Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Princess Ai
vadooc: feltűnt neked egyáltalán,hogy abszolút nem arról beszélsz,amit Gergő mondott?

láttad h eredetileg mit írt oda Gergő? vagy csak azt amit már a moderátor kijavított?

(szó szerint leírta azt a PAI-ról amit én kipontoztam)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-04-02 06:20:42
beküldve: 2007-04-01 23:20:53
(#33) Hát azok a rajzok nekem se jönnek be
A gyengébb minőségű átlag tusrajzos-feketefehéres képregények jutnak róla eszembe.A történetet nem nagyon ismerem,de ez talán attól van,hogy a vizuális hatása miatt nem is nagyon olvastam bele,csak az elejébe..Mivel rajzolok,ezért nekem ez is lényeg.Ha egy regényt olvasok,képek nélkül,akkor nem fenyeget ilyen veszély,mert akkor tényleg csak a betűkre koncentrálok,dehát a KÉPregény csak képregény..szerintem

A gyengébb minőségű átlag tusrajzos-feketefehéres képregények jutnak róla eszembe.A történetet nem nagyon ismerem,de ez talán attól van,hogy a vizuális hatása miatt nem is nagyon olvastam bele,csak az elejébe..Mivel rajzolok,ezért nekem ez is lényeg.Ha egy regényt olvasok,képek nélkül,akkor nem fenyeget ilyen veszély,mert akkor tényleg csak a betűkre koncentrálok,dehát a KÉPregény csak képregény..szerintem
vadooc: feltűnt neked egyáltalán,hogy abszolút nem arról beszélsz,amit Gergő mondott?
Moonie: akkor valszeg nem olvastál/láttál még elég "én vagyok az egyik föld/birodalom hercegnője/iránytója/reménye ,de jajj,szerelmes lettem a másik föld/birodalom,a gonoszok egyik emberébe.Ohh mi lesz most a világ/univerzum/föld sorsa?" történetű mangát/animét

Moonie: akkor valszeg nem olvastál/láttál még elég "én vagyok az egyik föld/birodalom hercegnője/iránytója/reménye ,de jajj,szerelmes lettem a másik föld/birodalom,a gonoszok egyik emberébe.Ohh mi lesz most a világ/univerzum/föld sorsa?" történetű mangát/animét

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-01 22:32:57
beküldve: 2007-04-01 22:12:23
(#31) OFF: Nyugi gyerekek, legyen béke és szeretet^___^
Dejó, sikerült megvennem mind2 kötetet a fesztiválon
Engem is megfogott a rajzok egyszerűsége, ami mégis a legtöbb mindent képes elmondani a műről, és a karakterekről. Én nem mondanám, hogy egy 16 éves agya elzsibbad tőle, hiszen én is annyi vagyok, és semmi bajom sincs tőle^^
Igaz, nincs túl sok mondanivalója, és nincsenek benne nagy filozófiai elmélkedések, de a szereplők személyisége szerintem jól el lett találva, és a hangulata is nagyszerű. Sztem a Princess Ai egy jó kikapcsolódási lehetőség - kitűnő egy szép, tavaszi délutánra, amikor a parkban leülsz egy padra, és mangát támad kedved olvasni^^

Dejó, sikerült megvennem mind2 kötetet a fesztiválon

Engem is megfogott a rajzok egyszerűsége, ami mégis a legtöbb mindent képes elmondani a műről, és a karakterekről. Én nem mondanám, hogy egy 16 éves agya elzsibbad tőle, hiszen én is annyi vagyok, és semmi bajom sincs tőle^^
Igaz, nincs túl sok mondanivalója, és nincsenek benne nagy filozófiai elmélkedések, de a szereplők személyisége szerintem jól el lett találva, és a hangulata is nagyszerű. Sztem a Princess Ai egy jó kikapcsolódási lehetőség - kitűnő egy szép, tavaszi délutánra, amikor a parkban leülsz egy padra, és mangát támad kedved olvasni^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
1, bár nem vagyok modi, de megkérlek a kultúrált viselkedésre!
2, mások munkáit nem érdemes sz...roknak nevezni! nem a te műfajod és kész! amúgy kiváncsi lennék h te milyen "mangát" tudnál behozni magyaro-ra? ha már másokat leszólsz, akkor gondolom TE tudnál egész komoly címeket hozni!
más.
személyes vélemény: hát nem tudom h érdemes e mangákat behozni magyaro-ra, olykor elkeserít h milyen éretlen a közönség ehhez. sorry, de ez a véleményem!
a másik amitől tartok az éppen a betiltásos dolog. fel kellene (még ha apró betűkkel is) tüntetni a korhatárt. mivel vannak olyan személyek akik "hűű de kemény csávó vagyok" (aztán alig múlt el 11) és nem neki való mangákat is megvetet a szülővel. (hát ugye anyuci egyetlen kicsi gyerekének legyen már meg mindene)
okés abban egyetértek h azért a borítót a korhatár eléggé khm... szóval nem szép látvány. de vmit mégis csak kellene, nem is a karikázós dologra gondolok. de pl sok honlapon úgy van feltüntetve pl 16+ az ajánlott kor. és hangsúlyozom h egyetértek azzal h nem szép látvány, de sajnos magyaro-ban másként nem lehet. inkább legyen elcseszve a borító, minthogy két kötet után betiltsák (szvsz)!
2, mások munkáit nem érdemes sz...roknak nevezni! nem a te műfajod és kész! amúgy kiváncsi lennék h te milyen "mangát" tudnál behozni magyaro-ra? ha már másokat leszólsz, akkor gondolom TE tudnál egész komoly címeket hozni!
más.
személyes vélemény: hát nem tudom h érdemes e mangákat behozni magyaro-ra, olykor elkeserít h milyen éretlen a közönség ehhez. sorry, de ez a véleményem!
a másik amitől tartok az éppen a betiltásos dolog. fel kellene (még ha apró betűkkel is) tüntetni a korhatárt. mivel vannak olyan személyek akik "hűű de kemény csávó vagyok" (aztán alig múlt el 11) és nem neki való mangákat is megvetet a szülővel. (hát ugye anyuci egyetlen kicsi gyerekének legyen már meg mindene)
okés abban egyetértek h azért a borítót a korhatár eléggé khm... szóval nem szép látvány. de vmit mégis csak kellene, nem is a karikázós dologra gondolok. de pl sok honlapon úgy van feltüntetve pl 16+ az ajánlott kor. és hangsúlyozom h egyetértek azzal h nem szép látvány, de sajnos magyaro-ban másként nem lehet. inkább legyen elcseszve a borító, minthogy két kötet után betiltsák (szvsz)!
Szerk: Admin 2007-04-02 01:41:50
beküldve: 2007-04-01 18:33:05
(#29) Hűha... kértem véleményeket, kaptam is. A behatárolt korhatárt egy bő tizessel lépem túl, dehát ez van. Az első kötetet végül megrendeltem, még nem jutott el hozzám, de ezek után egyre inkább érdekel, belőlem mit vált ki. :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-01 18:22:01
(#28) ok^^
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Jójó,bocsánat,úgy értettem 11-12 éves lánykáknak..

Ahogy így elnézem eddig nem sokan szerették meg magáért a történetért...XDDD
talán mert nem a mi korosztályunknak készült. XD de attól függetlenül -nálam- kötelező darab.

Hát végül is...11-12 éveseknek talán tetszene (bár én sem vagyok túl sokkal idősebb

***Gergő nem ért egyet azzal, hogy a 11-12 évesek szellemileg visszamaradottak lennének, de ezt én tolmácsolom helyette, mert kissé felhúzta magát

///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Szerk: Admin 2007-04-02 01:40:19
...tényleg,alapból milyen korosztálynak készült?

Szerintem 13-16 éves lányoknak szánták az alkotók.
Szerintem meg egy 16 éves ettől agyilag leépül..

Mááár nem azért mert ennyire rossz,csak már annyi ugyanilyen sztorit olvasott/látott már

Szerk: Hanon 2007-04-01 16:36:34
[QUOTE][QUOTE]...tényleg,alapb l milyen korosztálynak készült?

Szerintem 13-16 éves lányoknak szánták az alkotók.
talán mert nem a mi korosztályunknak készült. XD de attól függetlenül -nálam- kötelező darab.

Hát végül is...11-12 éveseknek talán tetszene (bár én sem vagyok túl sokkal idősebb

beküldve: 2007-04-01 15:17:09
(#21) Ahogy így elnézem eddig nem sokan szerették meg magáért a történetért...XDDD
beküldve: 2007-04-01 14:48:51
(#20) Hát, ízlések és pofonok. Nekem is jobban tetszik az Árnybíró, mert jóval összetettebb, de a PI az első kötete alapján azért nem rossz. Főleg a gyönyörű rajzok tetszettek meg, meg az aranyos buzi srác!
Azt persze nem értettem, hogy a csaj öltözködése alapján hogyhogy nem az jut eszébe a srácnak, hogy a sarkokon van a munkahelye...