Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fanart, Fanfic
beküldve: 2010-02-17 14:27:28
(#289) Próbálj meg tűfilceket hazsnálni. Megrajzolod ceruzával, utána kihúzod a vonalakat filcel és kitörlöd a ceruzarajzot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
hello!
Tudnátok segíteni? kicsit hosszú lesz....bocsi
Elég régóta rajzolok már ilyen manga stílusban ,de eddig mindig B-s ceruzákkal vagy rotringgal ,csak egy kis idő után ez elég körülményessé vált =/(hamar elkenődik ha nem vigyázunk rá eléggé vagy pedig többször kell átmenni egy részen ,hogy a kívánt sötétséget/mélységet kapjam meg) nem tudtok valami olyan eszközt ajánlani amivel ugyanúgy ki lehetne dolgozni a részleteket és sötétebb körvonalakat lehet adni & nem kenődik ?
Elég régóta rajzolok már ilyen manga stílusban ,de eddig mindig B-s ceruzákkal vagy rotringgal ,csak egy kis idő után ez elég körülményessé vált =/(hamar elkenődik ha nem vigyázunk rá eléggé vagy pedig többször kell átmenni egy részen ,hogy a kívánt sötétséget/mélységet kapjam meg) nem tudtok valami olyan eszközt ajánlani amivel ugyanúgy ki lehetne dolgozni a részleteket és sötétebb körvonalakat lehet adni & nem kenődik ?
miért nem használsz akk tollat? az alapot megrajzolod cerkával átmész rajta tollal és kész nem kenődik meg tartós... ja és a külömböző színekből is válogathatsz mert már tollban is anyia a választék mint a színes cerkákban.... vagy akk próbálj meg festeni
Szerk: Nauszika 2010-02-17 13:58:20
beküldve: 2010-02-07 21:24:48
(#287) hello!
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2010-01-29 18:03:37
(#286) Láttam páran raktatok fel saját rajzokat meg ilyenek.... kíváncsi lennék h mit szóltok az én munkáimhoz.... am saját karakterek....
beküldve: 2010-01-26 21:11:27
(#285) Még nincs teljesen befejezve, de félek hogy ha tovább rajzolom akkor elrontom... bár, már így sem a legjobb! :P
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-10-05 14:15:58
(#284) Felújítottam egy régi CG rajzomat. Az első Death Note fanartom. [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Köszi:) Ezt a rajzot inkább csak másoltam, nem annyira rajztudás kérdése, azt a többi cuccomon próbálom csiszolni.
Szerk: Andzsinszan 2009-08-24 14:50:41
wáó Andzsinszan!!! ez nagyon széééép!!! én is szeretnék ilyen részletesen rajzolni
Szerintem nagyon tuti!!!!
Szerintem nagyon tuti!!!!
beküldve: 2009-08-23 20:53:40
(#281) Szóval az van, hogy Miyu első lett, Dragda meg második (ahogy azt amúgy előző nap a síkideg Dragdával közöltem is - mármint hogy mindketten nyerni fognak) a conos fanfic versenyen. Csak hogy tudjátok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-13 10:14:25
(#280) Hola!
Itt egy újabb Champloo, erről mit gondoltok? (Aki nem ismeri Hokusai műveit, érdemes előbb rákeresnie a Fishing in the Surf című metszetére): [Link]
Itt egy újabb Champloo, erről mit gondoltok? (Aki nem ismeri Hokusai műveit, érdemes előbb rákeresnie a Fishing in the Surf című metszetére): [Link]
Szerk: Andzsinszan 2009-08-13 10:15:08
(Ej-ej, lehet ez volt a baj :]...)
*szaporán bólogat* Persze, hogy érdekel ^_____^. Asszem fent vagy nekem msn-en...*gondolkodik*
*szaporán bólogat* Persze, hogy érdekel ^_____^. Asszem fent vagy nekem msn-en...*gondolkodik*
Jut eszembe: Dragda mondta, hogy az egyik ficed Árnybírós. Elolvashatom? *-* ~rebegteti a szempilláit
Végül Kensines lett... A másik kettő meg Samurai Champloo-s és Full Metal Panic!-os.
Ha így is érdekel, átküldhetem.
Ugyan, majd legközelebb összejön . De a beszélgetésen vagy mi a lépfenén ott leszel, nem?
Jut eszembe: Dragda mondta, hogy az egyik ficed Árnybírós. Elolvashatom? *-* ~rebegteti a szempilláit
Mondjuk én magamat nem juttattam volna be a top 10-be, de mindegy x'D. Van egy bitang nagy elírásom *öltöző szekrény rulez...*
Sajnálom Alister! *buksisimi, vígaszölelés*
Hugocskámnak pedig gratulálok!^^
Hugocskámnak pedig gratulálok!^^
beküldve: 2009-08-11 12:06:26
(#275) Na ez nem az én műfajom... *elsomfordál*
De Dragda mindhárom kategóriában bejutott.
Meg Miyu is kettővel
De Dragda mindhárom kategóriában bejutott.
Meg Miyu is kettővel
Szerk: alister 2009-08-11 12:31:54