mersz szeretni? Az életed árán is?"
ti hol néztek animet?
Rtl de az is csak vasárnap Anyumékat most már komolyan el kell kezdenem "kérlelni"
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-07-23 18:39:45
(#212) 14 éves korodhoz képest nem jó, hogy álmatlanságban szenvedsz. Mondjuk az semmikor se jó
Nem vok álmatlan csak nincs kedvem aludni még, ha szeretek akkor sincs. (De jó még ilyet sem mondtam sose, hogy nincs kedvem aludni) Érted vagy nem érted?
Értem.
És láttam ám az "ez már a második beszólásod a mai napon"-os hszedet
Hoppá.
Most megsértődtem
Na de többet nem írok ide, szétoffoltunk mindent
14 éves korodhoz képest nem jó, hogy álmatlanságban szenvedsz. Mondjuk az semmikor se jó
Nem vok álmatlan csak nincs kedvem aludni még, ha szeretek akkor sincs. (De jó még ilyet sem mondtam sose, hogy nincs kedvem aludni) Érted vagy nem érted?
Értem.
Hoppá.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
14 éves korodhoz képest nem jó, hogy álmatlanságban szenvedsz. Mondjuk az semmikor se jó
Értem.
Szerk: Echiko 2008-07-23 16:24:08
Inu 9kor volt, YYH meg nem volt.
Mi nyáron ha nincs munka 11kor kelünk , amúgyis 8 óra alvás az egészséges. Bár most vasárnap csak 4 órát aludtam MGS miatt. Lefeküdni meg éjjel 1 előtt soha nem szoktunk, főleg, hogy sok sorozatnak amúgyis is fél 1kor van este vége. PL kedden is a Rómának. Ha MGS van, akkor meg még később.
Mi nyáron ha nincs munka 11kor kelünk , amúgyis 8 óra alvás az egészséges. Bár most vasárnap csak 4 órát aludtam MGS miatt. Lefeküdni meg éjjel 1 előtt soha nem szoktunk, főleg, hogy sok sorozatnak amúgyis is fél 1kor van este vége. PL kedden is a Rómának. Ha MGS van, akkor meg még később.
Akkor te melletted labdába se rúghatok, ha ennyi ideig fenn tudsz lenni. Én 23-kor fekszem és fél 4-kor vagy fél 5-kor kellek. Nem tom mostanában nem alszok sokat pedig szeretek aludni.
Szerk: Tspawn 2008-07-21 16:31:15
Ti mikor keltek? Az InuYasha 8:35-kor van, a Yu Yu Hakusho 9:00-kor. Általában ti akkor még alszatok? Akkor csak én vagyok koránkelő. Ma 6:40-kor keltem. Azért megjegyzem, hogy max. éjfélig vagyok fenn.
Nekem a felkelési időm nyáron 9-től 12-óráig terjed.
A lefekvésim meg 11-től 2-ig.
Tspawn: A Csillagkapuért bármit
Ti mikor keltek? Az InuYasha 8:35-kor van, a Yu Yu Hakusho 9:00-kor. Általában ti akkor még alszatok? Akkor csak én vagyok koránkelő. Ma 6:40-kor keltem. Azért megjegyzem, hogy max. éjfélig vagyok fenn.
Én hat előtt kelek, de 8-tól az axn-en két "Csillagkapu" és két "Bolygó neve Föld" van. Ezek mellett Inuyasha labdába se rúg.(A Szellemfiút amúgyis láttam már végig) beküldve: 2008-07-21 14:01:51
(#202) Inu 9kor volt, YYH meg nem volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym