Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2007-03-28 21:50:10
(#21) Lényeg a lényeg, az eredeti szinkron örökkön örökké kenterbe fogja verni a magyart... még szerencse, h. nem szeretem a Narutót, agybajt kapnék, ha a Bleachet magyarra szinkronizálnák, meg vagdosnák össze-vissza... *rémálom*
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-03-26 16:42:18
(#20) Igen,ezt eddig is tudtam,nem csak a magyar ember szívja meg Naruto hangja még elmegy (Baráth István vagy Baradlay Viktor? ) de Sakura egy gyötrelem..érzékeny fülem már hozzászokott a japán hanglejtéshez
Admin bácsitól pedig elnézést,kicsit elragadtattam magam
Admin bácsitól pedig elnézést,kicsit elragadtattam magam
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha ettól megnyugodsz, az Amerikában vetített változatok is cenzúrázottak - egyedül Japánban meg pár normális országban adják az eredeti verziót.
Naruto: háát... be kell valljam, mostanra már nagyon megtetszett és Naruto hangja is teljesen rendben van. (Csak elsőre volt furcsa.)
Naruto: háát... be kell valljam, mostanra már nagyon megtetszett és Naruto hangja is teljesen rendben van. (Csak elsőre volt furcsa.)
beküldve: 2007-03-26 14:58:17
(#18) Naruto..úgy örültem,hogy végre eljutott ide is,nem kell a torrentel szarakodnom hurrá...első rész: Naruto szinkronja "hmm..érdekes".Aztán jön a vizsga,megszólal Sakura "nézzünk inkább HBO-t.." Ennyi lenne,valami gyötrelem,mázli hogy nem vagyok egy nagy elvakult fan,sosem rajongtam az ilyen fenehosszú animékért
Sámán Király: örök kedvenc Azt hiszem első olyan animém volt,amiről tudtam is hogy anime (mert kiskoromban ugye rengteget néztem,pl a kicsi Kimba..ismétlést,könyörgöm! ).Nagyon tetszett,csak kér hogy a *** 4Kids ezt is szétcenzúrázta Fürdős jelenet: a magyarhonban vetített részeken Mortyra és Yohra furcsamód rákerült egy-egy fürdőgatya..nem mintha sajnálnám,eredeti verzióban igen csak elnagyolt hátsójuk lett De attól még elég idegesítő.Nem tudom,hogy a Narutobol miket vágtak ki,de elnézve a fanok reakcióját ez sem lett jobb "magyarosítás"
*** ollé, vigyázzunk a szóhasználattal, na - Admin ***
Sámán Király: örök kedvenc Azt hiszem első olyan animém volt,amiről tudtam is hogy anime (mert kiskoromban ugye rengteget néztem,pl a kicsi Kimba..ismétlést,könyörgöm! ).Nagyon tetszett,csak kér hogy a *** 4Kids ezt is szétcenzúrázta Fürdős jelenet: a magyarhonban vetített részeken Mortyra és Yohra furcsamód rákerült egy-egy fürdőgatya..nem mintha sajnálnám,eredeti verzióban igen csak elnagyolt hátsójuk lett De attól még elég idegesítő.Nem tudom,hogy a Narutobol miket vágtak ki,de elnézve a fanok reakcióját ez sem lett jobb "magyarosítás"
*** ollé, vigyázzunk a szóhasználattal, na - Admin ***
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Admin 2007-03-26 15:34:23
beküldve: 2007-03-17 11:36:09
(#17) Hát jah...Minek kellett megvágni??
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-15 20:14:48
(#16) A Sámán Király nekem is tetszik csak a vágások szúrják a szemem, de a Naruto az bórzalom nem is a szinkron hanem az hogy amerikai verzó ami tele van átrajzolásokal és vágásokal, amit még tovább vágtak.
Pedig jó anime, én is inkább japán szinkronal fogom nézni,
úgy biztos a vágatlanság.
Pedig jó anime, én is inkább japán szinkronal fogom nézni,
úgy biztos a vágatlanság.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-03-15 20:15:50
A Naruto a Jetixen borzalom. Talán még a Sámánkirályt is alulmúlja...
Mé!!! A sámánkirály magyar version-ja tök jo lett!!! Szerintem is tök jó!!
Mé!!! A sámánkirály magyar version-ja tök jo lett!!! Szerintem sem rossz..
Mé!!! A sámánkirály magyar version-ja tök jo lett!!! ///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Március 16-án a TV2-n 6 óra 10-kor Vándorló palota ^^.
Már nagyon kiváncsi vok rá
Már nagyon kiváncsi vok rá
Szerintem baromi jó, moziban különösen tetszett. DVD-n meg olcsón meg lehet venni, 6kor nem kelek fel egy animéért se.
beküldve: 2007-03-12 18:46:54
(#11) beküldve: 2007-03-12 16:53:28
(#10) Szerintem a Sámán Király-ban egész jó szinkronok lettek válogatva. Azt viszont nem tom, hogy taaly febrárban kezdték vetíteni a 2.-dik szériát...viszont Japán oldalakon és sehol sincsenek videók,képek, SEMMI!
beküldve: 2007-03-12 16:45:07
(#9) A Naruto a Jetixen borzalom. Talán még a Sámánkirályt is alulmúlja...
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Az a+-on nektek is minden lengyel vagy cseh felirattal megy???
Ami nem magya azt már nem is értem :( ...........(angol vagy japán szinkronhoz is cseh felirat van )
Ami nem magya azt már nem is értem :( ...........(angol vagy japán szinkronhoz is cseh felirat van )
Nekem magyar felirat jön be, de előfordúl, hogy néha lemarad.
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///