Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
beküldve: 2007-03-31 13:37:17
(#19) beküldve: 2007-03-28 07:22:08
(#18) Nekem is megvan és tetszett is nagyon, de az Árnybíró sokkal jobb
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-03-26 20:59:56
(#17) Én azért szerettem meg nagyon ezt a mangát, mert csodálatos hangulatot áraszt magából. A rajzolása valójában teljesen egyszerű, de épp ezzel az egyszerűséggel éri el hogy annyira átadja az érzéseket, és olyan összetettnek érzi az ember. Legalábbis én így látom. Sok képet rajzoltam ki magamnak belőle, és mikor kész lettem mindig csodálkoztam rajta, hogy pár egyszerű vonal milyen csodálatos hangulatot ad végül.
Nagyon kifejezőek a karakterek, és szerintem a történetre sem pont a bugyuta kifejezés illik. Szerintem inkább aranyos. Aranyos, mert valami olyasmit akar megmutatni, hogy higyjünk még egy kicsit a csodákban. Hogy semmi sem lehetetlen. Természetes hogy emiatt, ez tipikusan lány manga, és hogy a lányok közül is az álmodozóknak való, de szerintem egy kicsit álmodoznia mindenkinek kell, és mindenkinek jólesik
Nagyon kifejezőek a karakterek, és szerintem a történetre sem pont a bugyuta kifejezés illik. Szerintem inkább aranyos. Aranyos, mert valami olyasmit akar megmutatni, hogy higyjünk még egy kicsit a csodákban. Hogy semmi sem lehetetlen. Természetes hogy emiatt, ez tipikusan lány manga, és hogy a lányok közül is az álmodozóknak való, de szerintem egy kicsit álmodoznia mindenkinek kell, és mindenkinek jólesik
Az élettel nem az a bajom, hogy nem elég hosszú; hanem hogy nem elég széles!
Én soha nem szerettem a Chobits és hasonló jellegű mangákat, a Princess Ai-t is csak azért vettem meg, hogy a magyar mangakiadást támogassam. (Nem, a Tarot Caféra most már tényleg nem ruházok be...)
Ennek ellenére igencsak megszerettem. A történet tényleg bugyuta, mondhatni másodlagos. A rajzolás viszont zseniális, nagyon átjön a karakterek jelleme. Van jópár vicces helyzet is; könnyen megszerethető mind a manga, mind a szereplők.
Szerintem ez inkább való lányoknak, mint az Árnybíró. Leginkább olyan lányoknak való, akik szeretnek álmodozni....
Ennek ellenére igencsak megszerettem. A történet tényleg bugyuta, mondhatni másodlagos. A rajzolás viszont zseniális, nagyon átjön a karakterek jelleme. Van jópár vicces helyzet is; könnyen megszerethető mind a manga, mind a szereplők.
Szerintem ez inkább való lányoknak, mint az Árnybíró. Leginkább olyan lányoknak való, akik szeretnek álmodozni....
beküldve: 2007-03-25 18:50:08
(#15) Off: miféle egyetemi könyvtárban kérnek diákot? Nálunk nem
(apropó, nem kell ahhoz 18 alatt lenni, hogy 18 alattinak nézzenek. Én a magam huszonévével naponta kapok személyis kéréseket, de egy barátom kolleginája, 30 fölötti anyaként hasonlóképp )
On: nekem még nincs meg a kötet. Mikor legutóbb azon gondolkoztam, hogy megveszem, épp pénz szűkében voltam, de akkor is csak "úgy vaktában" vettem volna meg, nagy vágyamban, hogy támogassam a frissen kikelt magyar mangapiacot.
Ha nem nagy kérés, mondanátok szerintetek jó dolgokat, amiért érdemes lenne megvennem a (lassan már két) kötetet?
Mikor az Árnybíró első két kötetét vettem, akkor mondták, hogy vigyem inkább ezt, mert ez való nőegyedeknek. Csakhogy a klasszikus értelemben vett shoujo mangák nem igazán tartoznak a kedvenceim közé
Köszönet mindenkinek, aki megpróbál "rábeszéni" X)
(apropó, nem kell ahhoz 18 alatt lenni, hogy 18 alattinak nézzenek. Én a magam huszonévével naponta kapok személyis kéréseket, de egy barátom kolleginája, 30 fölötti anyaként hasonlóképp )
On: nekem még nincs meg a kötet. Mikor legutóbb azon gondolkoztam, hogy megveszem, épp pénz szűkében voltam, de akkor is csak "úgy vaktában" vettem volna meg, nagy vágyamban, hogy támogassam a frissen kikelt magyar mangapiacot.
Ha nem nagy kérés, mondanátok szerintetek jó dolgokat, amiért érdemes lenne megvennem a (lassan már két) kötetet?
Mikor az Árnybíró első két kötetét vettem, akkor mondták, hogy vigyem inkább ezt, mert ez való nőegyedeknek. Csakhogy a klasszikus értelemben vett shoujo mangák nem igazán tartoznak a kedvenceim közé
Köszönet mindenkinek, aki megpróbál "rábeszéni" X)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-25 18:50:50
beküldve: 2007-03-25 17:37:33
(#14) Nekem még anno őszi animeconon a barátnőm adta kölcsön az első kötetet, és nagyon megszerettem, csak azt sajnáltam, hogy nem volt már arra pénzem, hogy én is vegyek egyet. De a Képregényfesztiválon már biztos a zsebembe fog vándorolni mind2 eddig megjelent kötet!
A története tényleg nem a legkiemelkedőbbek közé tartozik, mégis engem a rajzolása, a hangulata elvarázsolt^^ Egyik kedvenc shoujo mangám (mellesleg a 2000 Ft nem is tűnik olyan soknak, én vettem eccer angol nyelvű mangát 3000-ért^^")
A története tényleg nem a legkiemelkedőbbek közé tartozik, mégis engem a rajzolása, a hangulata elvarázsolt^^ Egyik kedvenc shoujo mangám (mellesleg a 2000 Ft nem is tűnik olyan soknak, én vettem eccer angol nyelvű mangát 3000-ért^^")
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-03-25 17:37:54
Aki próbálkozott egyetemi könyvtárban, az tudja, hogy bizony a diákigazolványt kérik.
Oké,én még nem tartok ott,bár ha így folytatom nem is fogok.. Köszönöm a felvilágosítást
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-03-25 15:10:06
(#12) Szép rajzolás, a humor is a helyén van. Csak én már lassan túlllépek a magic-shojo mangákon. Ennek ellenére megveszem a folyatatásokat is, mert örülök, hogy végre mangához juthatok könyvformátumban, magyarul.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
18 év felettieknek is van diákja, ha felsőoktatási intézménybe járnak.
Áháá értem De azért a "kérem a személyidet" még mindig jobban hangzott volna
Aki próbálkozott egyetemi könyvtárban, az tudja, hogy bizony a diákigazolványt kérik.
18 év felettieknek is van diákja, ha felsőoktatási intézménybe járnak.
Áháá értem De azért a "kérem a személyidet" még mindig jobban hangzott volna
beküldve: 2007-03-24 14:58:19
(#9) 18 év felettieknek is van diákja, ha felsőoktatási intézménybe járnak. A 2000 forintot pedig nem a történet minőségéért kérték el, hanem a kiadványéért. Amire pedig szerintem nem lehet panasz.
beküldve: 2007-03-24 13:26:29
(#8) A történet tényleg picit fura benne, de nekem bejön. Hiába, na! Szeretem a shojo-t. Viszont a 2 ropi tényleg picit drága érte. Azért valahogy kibírom majd.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-03-23 20:36:57
(#7) Nekem is megvan,de szerintem így utólag visszagondolva egyáltalán nem érte meg az a 2000 Ft-ot..szép a rajzolás,Ai gyömyörű de az egész történet valahogy annyira..elnézést de ratyi.Van egy csaj aki beleszeret egy csávóba aki ellenség...jippí. Plusz Ai tulajdonképpen hány éves?Ha a diákját kérték gondolom 18 alatt kell lennie,viszont mégiscsak egy sztriptízbárban alkalmazták Plusz néhol annyira össze-vissza vannak a jelenetek..nem baj,ezt is kipróbáltuk Bár ha csak 3 kötetes akkor lehet hogy megveszem majd a többit is,márcsak a teljesség kedvéért..
beküldve: 2007-03-23 19:54:22
(#6) Nekem is megvan, nagyon tetszik. Az ilyen csaj-mangák néha megtetszenek. Nagyon jó a rajzolása, Ai nagyon ari. Bár az ilyen magic-girl cumókat nem szeretem, épp elég "valós" elem van a mangában, ami a pozitív oldalra billenti a mérleget.
Az is jó dolog, hogy csak három kötet, így nincs gatyamadzag módra nyújtva a sztori.
Courtney Love-ot viszont utálom, ellenben a tépett ruhás Ai-t megkedveltem.
Az is jó dolog, hogy csak három kötet, így nincs gatyamadzag módra nyújtva a sztori.
Courtney Love-ot viszont utálom, ellenben a tépett ruhás Ai-t megkedveltem.
beküldve: 2007-03-23 17:11:55
(#5)