Legutóbb kommentezett topikok
Ghost in the shell filmek és a sorozat
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Társalgó
Hírek, Bejelentések, Előzetesek
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ghost in the shell filmek és a sorozat
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Társalgó
Hírek, Bejelentések, Előzetesek
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
SOSO: Mikor lesz innen rendelhető a Darker than Black?
MANGAFAN WEBBOLT: Explorer-rel működik, de próbáld közvetlenül http://mangafan.hu/webbolt
HARUNO: Nekem se műnködik. Egy régebbi oldal linkel tudok felmenni. Átküldjem?
TRIXI: Sziasztok! Egy kérdés csak, nektek működik a webbolt menü pont vagy csak nálam van gond?
KYOKUROI: Jó látni, hogy van valami élet az oldalon :D
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
beküldve: 2013-03-22 16:00:20
(#1401) Szerintem is
"Annak ellenére, hogy a sérült tündérnek a földre kellett volna zuhannia… ő szárnyalt!"
beküldve: 2013-03-22 15:59:44
(#1400) Szerintem jó lesz a kövi fejezet.
A fiú, ki kezét-lábát vesztette, felállt és harcolt. A történet végén pedig visszaszerezte az eredeti testét, és gazdagabb lett egy acél szívvel. :) (Fullmetal Alchemist-Edward Elric)
beküldve: 2013-03-22 15:58:10
(#1399) Ez már az én oldalam is nagyon fúrja! :o Ne tudd meg, majdnem belefejeltem a monitorba, amikor megláttam, hogy ezen a héten nincs manga. ._.
"Annak ellenére, hogy a sérült tündérnek a földre kellett volna zuhannia… ő szárnyalt!"
beküldve: 2013-03-22 15:55:47
(#1398) Tényleg jó anime, a 3.volt, amit láttam.
A legutóbbi fejeze végén Isshin meglátott egy furcsa valamit. Vajon ki az? És Aizennek lesz még szerepe?
A fiú, ki kezét-lábát vesztette, felállt és harcolt. A történet végén pedig visszaszerezte az eredeti testét, és gazdagabb lett egy acél szívvel. :) (Fullmetal Alchemist-Edward Elric)
beküldve: 2013-03-22 15:48:02
(#1397) Ez volt az első anime, amit nézni kezdtem. Nagyon szeretem, és igen, az utolsó filler nagyon izgi volt!
Most olvasom a mangáját is, és tűkön ülve várom a folytatást, bár a mangaka elég furcsa dolgokkal tud előállni, de... elnézzük neki. xD
Most olvasom a mangáját is, és tűkön ülve várom a folytatást, bár a mangaka elég furcsa dolgokkal tud előállni, de... elnézzük neki. xD"Annak ellenére, hogy a sérült tündérnek a földre kellett volna zuhannia… ő szárnyalt!"
A 366-dik rész az utolsó. Szerintem nagyon jó volt az utolsó filler. Érdemes megnézni...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:01:37
beküldve: 2012-11-08 12:59:31
(#1395) A bleachet már befejezték? Én már elég rég néztem, 169. részig
most újra elkezdem.
most újra elkezdem.
Its me!
beküldve: 2012-11-07 20:55:07
(#1394) Úgy néz ki Byakuya túlélte a csapásokat. Ettől függetlenül ez harc és az összes többi ami az arancar fejezet után következet,már nem olyan jól és kidolgozót történet mint az első kettő. Na ezt jól leírtam .
de lényeg benne van.
FŐ HOGY BYAKUYA ÉL...
de lényeg benne van. FŐ HOGY BYAKUYA ÉL...
Asako
beküldve: 2012-11-05 22:14:51
(#1393) Nemrég fejeztem be a Bleach animét, de annyira tetszett, hogy a héten megint elkezdtem. De most úgy nézem meg, hogy a sok fillert kihagyom. Csak a fő történetre koncentrálok. A filler-eket, és a movikat pedig csak az után nézem meg ...
beküldve: 2012-11-02 08:47:40
(#1392) Én nem követem mangában a Bleach-et. De ha meghal Byakuya, akkor nem is fogom. Animében nagyon megkedveltem. Az egyik legösszetettebb karakter. Én nagyon kedvelem.....
beküldve: 2012-11-01 18:40:57
(#1391) Én szeretném hogy Byakuya túlélje.A Kedvencem.
beküldve: 2012-11-01 16:42:55
(#1390) Nagy csoda kéne hogy Byakuya túlélje ezt a csatát,mivel ereje fogytán van. Ha nem talál ki valamit a mangaka akkor úgy is meg fog halni,pedig az abszolút kedvencem a Bleacből és a férfi karakterekből is. Minden egyéb ami kérdéses a mangával kapcsolatba,mi magunknak kell rá jönnünk.
Asako
Necrónak totál igaza van, Kubónál jellegtelen mellékszereplőkön kívül senki nem hal meg, nem tudom hol tart most a történet, de Byakuya nem olyan karakter, akit Kubo megölne bármikor is szvsz
Hát, ha Yamamoto főkapitány, aki Zaraki után a második legbadass-ebb karakter a jófiúknál, mellesleg a Gotei 13 főkapitánya jellegtelen, akkor ne olvas tovább... az 511/512-ik fejezetekben nyírta ki Kubo.
Ha ezek után egy Naruto fanboy azt mondja, hogy egy jelentős jófiú sem harap fűbe, az lesheti, mit kap karácsonyra. ;)
Ha ezek után egy Naruto fanboy azt mondja, hogy egy jelentős jófiú sem harap fűbe, az lesheti, mit kap karácsonyra. ;)
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 20:03:55
beküldve: 2012-10-27 15:39:24
(#1388) Én is rémelem,hogy folytatják.Meg azt is hogy folytatják a Stern Ritter arccal,és nem betesznek nemtudoménhány Fillert.
beküldve: 2012-10-26 23:00:34
(#1387) Tegnap kivégeztem az utolsó részt is a Bleach-ből.... Kár, hogy vége
Nagyon szomorú vagyok. Pedig Ruki, Bykuya, és a többiek tökre jól néztek ki az utolsó évadban.
Remélem valamikor majd lesz folytatása az animénak.... Én várni fogom
Nagyon szomorú vagyok. Pedig Ruki, Bykuya, és a többiek tökre jól néztek ki az utolsó évadban.Remélem valamikor majd lesz folytatása az animénak.... Én várni fogom