Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
beküldve: 2007-06-17 19:28:56
(#79) A Princess Ai egy kemény dió számomra... Az elején nagyon bejött: pörögtek az események, és a szép rajzok minden igényemet kielégítették. Aztán jött a 2. kötet, és az unalomtól majd' behaltam rajta. A szép rajzok ugyan erre a kötetre is érvényesek voltak, de a történet teljes mértékben ellaposodott, és nem sok újdonságot rejtett magában. Szóval erősen filózom rajta, hogy vajon megvegyem-e valaha a 3. kötetét, vagy sem...
Szerk: Zoya 2007-06-17 19:29:21
Na igen, a vége szomorú volt és gyors...
Hát jah...de mondjuk úgyse bírtam volna tovább olvasni....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-01 20:27:45
(#77) Na igen, a vége szomorú volt és gyors...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-06-01 19:18:03
(#76) Hát nem tudom... nekem a grafika nagyon bejött (a ruhák is ) de valahogy befejezetlennek érzem, meg talán a az emberek és a dougenek közti konfliktust talán érdemes lettt volna jobban kibontani. olyan "gyorsnak" tűnt az egész....
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-20 11:33:10
(#75) A vége egy kicsit csöpögős, meg olvastam már jobb mangát, de azért elmegy...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-17 16:59:10
(#74) Nah, gondoltam írok ide is, de mivel lusta vagyok, ezért bemásolom azt, amit már egy másik fórumba írtam:
Princess Ai: cuki. Különösen az tetszett, hogy a csaj meg a csávó vagy 5x leteperték egymást....véletlenül.cool Amúgy Hikaru mókás volt, kár, hogy nem volt róla több sztori. Ööö, más most nem jut eszembe.
Princess Ai 2: hát...az első jobb volt. abba sokkal több dolgot sűrítettek, pörgősebbre sikerült. Ez se volt rossz tulajdonképpen, de leült a sztori.
Princess Ai 3: szép meg jó, meg ugyabár azért vettem meg, mert tetszett a történet és a rajzolás is, de ez nincs befejezve!!!!yikes Óriási hiányérzetem van ezzel kapcsolatban. Állandóan az volt, hogy Ainak kérdései vannak, amikre keresi a választ, de úgy érzem, hogy még nem találta meg, csak elindult arra, ahonnan tuti megszerzi. Hallottam valamit egy állítólagos folytatásról. Erről tud valaki információt nyújtani?
Princess Ai: cuki. Különösen az tetszett, hogy a csaj meg a csávó vagy 5x leteperték egymást....véletlenül.cool Amúgy Hikaru mókás volt, kár, hogy nem volt róla több sztori. Ööö, más most nem jut eszembe.
Princess Ai 2: hát...az első jobb volt. abba sokkal több dolgot sűrítettek, pörgősebbre sikerült. Ez se volt rossz tulajdonképpen, de leült a sztori.
Princess Ai 3: szép meg jó, meg ugyabár azért vettem meg, mert tetszett a történet és a rajzolás is, de ez nincs befejezve!!!!yikes Óriási hiányérzetem van ezzel kapcsolatban. Állandóan az volt, hogy Ainak kérdései vannak, amikre keresi a választ, de úgy érzem, hogy még nem találta meg, csak elindult arra, ahonnan tuti megszerzi. Hallottam valamit egy állítólagos folytatásról. Erről tud valaki információt nyújtani?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-15 17:21:13
(#73) Nekem a rajzok nagyon tetszettek (főleg a ruhák^^) a vége nekem sem volt teljesen tiszta. Először úgy volt, hogy Ai visszatés Ai-földre és el is búcsúzott mindenkitől. Utána meg jött az epilógus, amikor meg Kent-el volt megint akkor most mi van? Ha valaki érti magyarázza el!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Kent sok sikert
Nem Kent!!!!!!!! Nora, mostmár eszembe jutott...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-14 20:56:51
(#71) beküldve: 2007-05-14 20:49:21
(#70) Mint már elmondtam, nekem ez a manga nem tetszik. De az egyik barátnőmnek nagyon, és kitaláltuk, hogy az őszi conra ebből öltözünk be, mivel a ruhák nagyon jók. Ő lesz Ai én pedig az a fiú, hogy is hívják...?
beküldve: 2007-05-09 14:40:16
(#69) Na, hát nekem megvan az összes kötete, és az uccsó kötet végén nem értem h hova megy Kent-el, talán vissza Ai-földre vagy hová?
A 3. kötetnek matt a borítója,de egy árnyalattal sötétebb mint a 2. köteté
Hm,megvettek képregényfeszten a 2. kötetet...a con előtt 4 nappal a kezembe vettem (egy kis csúszás XD),elolvastam az első 5 oldalt és nem tovább.Kész,ennyi volt nekem a Princess Ai.Már csak tisztességből is megvettem ugyan a 3. kötetet,de csak hogy teljes legyen a sorozat. Kinek hogy tetszett?
Hm,megvettek képregényfeszten a 2. kötetet...a con előtt 4 nappal a kezembe vettem (egy kis csúszás XD),elolvastam az első 5 oldalt és nem tovább.Kész,ennyi volt nekem a Princess Ai.Már csak tisztességből is megvettem ugyan a 3. kötetet,de csak hogy teljes legyen a sorozat. Kinek hogy tetszett?
jól tettem, hogy még az 1. kötetet sem vettem meg...
beküldve: 2007-05-07 19:04:51
(#67) A 3. kötetnek matt a borítója,de egy árnyalattal sötétebb mint a 2. köteté
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem tudom, ezis matt(mint a 2.), vagy fényes(mint az1.)?
nekem is ez lenne a kérdésem. aki megvette mondja már meg h fényes v matt a borítója? remélem az utóbbi, mert az nagyon bejött.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Én kölcsönbe kaptam, olyan 2 hete és nem tudok elszakadni a rajzolásától (főleg a fiúk sikerültek naggyon jól )!
Amúgy maga az egész történet nem egy nagy szám és úgylátom a 3 kötettel nem lesz kielégítve a közönség, de jó kis, könnyű délutáni olvasmány.
Kikapcsolódásnak remek.
Amúgy maga az egész történet nem egy nagy szám és úgylátom a 3 kötettel nem lesz kielégítve a közönség, de jó kis, könnyű délutáni olvasmány.
Kikapcsolódásnak remek.
Szerintem az egyetlen jó dolog a Princess ai-ban, hogy létezik meg úgy tetszik a borítója. Nem tudom, ezis matt(mint a 2.), vagy fényes(mint az1.)?