Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
Jól van, akkor nem csak én vagyok vén trottyos 26 évemmel
Szerintem kellemes kis manga az AI, még nem olvastam a 2. részét de mindenképpen be fogom szerezni.
Szerintem kellemes kis manga az AI, még nem olvastam a 2. részét de mindenképpen be fogom szerezni.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-06 10:18:02
(#48) Eljutott hozzám is az első kötet. Hm, a történet tényleg nem nagy durranás így huszonpár fölött (esküszöm, néha öregnek érzem magam ), de az a véleményem, hogy lehet még valamit kihozni belőle, illetve lehetett volna sokkal többet. Az első olvasás után (meg közben) végig az kavargott a fejemben, hogy "no ez de elkapkodott"... Véleményem szerint egy kicsit magasabb kötetszámmal (tényleg nem kell sokkal több!), jobb karakter-, és történetkidolgozással sokkal jobb lehetne, lehetett volna az összhatás. Nekem kicsit túl sok benne az utólag pontosítás, ami néhol már-már olyan érzetet ad, mintha a szerző utólag talált volna ki valami pluszt a történetbe, és előző utalások, elrejtett jelek híján most utólag kimagyarázza a dolgot, több-kevesebb sikerrel, még kevesebb hatással.
No, ennyire azért nem volt rossz, mint ahogyan visszaolvasva hangzik. Szerintem megadom neki az esélyt, és beszerzem a maradék két kötetet is; ki tudja, mi lesz belőle :)
(vagy ezek után ne várjak túl nagy csattanót?)
((pozitívum viszont: a szárnyak!!!! sajna igencsak szárnymániás vagyok, az ilyesmivel le lehet egy időre kötni... ))
No, ennyire azért nem volt rossz, mint ahogyan visszaolvasva hangzik. Szerintem megadom neki az esélyt, és beszerzem a maradék két kötetet is; ki tudja, mi lesz belőle :)
(vagy ezek után ne várjak túl nagy csattanót?)
((pozitívum viszont: a szárnyak!!!! sajna igencsak szárnymániás vagyok, az ilyesmivel le lehet egy időre kötni... ))
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-06 10:18:38
beküldve: 2007-04-06 09:40:23
(#47) Bnőm azt mondja, neki naon tetszik... nem tom miért... én amint elolvastam az ismertetőjét, meg belelapoztam, azt mondtam: na ezt inkább hagyjuk, ez a manga nem nekem való
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-04 18:25:48
(#46) beküldve: 2007-04-04 14:34:46
(#45) Na, ha ezt mondjátok, akkor lehet h meg se veszem....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-04 11:34:29
(#44) Hogy milyen uncsi a 2. kötete...az első jobb volt egy kicsivel.
De ahogy elnézlek titeket te is oda vgytok ezért a könyvért
De ahogy elnézlek titeket te is oda vgytok ezért a könyvért
Na, a medzsikel görl, világmegmentő, szerelmi dilemma hármason kívül még az ilyen filozófiai mondanivalóktól kapok kiütést...
beküldve: 2007-04-03 23:52:11
(#42) Én nem is igazán adtam esélyt AI-nak. Néhány oldalt megnézegettem és meggyőzött hogy nem az én világom. Ha majd nagyon manga hiányom lesz, talán megveszem, bár ahogy elnézem a Mangafan új címeit nem lesz ezzel gond.
USAGI: A Chobits védelmében csak annyit, hogy azért picit több mint egy átlgos shojo manga, mert azért van egy kis filozófia is a sztoriban (ember-gép érzelmi kötődések stb.).
USAGI: A Chobits védelmében csak annyit, hogy azért picit több mint egy átlgos shojo manga, mert azért van egy kis filozófia is a sztoriban (ember-gép érzelmi kötődések stb.).
Hát végül is...11-12 éveseknek talán tetszene (bár én sem vagyok túl sokkal idősebb ).Mondjuk nem tudom,milyen hatással lenne rájuk a szakadt ruhás vagyány éneklős néni...másanap rohannának hogy "anyu kérek elektromos gitárt!!" Jó,ennyire talán már nem hülyék De tényleg,alapból milyen korosztálynak készült?
Én nem biztos, hogy nyugodt szívvel adnám egy 10 év körüli kezébe, merthát mit akar a lánytól az a kopasz bácsi? Meg ellenőrzi a csaj, hogy megvan-e a bugyija... Tudom, hogy manapság a gyerkőcök ijesztően korán megtudnak mindent (vagyis féleigmeddig felvilágosíttatják magukat a neten már nyolc évesen) de talán ez még nem az ő világuk 12 éves korban. Jó, az én barbijaim is sok mocskos dolgot csináltak 12 éves koromban de azért van különbség, mert nem tudtam, mi is igazán a nagy szám abban, hogy nincs rajtuk ruha.
Hanonnak teljességben igaza van! Ráadásul azzal sem értek egyet hogy követelödző lennék és nem kap meg mindent anyuci kicsi,egyetlen fiacskája ráadásul az egyetlen se, van 2 testvérem (egyik10 éves másik 7honapos) És nem a mangára irtam hogy sz@r.
nekem úgy jött le h a mangára írtad. ha nem akkor gomen. de ahogy már az előbbi hsz-ben leírtam, nem neked szólt a többi rész.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
vadooc: feltűnt neked egyáltalán,hogy abszolút nem arról beszélsz,amit Gergő mondott?
láttad h eredetileg mit írt oda Gergő? vagy csak azt amit már a moderátor kijavított?
(szó szerint leírta azt a PAI-ról amit én kipontoztam)
Igen láttam,és a milyen mangát tudsz te behozni kurvára nem ehhez jött,plusz a hsz-ed további részei sem
én arra írtam azt h milyen mangát tudna behozni, h én csak akkor szólom le ilyen DURVÁN a másikat, ha én jobbat tudok. ha meg nem akkor egyszerűen annyit írok h nem az én műfajom v hogy nekem nem jön be stb...
hsz-em további részét mielőtt leírtam volna odaírtam h "más". tehát az már nem az adott személynek szól! kérlek figyelmesebben olvassátok el mások írásait! (és mielőtt félreértenéd, nem azért írok többesszámot mert hatökörnek gondollak )
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-02 14:55:47
(#38) Húgom meg akarta venni, de nem találtuk a képregényfeszten szóval most nem tudom elolvasni...
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-04-02 14:28:15
(#37) Én most olvastam ki a Princess Ai 2-őt.Nekem nagyon tetszik!
Jár,hogy trilógia....
Jár,hogy trilógia....
A szerelem olyan,mint egy édes álom.Mely,ha fölébred,áttör minden gáton!
beküldve: 2007-04-02 13:54:12
(#36) Hanonnak teljességben igaza van! Ráadásul azzal sem értek egyet hogy követelödző lennék és nem kap meg mindent anyuci kicsi,egyetlen fiacskája ráadásul az egyetlen se, van 2 testvérem (egyik10 éves másik 7honapos) És nem a mangára irtam hogy sz@r.
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
vadooc: feltűnt neked egyáltalán,hogy abszolút nem arról beszélsz,amit Gergő mondott?
láttad h eredetileg mit írt oda Gergő? vagy csak azt amit már a moderátor kijavított?
(szó szerint leírta azt a PAI-ról amit én kipontoztam)
Igen láttam,és a milyen mangát tudsz te behozni ***nagyon, másképpen - Admin*** nem ehhez jött,plusz a hsz-ed további részei sem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Csaba 2007-04-03 12:55:23