Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2007-06-27 13:38:45
(#111) Ks forever!!!!!!!!!!!!!!! Dance of Angels
Watashi wa subarashii desu ka...... vicceltem....
Hol is van az a japán tankönyv???? honnan van?
Watashi wa subarashii desu ka...... vicceltem....
Hol is van az a japán tankönyv???? honnan van?
"Nincs lehetetlen, ha van mi inspiráljon! Kövessétek az álmaitokat!" :)
Arigato! Tanul itt vki japánt??? (rajtam kívül......)
most fejeztem be 1 jókis japán nyelvkönyv letöltését
én eddig azthittem h az Arigatou! (szóval h van ott 1 u is )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-27 11:31:19
(#109) ano.............őő.........ano .........ano........ano.........
Ja! eszembejutott!!!!!!!!!!!! Hol találom meg h mien animek lesznek az animaxon???? Lesz InuYasha? Kaledio Star? Shakugan no Shana?????????????????????
Ja! eszembejutott!!!!!!!!!!!! Hol találom meg h mien animek lesznek az animaxon???? Lesz InuYasha? Kaledio Star? Shakugan no Shana?????????????????????
beküldve: 2007-06-27 11:28:54
(#108) Arigato! Tanul itt vki japánt??? (rajtam kívül......)
héjj lécci mongy meg vki h van e az animaxnak magyar honlapja, köszi
ja és azt h szinkronos vagy feliratos animék várhatók e...
Jelenleg egy ideiglenes oldal működik [Link] amin szinte semmi sincs.
A végleges oldal (ami benne is volt közleményben) "[Link] - amely július 2-től üzemel."
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
Szerk: Daisukamaru 2007-06-27 00:10:22
beküldve: 2007-06-26 23:33:48
(#106) héjj lécci mongy meg vki h van e az animaxnak magyar honlapja, köszi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-06-26 23:34:37
Bocska, h ien hülye vok, de akkor most júli 1 től lesz ez az animax????? Nagyon jó lenne, mert az a+ -t is szeretem , csak az nem 24 órás..... Jó lenne ez az animax, ha lenne!!!!!!
Júli 2. Hétfő 20:00-kor startol az Animax és egészen hajnali 02:30-ig tart (Gondolom én 2-kor lemegy az utolsó rész valamelyik sorozatból oszt kikapcs)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-26 19:53:34
(#104) Bocska, h ien hülye vok, de akkor most júli 1 től lesz ez az animax????? Nagyon jó lenne, mert az a+ -t is szeretem , csak az nem 24 órás..... Jó lenne ez az animax, ha lenne!!!!!!
beküldve: 2007-06-26 17:52:31
(#103) Eh, fenébe, milyen kár, hogy én undorodok a tömeganiméktől ^_^"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-26 15:47:56
(#102) No, nem is rossz felhozatal lesz ez így, kezdésnek. Amúgy innen [Link] gyakorlatilag bármi lehet.
Szerk: és mivel a Blood+ is benne van a listában, így azt se zárnám ki.
Szerk2: egyetlen fájó pont, hogy a Naruto is benne van a listában. Így, ha nem a Jetix-é lenne a jog, (akik jól hazavágták az egészet) akkor még lehetett volna egy normális magyar kiadás is belőle az Animax részéről.
Szerk: és mivel a Blood+ is benne van a listában, így azt se zárnám ki.
Szerk2: egyetlen fájó pont, hogy a Naruto is benne van a listában. Így, ha nem a Jetix-é lenne a jog, (akik jól hazavágták az egészet) akkor még lehetett volna egy normális magyar kiadás is belőle az Animax részéről.
Szerk: Horsee 2007-06-26 15:51:49
beküldve: 2007-06-26 15:18:23
(#101) Úgy van, követelni fogjuk a DVD-ketXD Ha megjelennének, én rohannék a boltba venni, mégha le is vannak töltve a sorozatok XDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-06-26 14:18:42
(#100) Egy pár percre kontrollert ragadok a kezembe és pont akkor megy a bejelentés hogy a nagy favoritjaim is lesznek Animaxon? xD
Már most szeretem ezt az új csatornát!
Update: DVD kiadást az összesből! XDD
Már most szeretem ezt az új csatornát!
Update: DVD kiadást az összesből! XDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-06-26 14:19:20
beküldve: 2007-06-26 13:18:37
(#99) Nagyszerű hír, olyan boldog voltam tőle
Nagyon-nagyon örülök, hogy Bleach is lesz rajta, ugyanis az a legkedvencebb kedvenc animém A Fullmetal Alchemist pedig a másik kedvencXD
Örök hála, kedves Animaxosok
Módosítás: Dejó, lesz egy külön hangulata, hogy a kedvenc animéimet az ágyikómból, pizsiben fogom nézni a TV-ben
Nagyon-nagyon örülök, hogy Bleach is lesz rajta, ugyanis az a legkedvencebb kedvenc animém A Fullmetal Alchemist pedig a másik kedvencXD
Örök hála, kedves Animaxosok
Módosítás: Dejó, lesz egy külön hangulata, hogy a kedvenc animéimet az ágyikómból, pizsiben fogom nézni a TV-ben
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-06-26 13:24:52
beküldve: 2007-06-26 12:10:07
(#98) Nem biztos, de az egyik fórumon úgy olvastam h lesz Blood+ is az Aniomax-on....ez most télleg igaz? Amúgy hol lehet meglesni h milyen animék lesznek rajta?
Hát az első két cím a Japanimánia rádióműsorában lett bejelentve. A következő adás hétfőn lesz, majd hallgasd!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.