Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
Ez nem volt semmi. Azt hittem, egy új csatorna üti majd fel a fejét, de ezt eléggé elképzelhetetlennek tartottam. Na nem baj Örökmozgó, elnézzük neked.
Szerintem Örökmozgó nem téved, és ez nem 1 éves hír, mert a héten én is láttam ezt a reklámot az Animaxon...de, hogy milyen csatornáról szól is a hír... arról semmi infót nem mondanak!
Engem is nagyon érdekel, hogy miről is van szó!
Talán később konkrétabbat is közölnek majd velünk, kíváncsi nézőkkel.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-04-11 21:01:24
beküldve: 2008-04-10 18:37:44
(#155) Chika..azért nem kell leszólni, ő is ember ő is tévedhet... De legalább ő kevesebbszer teszi ezt, mint te!
mellesleg lehet hogy nevet kéne változatatnod...öregasszonyra< /p>
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-04-10 18:41:48
beküldve: 2008-04-10 18:27:37
(#154) Ez nem volt semmi. Azt hittem, egy új csatorna üti majd fel a fejét, de ezt eléggé elképzelhetetlennek tartottam. Na nem baj Örökmozgó, elnézzük neked.
valaki tud valami bővebb infót az új anime csatornáról ami nyáron fog müködésbe lépni?
Drága Örökmozgó... lehet, nevet kéne változtatnod... mondjuk... Múltbanálló-ra... lol
Az infód már vagy egy éves...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-09 21:25:26
(#152) Ez nem egy tavalyi hír? Mert az Animax akkor indult az A+ helyett.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
valaki tud valami bővebb infót az új anime csatornáról ami nyáron fog müködésbe lépni?
Ez tényleg jó kérdés... Még nem hallottam róla
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
beküldve: 2008-04-09 07:26:20
(#150) Én még hasonlóról sem hallottam. Milyen új csatorna? Felvilágosítanál minket erről?
Miről beszélsz??? Mesélj valamit bővebben, ez nekem még új...
beküldve: 2008-04-08 21:56:13
(#148) valaki tud valami bővebb infót az új anime csatornáról ami nyáron fog müködésbe lépni?
beküldve: 2008-04-05 11:54:52
(#147) Azt tényleg jó lenne tudni, hogy mikor fogják folytatni az Inu-t, ha már kiadták a pénzt a szinkronra, de úgy látszik ez valami különleges stratégia. Szóval hogy mikor, hol lesznek az új részek, arról semmi konkrét infó.
Chihirot és Howl bácsit lehet, hogy én sem nézem, mert már láttam őket elégszer(utóbbi meg is van eredeti DVD-n), de a többit remélem össze tudom egyeztetni a többi programmal.
Chihirot és Howl bácsit lehet, hogy én sem nézem, mert már láttam őket elégszer(utóbbi meg is van eredeti DVD-n), de a többit remélem össze tudom egyeztetni a többi programmal.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-05 10:25:50
(#146) Ma 21:00-kor Chihiro szellemországban az M2-n. Án nem fogom nézni, mert meg van, de az elmaradottabaknak talán hasznos információ.
Helloka! Lenne egy nagy kérdésem!
Tud-e bárki bármit arrol, hogy az Inuyasha-t le fogják-e továbbb adni, mert azt hallottam, hogy már tovább van szinkronizálva. Igaz ez?
Tud-e bárki bármit arrol, hogy az Inuyasha-t le fogják-e továbbb adni, mert azt hallottam, hogy már tovább van szinkronizálva. Igaz ez?
szia, én is hallottam már róla hogy levan szinkronizálva, de mettől-meddig és mikor tűzi müsorra valamelyik adó, hát majd kiderül
beküldve: 2008-04-03 17:04:22
(#144) Helloka! Lenne egy nagy kérdésem!
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-03-30 11:25:11
(#143) Ez nagyszerű!! Mostanában nem örültem ennyire, mint most. 7 Ghibli film. Még mindig alig hiszem el. Chihiro meg van eredetibe, a Vándorló palota is meg van. Én kezdetektől a Laputára voltam a legjobban kíváncsi. Azt hiszem, ideje lesz letörölhetni az elavult filmeket a DVD-kről, és értelmesebbeknek helyet adni. Erre az 5 filmre elmegy 2-2,5 DVD-nyi hely. Nem bánom.
beküldve: 2008-03-29 12:10:18
(#142) Nos, csak panaszkodni kellett.
[Link]
Chihro Szellemországban (ismét ), Vándorló palota (jajj, kedvenc ) és még öt más Miyazaki alkotás a Magyar Televízió műsorán.
[Link]
Chihro Szellemországban (ismét ), Vándorló palota (jajj, kedvenc ) és még öt más Miyazaki alkotás a Magyar Televízió műsorán.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.