Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
Hola! Ez itt az én új fanart cuccom, ami Hare+Guu-s pokutékat fanol, technikáját nézve pedig többréteges stencil.[Link]
nagyon tetszik,jópofa
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2012-09-06 18:40:42
beküldve: 2011-02-11 16:22:51
(#303) Tényleg nagyon ügyes vagy.
Én mostanbán a fanfic írásra kaptam rá. Főleg Hetalia fanficiket szoktam írni, mert az azért kevésbé kötetlenebb sztem.
Én mostanbán a fanfic írásra kaptam rá. Főleg Hetalia fanficiket szoktam írni, mert az azért kevésbé kötetlenebb sztem.
meh....
beküldve: 2011-02-09 20:05:34
(#302) Köszönöm a dícséreteket, örülök, hogy tetszettek
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Nagyon ügyes vagy!
Jó lenne ha én is ilyen jól tudnék rajzolni!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
nagyon szépek : D nekem nagyon tetszenek . nice
Hát nekem naon tetszenek. Megnéztem Devin a többi rajzodat is azok is naon jók sztem.
-
beküldve: 2011-02-09 05:53:20
(#298) beküldve: 2011-02-09 00:57:33
(#297) "-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-15 11:57:21
(#296) Ez egy nagyon friss, és új fanart. A témaválasztás... egy örök kedvenc
[Link]
[Link]
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
hello!
Tudnátok segíteni? kicsit hosszú lesz....bocsi
Elég régóta rajzolok már ilyen manga stílusban ,de eddig mindig B-s ceruzákkal vagy rotringgal ,csak egy kis idő után ez elég körülményessé vált =/(hamar elkenődik ha nem vigyázunk rá eléggé vagy pedig többször kell átmenni egy részen ,hogy a kívánt sötétséget/mélységet kapjam meg) nem tudtok valami olyan eszközt ajánlani amivel ugyanúgy ki lehetne dolgozni a részleteket és sötétebb körvonalakat lehet adni & nem kenődik ?
Tudnátok segíteni? kicsit hosszú lesz....bocsi
Elég régóta rajzolok már ilyen manga stílusban ,de eddig mindig B-s ceruzákkal vagy rotringgal ,csak egy kis idő után ez elég körülményessé vált =/(hamar elkenődik ha nem vigyázunk rá eléggé vagy pedig többször kell átmenni egy részen ,hogy a kívánt sötétséget/mélységet kapjam meg) nem tudtok valami olyan eszközt ajánlani amivel ugyanúgy ki lehetne dolgozni a részleteket és sötétebb körvonalakat lehet adni & nem kenődik ?
szia!
nem tudom ha adhatok egy jó tippet először is szerezz be minél több fajta grafitot mert nem mindig egy adja meg az összes tónust vagy nagyon molyolnod kell de azt is csinálhatod hogy szakaszosan és hajlakkal lefújod azt a részt és nem maszatolod el(a tollakkal vigyáz mert nem mindegyik jó a filcek azok igen)és azt is csinálhatod hogy papírt teszel a kezed alá csak pár tipp...köszi
Rosetta-ch@n
Láttam páran raktatok fel saját rajzokat meg ilyenek.... kíváncsi lennék h mit szóltok az én munkáimhoz.... am saját karakterek....
szerintem baromi jó én is megprobálkozok felrakni bár olyan béna vok de talán öszejön
Rosetta-ch@n
Csodálkoztam is, hogy nem látom a nevedet
Igazából annyi minden habzott rám, hogy tökéletesen kiment a fejemből. Mondjuk a történtek ismeretében inkább ebbe öltem volna az energiáimat.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csodálkoztam is, hogy nem látom a nevedet
De ne aggódj, jó lesz az még legközelebbre is ^^
(Az enyém meg olyan szar lett, hogy lefogom tagadni, hogy azt én írtam. Tönkreteszi az "imidzsemet" *cöhh*)
De ne aggódj, jó lesz az még legközelebbre is ^^
(Az enyém meg olyan szar lett, hogy lefogom tagadni, hogy azt én írtam. Tönkreteszi az "imidzsemet" *cöhh*)
beküldve: 2010-04-06 16:46:15
(#291) Lekéstem a conos fic-verseny határidejét
Basszus és szoprán
Basszus és szoprán
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-03-04 14:51:55
(#290) Hola! Ez itt az én új fanart cuccom, ami Hare+Guu-s pokutékat fanol, technikáját nézve pedig többréteges stencil.[Link]