Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2009-08-10 22:15:49
(#274) Várjuk a fanfic verseny top tíz hirdetését...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-10 02:29:34
(#273) Jaj anyukám, holnap lesz a fanfices eredmény, mármint top10 hirdetés... Kilégzés~Belégzés~Kilégzés ~Belégzés... Miért érdekel ez engem ennyire?! Mindegy... Kilégzés~Belégzés~Kilégzés ~Belégzés...
Köszi:) Ja, azt nem nyomnám be csak úgy ide, ha olyan lenne, meg aztán alkotóként unalmasnak is találom az afféle rajzokat, max ránézni érdekes néha, nem napokig szöszölni vele.
Hú hát én mielőtt megnéztem majdnem rosszra gondoltam. Amúgy király kép
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Nincs fény sötétség nélkül
Szerk: Moderátor 2009-08-12 15:37:15
beküldve: 2009-08-09 23:44:00
(#270) Halihó!
Én egy Samurai Champloo fanartot hoztam, kissé más megközelítésben, mint általában szokás;)
[Link]
Én egy Samurai Champloo fanartot hoztam, kissé más megközelítésben, mint általában szokás;)
[Link]
beküldve: 2009-08-09 19:34:35
(#269)
Szerk: panda. 2009-08-09 19:34:53
Hihi nem akarlak megrémíteni de azt hiszem egy kicsit nosztalgiázom... alister emlékszel még a Fórumtalira..
azon belül
Narutóéknál...
arra a bizonyos manga storyra
azon belül
a kemény menetre...
....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-08-03 00:24:47
(#267) Na elvileg ez megvolt. Végül még a humoros(nak szánt) izémet is sikerült befejezni. Most már a zsűri, meg a t. közönség kezében van a műveim sorsa.
beküldve: 2009-07-30 21:39:17
(#266) Megkérdezem a magam nyugatására/idgesítésére;
ki hogy áll a conos fanartokkal?
Csak én vagyok ugy, hogy a cg ugyan kész, de a fanart/originalnak még csak kontúrja van szinek sehol, hétfőn postázni kéne xD
ki hogy áll a conos fanartokkal?
Csak én vagyok ugy, hogy a cg ugyan kész, de a fanart/originalnak még csak kontúrja van szinek sehol, hétfőn postázni kéne xD
beküldve: 2009-07-27 20:35:54
(#265) jaj akkor sietnem kellene
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Remélem sikerül időben kész lenned,a másik kép aki beküldte tök jó nem is gondolnám hogy SAkurából csináltad azt a karaktert.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:10:10
beküldve: 2009-07-27 20:11:06
(#263) Oké, megint kezdek pánikolni...
Egyrészt már csak ez a hét van hátra a NyaConos ficek feltöltéséig. Másrészt ez is egy sűrű hét lesz. Harmadrészt szerdán jön haza öcsém. Negyedrészt ma is írtam egy novellát, de a, csak százszavas; b, nem is fic, legalábbis nem animés; c, azt már amúgy is megírtam (jó, olyan is lett)
Egyrészt már csak ez a hét van hátra a NyaConos ficek feltöltéséig. Másrészt ez is egy sűrű hét lesz. Harmadrészt szerdán jön haza öcsém. Negyedrészt ma is írtam egy novellát, de a, csak százszavas; b, nem is fic, legalábbis nem animés; c, azt már amúgy is megírtam (jó, olyan is lett)
beküldve: 2009-06-05 11:50:30
(#262) Elkészültem életem első RPCjével..
Összehasonlításképp itt az eredeti kép.
Gondoltam megosztom Veletek, hiszen ez valahol FanArt... vagy mégsem...(?) Nem lett valami nagy durranás, sajnos egyelőre még csak Paint-em van, az pedig nem a legkirályabb program ugye...
Összehasonlításképp itt az eredeti kép.
Gondoltam megosztom Veletek, hiszen ez valahol FanArt... vagy mégsem...(?) Nem lett valami nagy durranás, sajnos egyelőre még csak Paint-em van, az pedig nem a legkirályabb program ugye...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 11:56:36
beküldve: 2009-05-31 20:45:36
(#261) Sziasztok! Nem akarom a fanart és a fanfic szót összekeverni, ezért úgy fogalmaznék, hogy általatok kitalált történeteket várok a Death Note-tal kapcsolatban az e-mail címemre!
U.i.: Kira, meg foglak találni! XD
koanbe@citromail.hu
U.i.: Kira, meg foglak találni! XD
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-05-28 18:36:39
(#260)