BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
BAMPAIA: Meg szeretném kérdezni, mikor jönnek ki könyvesboltba a karácsonyi mangák (Death Note 12., Vampire Knight 3.), mert azt ígérték januárban, utánna változtatva lett február elejére, és az én türelmem fogytában...
AMUCHAN: hétvégéig*
AMUCHAN: >< én is azt szeretnék.. q.q de inkább megrendeltem. Nem szeretek várni. Most is már vagy 6x kiolvastam a héten az első 2 kötetet... és ez folytatódik a hédvégéig ( akkor jön meg ) * depi *
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bleach
Az olyan durva, de szerencsére ott a jelvénye
Végül is a legtöbb Bleach movie az Aizen csata után játszódik..... És ott semmi baja sincs...
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
Szerk: Angel eyes 2011-12-29 14:06:34
beküldve: 2011-12-28 13:39:56
(#1348) Nekem az meg mikor Ulquviorrával küzd.
De én annyira sajnáltam, mikor elveszt az erejét. Azt hittem, hogy vége lesz a sztorinak:
De szerencsére ez nem így van:
Azért elég gáz az amit Urahara mondott. Hogy Ichigo bármikor elveszítheti a halálisteni erejét. De én annyira sajnáltam, mikor elveszt az erejét. Azt hittem, hogy vége lesz a sztorinak:
beküldve: 2011-12-27 22:00:24
(#1346) Nekem az meg mikor Ulquviorrával küzd.
De én annyira sajnáltam, mikor elveszt az erejét. Azt hittem, hogy vége lesz a sztorinak:
Szerk: Bampaia 2011-12-27 22:04:04
beküldve: 2011-12-27 20:09:13
(#1345) Nekem az a kedvenc részem amikor Ichigo megküzd Aizennel. ......És egybeolvad a kardjával. Mondanom sem kell,hogy leveri mint a szart.
beküldve: 2011-12-27 19:19:04
(#1344) Na mizu emberek. Hova tüntetek. Manapság már senkinek nem jön be a Bleach??? Tom, hogy az Animax húzzzaaaaa, halasztja az új részeket, de azért csak foglalkozik valaki az animéval? vagy már nem pálya az ismétlések miadt?
Én továbbra is nézem, Szorgalmassan....
Remélem nem vagyok egyedül....
Remélem nem vagyok egyedül.... Nem .. nefej nem vagy egyedul .. en is imadom Bleachet ..
beküldve: 2011-12-27 11:46:31
(#1342) beküldve: 2011-12-27 01:23:03
(#1341) Örülök, hogy nem vagyok egyedül. De azért várom az új részeket. Úgyhogy hajrá Animax...... Én várok....
Na mizu emberek. Hova tüntetek. Manapság már senkinek nem jön be a Bleach??? Tom, hogy az Animax húzzzaaaaa, halasztja az új részeket, de azért csak foglalkozik valaki az animéval? vagy már nem pálya az ismétlések miadt?
Remélem nem vagyok egyedül.... Nem vagy egyedül, én is szorgalmasan nézem, olvasom. Még a csapból is a Bleach folyik nálam
beküldve: 2011-12-26 01:47:05
(#1339) Na mizu emberek. Hova tüntetek. Manapság már senkinek nem jön be a Bleach??? Tom, hogy az Animax húzzzaaaaa, halasztja az új részeket, de azért csak foglalkozik valaki az animéval? vagy már nem pálya az ismétlések miadt?
Remélem nem vagyok egyedül.... Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
beküldve: 2011-10-01 01:15:43
(#1338) Én ma begyüjtöttem, mind a 4 MOVIE-t. Méghozzá DVD formátumban. Az eggyik Bleach fan időt és energiát nem kímélve átkonvertálta DVD9-ről, DVD-re. És feltöltötte az eggyik Torrent letöltő oldalra. Nagyon jól sikerültek. Csak Gratulálni tudok neki. Megtaláljátok itt, ha regisztrálva vagytok: [Link]
Szerk: Angel eyes 2011-10-01 01:22:45
beküldve: 2011-09-29 22:51:14
(#1337)
Nekem igazàbol ahol most az anime tart az nemigazàn izgi a zampaktos részek voltak nagyon jök meg azok aa részek ahol a manga tart nagyon ajànlom azt is mert hàt ha azt elolvssàtok beszartok hogy mi történikA hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
én is most kezdem el nézni és már várom a végét!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:53:03
Én már megnéztem a 316-ig, és azt kell mondanom, hogy annyira bejött, hogy tegnap elkeztem az elejétől. Bleach maraton. Szerintem nagyon jó anime....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:52:08