Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2007-05-09 20:44:18
(#37) És ez az Animax is csak úgy a Minimax után fog menni vagy lesz önálló csatorna amire elő lehet fizetni mint pl az écsbió?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-09 20:16:53
(#36) Tekintve azt, hogy a sugárzását kiterjesztik szinte az összes nagyobb európai országra, nem tudom, hogy mennyire reménykedhetünk magyar szinkronban...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-05-09 20:18:36
beküldve: 2007-05-09 19:41:11
(#35) Sztem szinkronban akár milyen jó a magyar, nem tudja utolérni a japánt.
Remélem Animaxot nagyobb területen fogják sugározni, mint az A+... Bár nem tom, barátnőmék 4 utcával arrébb laknak, nekik is kábel TV-jük van meg nekünk is, ő tudja fogni az A+-t én nem... szívás, hogy ő utálja az animéket én meg imádom... kicsit Murphy.
Remélem Animaxot nagyobb területen fogják sugározni, mint az A+... Bár nem tom, barátnőmék 4 utcával arrébb laknak, nekik is kábel TV-jük van meg nekünk is, ő tudja fogni az A+-t én nem... szívás, hogy ő utálja az animéket én meg imádom... kicsit Murphy.
Huhúúúúúúú! És ugye szinkronos lesz? Az ember azér néz magyar tévét hogy a szép anyanyelvén nézze. Meg a szélesvásznú tévénken aza fránya felirat is néha félig nem látszik.
Sokat szidják a szinkront, de ha olyan minőségűt kapunk mint az A+ 1. generációs animéi, akkor igencsak nem lehet okunk panaszra.
Sokat szidják a szinkront, de ha olyan minőségűt kapunk mint az A+ 1. generációs animéi, akkor igencsak nem lehet okunk panaszra.
Arról hogy szinkronos lesz-e vagy sem, azt nemtudom szerintem az lesz...
Habár van olyan anime pl a GetBackers, ha valaha lesz , annak nagyon nem örülnék ha leszinkronizálnák, mert annál annyira el vannak találva a hangok, hogy azt visszadni magyar szinkronnal nem lehetne, pl Ginjinek a Ban-chan felkiáltásait, vagy Akabane stílusát ...
Gondolom azért addig lesznek azért hírek hogy végülis hogy fog ez majd kinézni
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
És mivel fog többet tudni ez az Animax mint az /+?
Mivel ezzel része leszünk a Animax hálózatának, azok a műsorok fognak nálunk is menni amiket az Animax más országokban ad... itt van egy szép lista a várható animékről, köztük NGE, FMA, Ergo Proxy, GetBackers .. szép új jövő
en.wikipedia.org/wiki/List_of_programs_broadcast_by_Animax
Huhúúúúúúú! És ugye szinkronos lesz? Az ember azér néz magyar tévét hogy a szép anyanyelvén nézze. Meg a szélesvásznú tévénken aza fránya felirat is néha félig nem látszik.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szerk: Lami 2007-05-09 18:05:14
És mivel fog többet tudni ez az Animax mint az /+?
Mivel ezzel része leszünk a Animax hálózatának, azok a műsorok fognak nálunk is menni amiket az Animax más országokban ad... itt van egy szép lista a várható animékről, köztük NGE, FMA, Ergo Proxy, GetBackers .. szép új jövő
en.wikipedia.org/wiki/List_of_ programs_broadcast_by_Animax
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
Szerk: Daisukamaru 2007-05-09 17:53:48
beküldve: 2007-05-09 17:15:00
(#31) És mivel fog többet tudni ez az Animax mint az /+?
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Most az A+ helyett Animax lesz? Végülis én úgy olvastam...de mikortól?
Ezt én se tudom pedig érdekelne. Például a Mondoban írjátok h lesz rajta pl a Pokoli lány... már várom :)
(barátnőm szerint tök hülye cím mert majdnem olyan mintha minimax lenne... hát... ő tudja... )
Július 1.től fogja leváltani, szóval viszonylag sokat kell még rá várni.
Most az A+ helyett Animax lesz? Végülis én úgy olvastam...de mikortól?
Ezt én se tudom pedig érdekelne. Például a Mondoban írjátok h lesz rajta pl a Pokoli lány... már várom :)
(barátnőm szerint tök hülye cím mert majdnem olyan mintha minimax lenne... hát... ő tudja... )
Nathaniel never dies ^^
Látom sokan kifogásolják a Naruto szinkront. Én csak annyit mondok, ha Naruto szinkronhangja (nekem kezdőnek tűnik) nem adna ki olyan érdekes erölködö hangokat, mintha a toaletten ülne, semmi bajom nem lenne vele (vagy csak nem jól adja ki a hangokat, nem tom...). Mondjuk nem sűrűn nézem, mert nem tudam elviselni az említett tényezőt. Pedig az elején hogy örültem, hogy ezt az animét is leadják.
Csak éppen a kivágások az anime-ből is épp eléggé megkeserítik az ízét... Ott nem csak a szinkronnal volt baj...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-09 14:43:32
(#27) Most az A+ helyett Animax lesz? Végülis én úgy olvastam...de mikortól?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-29 19:47:30
(#26) Látom sokan kifogásolják a Naruto szinkront. Én csak annyit mondok, ha Naruto szinkronhangja (nekem kezdőnek tűnik) nem adna ki olyan érdekes erölködö hangokat, mintha a toaletten ülne, semmi bajom nem lenne vele (vagy csak nem jól adja ki a hangokat, nem tom...). Mondjuk nem sűrűn nézem, mert nem tudam elviselni az említett tényezőt. Pedig az elején hogy örültem, hogy ezt az animét is leadják.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Szerk: Renma 2007-03-29 19:48:13
beküldve: 2007-03-29 18:52:32
(#25) Hehe,veled vagyok Tailor testvér Le a ronda grafikájú ninjás animékkel..najó ez erős volt
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Már miért lennék eretnek?^^"
Nekem volt címezve a hozzászólás, tehát én vagyok eretnek. Ez csak ilyen ugratás köztünk, Márk (izé... Tailor) nagyon nem bírja a Nárútót én meg most már igen.
beküldve: 2007-03-29 17:00:14
(#23) Már miért lennék eretnek?^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD