Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
beküldve: 2007-05-02 23:22:58
(#64) Én kölcsönbe kaptam, olyan 2 hete és nem tudok elszakadni a rajzolásától (főleg a fiúk sikerültek naggyon jól )!
Amúgy maga az egész történet nem egy nagy szám és úgylátom a 3 kötettel nem lesz kielégítve a közönség, de jó kis, könnyű délutáni olvasmány.
Kikapcsolódásnak remek.
Amúgy maga az egész történet nem egy nagy szám és úgylátom a 3 kötettel nem lesz kielégítve a közönség, de jó kis, könnyű délutáni olvasmány.
Kikapcsolódásnak remek.
beküldve: 2007-04-26 21:33:04
(#63) Egyetértek.
Hova lenne a világ ha minden embernek egy lenne az izlése, véleménye és mindenben egyetértenének?
Loona:
De igen kárpotólni kell minket. Az őszi animeCon-tól egészen a képregény fesztiválig nagyok sokat kellet rá várni.
Hova lenne a világ ha minden embernek egy lenne az izlése, véleménye és mindenben egyetértenének?
Loona:
De igen kárpotólni kell minket. Az őszi animeCon-tól egészen a képregény fesztiválig nagyok sokat kellet rá várni.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-26 21:35:39
Lehet, h nekem van fura izlésem, de nekem jobban tetszik a Bizenghast megrajzolása, mint a Princess ai-é...
Nem fura, csak más :) Szép is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene (meg a kiadók is jól belebuknának, ha már itt tartunk )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-24 20:23:34
(#61) Lehet, h nekem van fura izlésem, de nekem jobban tetszik a Bizenghast megrajzolása, mint a Princess ai-é...
A beszélő szerencsesüti...
Tegnap olvastam el, a történte jó, de nem emelkedik ki
olyan mint egy ..... egyszerű jó manga története.
Én bánom, hogy csak 3 kötetes és azt mégjobban bánom, hogy megint lehet rá várni. Vajon meddig? Szerintem az ősszi AnimeCon-ig.
Ráadásúl izgalmas résznél lett vége, de a ráadás rész
nagyon jó.
Olyan hely ahol sok minden megtőrténhet.
Én bánom, hogy csak 3 kötetes és azt mégjobban bánom, hogy megint lehet rá várni. Vajon meddig? Szerintem az ősszi AnimeCon-ig.
nagyon jó.
a mostani conra fog kijönni a befejező rész. asszem május 5-6 a dátum?
Gyanúsan gyorsan befejezik
(no jó, amennyi idő az első és második kötet között eltelt, azt valahol "kárpótolni" kell - gondolom )
Tegnap olvastam el, a történte jó, de nem emelkedik ki
nagyon jó.
nagyon jó.
a mostani conra fog kijönni a befejező rész. asszem május 5-6 a dátum?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-15 17:13:29
(#58) Tegnap olvastam el, a történte jó, de nem emelkedik ki
nagyon jó.
nagyon jó.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-15 17:14:18
beküldve: 2007-04-15 16:51:27
(#57) Ha nem mondjátok hogy a 2-nak matt a borítója nekem egyáltalán nem tűnt volna fel...pedig egymásra van rakva a 2 kötet
Phú,nekem képregényfeszt óta megvan és nem jutottam el odáig hogy elolvassam...lehet hogy ennyire nem érdekel? XD De ahogy elnézem megint nem volt kiemelkedő,szóval nem sürgetem annyira magam..
Phú,nekem képregényfeszt óta megvan és nem jutottam el odáig hogy elolvassam...lehet hogy ennyire nem érdekel? XD De ahogy elnézem megint nem volt kiemelkedő,szóval nem sürgetem annyira magam..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Megvettem a második kötetet. Egész jó. A matt borító jobb mint az eredeti, de a polcon furán mutat a másik mellett. A történet most sem volt kiemelkedő de a rajzolás nagyon szép. Jó vétel szerintem.
teljesen egyetértek veled. ugyanaz a véleményünk. attól még h nem egy hú de kiemelkedő manga, megéri megvenni. (főleg h csak 3 kötetes)
beküldve: 2007-04-13 08:45:57
(#55) Megvettem a második kötetet. Egész jó. A matt borító jobb mint az eredeti, de a polcon furán mutat a másik mellett. A történet most sem volt kiemelkedő de a rajzolás nagyon szép. Jó vétel szerintem.
beküldve: 2007-04-11 14:38:46
(#54) Nah, hát nekem ma reggel érkeztek meg a kötetek a Tarot Café-val... Télleg matt a borítója a Princess Ai-nak, de nekem aztán tök mind1 h milyen, a lényeg az ami belül van Még nem volt időm elolvasni, de neki állok ma....sajnos az Angjo Onsi-t meg nem rendeltük meg, pedig engem az érdekelne a legjobban h mi fog történni Munszu-val meg Sando-val és h milyen szereplők jönnek még be a képbe! Na, mind1! Majd eljön annak is az ideje h a kezemben tarthatom az 5. kötetet!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
ilyen az enyém is, csak én a kiadótól rendeltem. szerintem viszont sokkal jobb ez a matt borító. nekem nagyon bejön, bár tényleg fura h az első nem ilyen. de nekem attól függetlenül inkább pozitívum.
én sem mondtam, hogy nem tetszik, csak hogy nem egységes, és az nem tetszik. Nekem is bejön a matt verzió kinézetileg (leszámítva, hogy sokkal sérülékenyebb: mellé raknak valami keményborítós könyvet, vagy akármi, ami nem puha, hozzáér pl. szállítás közben; és rögtön karcos lesz), csak így olyan... sánta. Ezek után kíváncsi vagyok, milyen lesz a harmadik. Ha az megint fényes lesz, akkor legalább szimmetrikus lenne, ha viszont matt, akkor elég furán mutat majd a polcon
viszont az is egy megoldás lenne, ha az meg egy harmadik fajta lenne. XD akkor legalább nem lenne sánta. ^__^
ilyen az enyém is, csak én a kiadótól rendeltem. szerintem viszont sokkal jobb ez a matt borító. nekem nagyon bejön, bár tényleg fura h az első nem ilyen. de nekem attól függetlenül inkább pozitívum.
én sem mondtam, hogy nem tetszik, csak hogy nem egységes, és az nem tetszik. Nekem is bejön a matt verzió kinézetileg (leszámítva, hogy sokkal sérülékenyebb: mellé raknak valami keményborítós könyvet, vagy akármi, ami nem puha, hozzáér pl. szállítás közben; és rögtön karcos lesz), csak így olyan... sánta. Ezek után kíváncsi vagyok, milyen lesz a harmadik. Ha az megint fényes lesz, akkor legalább szimmetrikus lenne, ha viszont matt, akkor elég furán mutat majd a polcon
Még megvenni nem volt szerencsém, de látni láttam a második kötetet, és lenne egy lüke kérdésem: ha egyszer elkezdték fényes borítóval kiadni, akkor a második kötet borítója miért matt?
Igen, én ilyen "baromságokon" tudok pampogni... mert ettől nem egységes, és nekem az ilyesmi szúrja a szemem..
(vagy az volt hibás, amit én láttam, a többi fényes?)
Igen, én ilyen "baromságokon" tudok pampogni... mert ettől nem egységes, és nekem az ilyesmi szúrja a szemem..
beküldve: 2007-04-10 10:06:03
(#50) Még megvenni nem volt szerencsém, de látni láttam a második kötetet, és lenne egy lüke kérdésem: ha egyszer elkezdték fényes borítóval kiadni, akkor a második kötet borítója miért matt?