Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én csak azt akarom, hogy eggyel kevesebb troll közlekedjen az utakon. Ha érted. Ha nem:
csak értelmezd és fogadd el amit írtam, mert lehet nem tetszik, meg bántó, meg bunkó vagyok, de így mindenkinek jobb lenne
*Hiányzó OFF pótolva. És lassan elérjük a moderációs tűréshatárt. A moderátor*
Én is örülnék neki. Sztem már csak a tény, hogy Yuu Watase rajzolta is sokat lendítene az eladásokon.
Nem akarok senkit kiborítani, de nekem vasárnap a Conon a Mangafan pultnál egyértelműen azt mondták, hogy idén már nem jön új cím tőlük. (Csak a már futó mangákhoz adnak ki új köteteket.)
És am. most per pillanat ezt nem is sajnálom annyira, mert a jelenlegi állás szerint így is neccesen fog csak tellni az új kötetekre nekem.
Envyvel meg egyetértek. Nincs is rosszabb a bizonytalanságánál. És persze néha-néha valami belsős is idejöhetne, hogy legalább annyit közöljön: "dolgozunk még az új címeken, de amint lesz infó, megosztjuk majd veletek". Ez olyan nehéz lenne? Akkor talán a fele táraság nem érezné úgy, mintha becsapták volna.
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Engem egyébként az zavar, hogy míg régebben Csaba személyesen feljárt a SAJÁT forumára, ide, már több mint 1éve színét sem láttuk..
Pedig régen válaszolgatott a kérdésekre is....
Elhiszem, hogy csak akkor mer beszélni, ha minden 100%, de akkor is...
De hogy ne legyek Off: Kimi no Todoke?
És jelen pillanatban semmi sem áll stabilabb lábakon mint ez a kijelentés. Talán lesz majd visszaszámláló. Talán kijön animekarira.
Erről amúgy nem volt szó, az új címek megjelenése az Animekarácsonyra volt/van ígérve.
^^
Kellemes, boldog és hosszú életet kívánok neked Travis. És jó étvágyat. Megyek és álomba sírm magam szégyenemben.
Amúgy én a Ceres-nek is örülnék. Csak 14 kötet, és bár elvileg shoujo szerintem a sztori miatt fiúk is simán kajálnák
1. Az elvakult szó nem hittérítésből áll, hanem esetünkben a te magánvéleményed egészét jellemzi. Nincs mit szépíteni, mert ez nem szimplán elfogult (vagy bocsánat, mivel konkrétan nem faszosztad le azokat akik a másikat veszik, hanem csak ,,szellemileg alacsonyabb szintüeknek" állítod be őket, ezért ez elfogult...).
2. Vitatkozni pedig azért sem érdemes, mert 1. látva a te véleményedet fölösleges, 2. ebből láthatóan nem is lehetne végül közös pontra jutni, mivel ott folytatnánk ahol elkezdenénk, tehát időpocsékolás.
3. visszaszólás meg olyan kimondod és megfordulsz dolog esetemben, ilyen ökörségekkel teli véleménynél ez "kijött".
Jó az, ha mindenkinek van saját, építő jellegü véleménye, csak azt nem szeretem, amikor ilyen idiótaságokat hord valaki össze. Sok ilyen trollal volt már dolgom.
nem mondom, hogy te az vagy, mert nem ismerlek és nem szeretek személyeskedni (dee te ezt írtad, akárhogyan is, úgyhogy evidens volt most), de látod, már ebből a véleményedből kibújt egy kis szög a zsákból
*Hiányzó OFF pótolva. És van egy külön dagonya a fórumon, ha ezt a stílust akarod folytatni. A moderátor*
Natsume az ari, én régóta reménykedem benne, hogy lesz anime folytatás, nagyon élveztem^^
Mondjuk a tájékozottságuk is vicces volt, fogalmuk sem volt, lesz-e aznap Mangafan fórum, avagy sem.
Ehhez képest a "lesz egyszer visszaszámláló és karácsonyra kiadjuk az egyiket" picit visszalépés.
Visszaszámlálót amúgy sem értem. Biztos alapból lett volna az?
Vagy esetleg úgy tervezték, hogy iszonyú kúlan majd a nagyteremben kivetítik és ott lesz a nagyvásznon leleplezve?
Mondjuk ez tényleg kurvajó lett volna. Na majd legközelebb, mangafan.
Tudom, hogy nem nyugi Alapjáraton nem kedvelem Amerikát, több okból is (nálam Görögország a best love).
De ha belegondoltok, a népbutítás(Cartoon Network, hogy mást ne mondjak példának) és a Twilight is onnan indult ki (bocs attól aki szereti).
Natsume animéjébe anno belekezdtem, elég megható sztori, majd folytatom egyszer.
De én szvsz. látok esélyt egy Midori no Hibire pl...
BTW: Szerintem a Natsume Yuujinchou is eladási rekordokat döntögetne, ha többen ismernék. Na, nem akarja valaki kiadni?
Értelmiségi? Nem, udvari ork vagyok.
De direkt azért tettem spoilerbe azt a hozzászólást, hogy ne legyen ehhez hasonló *értelmiségi* beszólás, mint a tiéd. És mint látod, magánvélemény, azaz nem hittérítés, ezért nem elvakult. Ha pedig nem akarsz vitatkozni, nincs miért visszaszólni nem?
Arina: mangafan pultos nekem azt mondta Visszaszámláló lesz újra
vadooc: azt nem csöpögtetnéd el, hogy melyik shoujo magazinokban érdemes keresgélnünk?