Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animetévé hírek
beküldve: 2007-03-28 21:50:10
(#21) Lényeg a lényeg, az eredeti szinkron örökkön örökké kenterbe fogja verni a magyart... még szerencse, h. nem szeretem a Narutót, agybajt kapnék, ha a Bleachet magyarra szinkronizálnák, meg vagdosnák össze-vissza...
*rémálom*
*rémálom*Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-03-26 16:42:18
(#20) Igen,ezt eddig is tudtam,nem csak a magyar ember szívja meg
Naruto hangja még elmegy (Baráth István vagy Baradlay Viktor?
) de Sakura egy gyötrelem..érzékeny fülem már hozzászokott a japán hanglejtéshez
Admin bácsitól pedig elnézést,kicsit elragadtattam magam
Naruto hangja még elmegy (Baráth István vagy Baradlay Viktor?
) de Sakura egy gyötrelem..érzékeny fülem már hozzászokott a japán hanglejtéshez
Admin bácsitól pedig elnézést,kicsit elragadtattam magam
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha ettól megnyugodsz, az Amerikában vetített változatok is cenzúrázottak - egyedül Japánban meg pár normális országban adják az eredeti verziót.
Naruto: háát... be kell valljam, mostanra már nagyon megtetszett és Naruto hangja is teljesen rendben van. (Csak elsőre volt furcsa.)
Naruto: háát... be kell valljam, mostanra már nagyon megtetszett és Naruto hangja is teljesen rendben van. (Csak elsőre volt furcsa.)
beküldve: 2007-03-26 14:58:17
(#18) Naruto..úgy örültem,hogy végre eljutott ide is,nem kell a torrentel szarakodnom hurrá...első rész: Naruto szinkronja "hmm..érdekes".Aztán jön a vizsga,megszólal Sakura "nézzünk inkább HBO-t.." Ennyi lenne,valami gyötrelem,mázli hogy nem vagyok egy nagy elvakult fan,sosem rajongtam az ilyen fenehosszú animékért
Sámán Király: örök kedvenc
Azt hiszem első olyan animém volt,amiről tudtam is hogy anime (mert kiskoromban ugye rengteget néztem,pl a kicsi Kimba..ismétlést,könyörgöm!
).Nagyon tetszett,csak kér hogy a *** 4Kids ezt is szétcenzúrázta
Fürdős jelenet: a magyarhonban vetített részeken Mortyra és Yohra furcsamód rákerült egy-egy fürdőgatya..nem mintha sajnálnám,eredeti verzióban igen csak elnagyolt hátsójuk lett
De attól még elég idegesítő.Nem tudom,hogy a Narutobol miket vágtak ki,de elnézve a fanok reakcióját ez sem lett jobb "magyarosítás"
*** ollé, vigyázzunk a szóhasználattal, na - Admin ***
Sámán Király: örök kedvenc
Azt hiszem első olyan animém volt,amiről tudtam is hogy anime (mert kiskoromban ugye rengteget néztem,pl a kicsi Kimba..ismétlést,könyörgöm!
).Nagyon tetszett,csak kér hogy a *** 4Kids ezt is szétcenzúrázta
Fürdős jelenet: a magyarhonban vetített részeken Mortyra és Yohra furcsamód rákerült egy-egy fürdőgatya..nem mintha sajnálnám,eredeti verzióban igen csak elnagyolt hátsójuk lett
De attól még elég idegesítő.Nem tudom,hogy a Narutobol miket vágtak ki,de elnézve a fanok reakcióját ez sem lett jobb "magyarosítás"
*** ollé, vigyázzunk a szóhasználattal, na - Admin ***
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Admin 2007-03-26 15:34:23
beküldve: 2007-03-17 11:36:09
(#17) Hát jah...Minek kellett megvágni??
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-15 20:14:48
(#16) A Sámán Király nekem is tetszik csak a vágások szúrják a szemem, de a Naruto az bórzalom nem is a szinkron hanem az hogy amerikai verzó ami tele van átrajzolásokal és vágásokal, amit még tovább vágtak.
Pedig jó anime, én is inkább japán szinkronal fogom nézni,
úgy biztos a vágatlanság.
Pedig jó anime, én is inkább japán szinkronal fogom nézni,
úgy biztos a vágatlanság.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-03-15 20:15:50
A Naruto a Jetixen borzalom. Talán még a Sámánkirályt is alulmúlja...
Mé!!! A sámánkirály magyar version-ja tök jo lett!!!
Szerintem is tök jó!!
Szerintem sem rossz..
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Március 16-án a TV2-n 6 óra 10-kor Vándorló palota ^^.
Már nagyon kiváncsi vok rá
Már nagyon kiváncsi vok rá
Szerintem baromi jó, moziban különösen tetszett. DVD-n meg olcsón meg lehet venni, 6kor nem kelek fel egy animéért se.
beküldve: 2007-03-12 18:46:54
(#11) beküldve: 2007-03-12 16:53:28
(#10) Szerintem a Sámán Király-ban egész jó szinkronok lettek válogatva. Azt viszont nem tom, hogy taaly febrárban kezdték vetíteni a 2.-dik szériát...viszont Japán oldalakon és sehol sincsenek videók,képek, SEMMI!
beküldve: 2007-03-12 16:45:07
(#9) A Naruto a Jetixen borzalom. Talán még a Sámánkirályt is alulmúlja...
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Az a+-on nektek is minden lengyel vagy cseh felirattal megy???
Ami nem magya azt már nem is értem :( ...........(angol vagy japán szinkronhoz is cseh felirat van )
Ami nem magya azt már nem is értem :( ...........(angol vagy japán szinkronhoz is cseh felirat van )
Nekem magyar felirat jön be, de előfordúl, hogy néha lemarad.
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///