Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Miyazakit meg kihagyták a buliból és most dacból nem mondd nekünk semmit. Hogy majd jó sok mindent kelljen a többieknek megválaszolni/takarítani.
Hát ez jó XD. Nem, igazából nem vagyok annyira bennfentes, szóval az infócsepegtetést meghagyom az ezért felelős személyeknek :).
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Chill.
Biztos áfterpartiznak még a con okozta feszültség levezetése végett.
Miyazakit meg kihagyták a buliból és most dacból nem mond nekünk semmit. Hogy majd jó sok mindent kelljen a többieknek megválaszolni/takarítani.
Nem tudom. Igazából a rage állapot 2-3 órával szombati con után elmúlt nálam, nem tudom mit ugrálok. Most egyszerűen csak túl érdeklődő vagyok.
Engem mint munkatársat szintén, szóval szerintem legalább egy biztos meglesz ;)
Én arra lennék kiváncsi, hogy mi okból nem tudnak egy szót se szólni, mert az biztos, hogy látják az adminisztrátorok/modik/akárkik takarítók, hogy itt mindenki dúl-fúl, és csak a válaszra vár.
Nekünk ez még egyszer se jött összeXD Legfeljebb 3-4 órát szoktunk aludni Con előtt. Túl jó a hangulat
Legalábbis a többség...... Az viszont elég érdekes.. =)
Viszont a tapasztalatok mintha ezt sejtetnék...
Nincs? És mégis miben? Légyszive, magyarázd el, hogy végre megértselek titeket.
*Hiányzó OFF pótolva. Amúgy létezik üzenetküldési lehetőség is a fórumon. A moderátor*
Uhm...akkor én azt csak hallucináltam volna? Most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy tényleg azt mondta-e a két csaj, amire emlékszem... (Lehet máskor az ilyen félreértések elkerülése végett nem ártana egy csöppet aludni Con előtt )
Nézzük csak. Chrnot bejelentették, utána sokára jött ki. Jó ez így. Ki a fenét érdekel, hogy mikor jön ki, az a lényeg, hogy lesz. Vagy mutassatok nekem egy olyan piackutatási eredmény grafikonját ami bizonyítja, hogy a bejelentés és a kiadvány megjelenése között eltelt idő hosszával fordított arányban csökken az érdeklődés és az eladás mértéke is rosszabb az olyan esetekhez képest, ahol a két pont között eltelt idő jóval alacsonyabb. Komolyan.
Esetleg abban sem biztosak, hogy lesz egyáltalán új cím? Nem valószínű, elég határozottnak tűntek mondocon promózásának kezdetén, biztos túl voltak már rég mindenféle fontos elintéznivalón a japánokkal/kiadón belül.
Vagy tán a japánok azt mondták, hogy "addig ne jelentsd be amíg hablöböböbö". Mert ennek >semmi értelme<. Csak hátha. Ez is egy lehetőség. Viszonylag hülye lehetőség. De szeretném tudni, hogy megy ez. Hacsak nem hadititok persze.
Travis nyugi már basszus, nincs igazad vedd már észre
MINKET is! Mikor mi kérdeztük...
Persze Travis^^ Tégy ahogy jónak látod.
Amúgy így tényleg vicces... engem meg úgy informáltak kijönnek 1-el AnimeKarácsonyra... oh, god.
Cím: Saint Tail?
Envyvel meg egyetértek. Nincs is rosszabb a bizonytalanságánál. És persze néha-néha valami belsős is idejöhetne, hogy legalább annyit közöljön: "dolgozunk még az új címeken, de amint lesz infó, megosztjuk majd veletek". Ez olyan nehéz lenne? Akkor talán a fele táraság nem érezné úgy, mintha becsapták volna.
Ott a pont!
Nem kell, hogy bármi konkrétat közöljenek, de valamit már igazán mondhatnának, mert kezd nagyon úgy festeni a dolog mintha, elnézést a kifejezésért, de le se sz@rnának bennünket, ami már csak azért is minősíthetetlen, mert belőlünk olvasóikból élnek.
Állj le Travis, mert jelen pillanatban kettőtök közül egyértelműen te vagy a troll. Ha már mindenképp veszekedni van kedved, akkor azt a vitaszobában [Link] tedd és ne itt offoljál légyszíves.
Témához kapcsolódva: kíváncsi vagyok, hogy a bejelentés visszaszámláló mikor fog elindulni. Tippek?
Sztem november előtt nem igazán...