Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
beküldve: 2008-08-10 09:56:00
(#94) Na nemrég hozzám is eljutott a Princess Ai, legalábbis a 3 kötet. (Erről a legújabbról nem sokat tudok még.)
Sztem "jó kis olvasmány" , nekem tetszett, bár sosem lesz a kedvencem.
A rajzok gyönyörűek!! Emiatt kezdtem bele igazából. A történet se rossz.
Szóval úgy mindent összevetve jóóóó az egész.
Sztem "jó kis olvasmány" , nekem tetszett, bár sosem lesz a kedvencem.
A rajzok gyönyörűek!! Emiatt kezdtem bele igazából. A történet se rossz.
Szóval úgy mindent összevetve jóóóó az egész.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-07-14 08:59:25
(#93) Tegnap Alexandrában voltunk Veszprémben, éppen zárás előtt estünk be, és amikor a mangákat nézegettem, láttam, ott ül egy lány 1 méterre. Egy Princess Ai a térdén feküdt, egyet pedig olvasott. Nagy megszállott lehet.
beküldve: 2008-06-09 17:57:01
(#92) Mert amugy van, és remélem kiadják itt is!!
biztosra veheted h ki lesz adva az is.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-06-04 17:18:51
(#90) Csodás, csodás csodás. Nem tudok mit írni róla mást, de remélem lesz még folytatása, a kiegészítőn kivül is!! Mert amugy van, és remélem kiadják itt is!!
beküldve: 2007-06-21 12:14:27
(#89) Ja meg azt elfelejtetem hogy most Ai meik hapekot választja, mert tudjátok ott van Nora a dougenek eggyik vezetője és sztem még mindig szerelmes Ai-ba és Kent is De hogy Ai szerelmes még Norat-ba azt nem tom szol ezen a dolgon nullán vagyok...Majd +látjuk :) Remélem
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-06-21 12:09:33
(#88) Hát nekem az első része tetszett de a másik kettő nem annyira... De most eggyik haverooooom kölcsönkérte mind a hármat és azt mondta hogy neki tetszik. Hát igen ez az 1. manga amit olvas és szerintem mindenki viszonyít valamihez. Meg én az utolsó kötetet 3. olvasásra értettem + hogy mi is van. Na igen, én egy szenilis manga rajongó-olvasó vagyok és én azért több mangát olvasok mint ő így hát tudtam mihez viszonyítani:) Őszerintem az amerikai képregénykekhez hasonlította :)
Ja és itt az oldalam-->[Link]
Ja és itt az oldalam-->[Link]
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Na igen, a vége szomorú volt és gyors...
Hát jah...de mondjuk úgyse bírtam volna tovább olvasni....
Mindkettővel egyetértek, mintha a mangaka a közepén szakított volna a pasijával, és beleunt volna a cukormázba, vagy legalábbis elkezdett kiábrándulni. Ötletem sincs, mindenesetre elég romló a tendencia, pedig reménykedtem
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
Nekem majd' 3 hétig tartott a 2. kötet kiolvasása...
Nekem eddig..hmm...számoljatok vissza a Képregény Fesztiválig
Én egy nap alatt kiolvastam
Azt hiszem csatlakozom, kb. fél napba telt, de csak azért fejeztem be, mert elkezdtem, és nem akartam félbehagyni. Kicsit kóros, de ez van.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
Én egy nap alatt kiolvastam
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-17 23:04:11
(#83) Nekem majd' 3 hétig tartott a 2. kötet kiolvasása...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Én csak azért vettem meg, hogy teljes legyen a sorozat,
Én is így jártam, és a 2. és 3. kötetetm még mindig nem bírtam elolvasni...2-at kinyitottam, hú de izgi, 5 oldal elolvasása után leraktam..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én csak azért vettem meg, hogy teljes legyen a sorozat, de tény és való, hogy a 2. kötet majd' belefulladt az unalomba. A 3.-ban meg akkora hézagok vannak, hogy az olvasó majd' beleesik... De lehet, hogy csak én értettem félre a dolgokat.
Az első rész egy erős közepesre sikerült, majd fokozatosan romlott a dolog. Sajnos.
Az első rész egy erős közepesre sikerült, majd fokozatosan romlott a dolog. Sajnos.
Én is "csak" azért vettem meg h teljes legyen a sorozat és maximálisan 1et értek veled h romlottak a dolgok meg h uncsi.... Mondjuk az első kötet az nekem nagyon bejött, de a másodikban csalódtam! Mondjuk sztem jó kis történetet lehetett volna kihozni ebből (pl.: én még megrajzoltam volna h a barátnőjét valahogy megpróbálja feltámasztani meg h még tovább énekel a földön) De legjobban az zavar h elkezdték fényes borítoval kiadni és nézd meg h mi lett belőle...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-17 19:48:16
(#80) Én csak azért vettem meg, hogy teljes legyen a sorozat, de tény és való, hogy a 2. kötet majd' belefulladt az unalomba. A 3.-ban meg akkora hézagok vannak, hogy az olvasó majd' beleesik... De lehet, hogy csak én értettem félre a dolgokat.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!