ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
Jó téma
csak rossz helyre került.
Na mindegy,
Engem nem zavar.
Én elolvastam, igaz hogy "inkább" hangsúlyozom "inkább" lányoknak való, de én fiú létemre mégis elolvastam, nekem tetszek.
Szerencére nem sokára jön a folytatása (már épp ideje volt), meg az Árnybírónak is.
csak rossz helyre került.Na mindegy,
Engem nem zavar.Én elolvastam, igaz hogy "inkább" hangsúlyozom "inkább" lányoknak való, de én fiú létemre mégis elolvastam, nekem tetszek.
Szerencére nem sokára jön a folytatása (már épp ideje volt), meg az Árnybírónak is.
Egyetértek(én is alig várom)... De majd a képregény fesztiválon beszerzem őket!
beküldve: 2007-03-23 14:25:51
(#2) Jó téma
csak rossz helyre került.
Na mindegy,
Engem nem zavar.
Én elolvastam, igaz hogy "inkább" hangsúlyozom "inkább" lányoknak való, de én fiú létemre mégis elolvastam, nekem tetszek.
csak rossz helyre került.Na mindegy,
Engem nem zavar.Én elolvastam, igaz hogy "inkább" hangsúlyozom "inkább" lányoknak való, de én fiú létemre mégis elolvastam, nekem tetszek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-03-20 17:07:24
(#1)