Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - Live action
Miért? A szüleid miatt nem nézted meg?
Helyesbítek: Miattuk nem nézhetem végig, de ameddig csak nem szólnak, addig nézni fogom
Jó nagy mázlid van hogy van saját TV-d
(+ saját emeleted)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-25 18:55:18
Nem is hiszed hogy mekkora szerencséd van hogy neked a drága anyukád/apukád nem szól érte ...
Szólna, csak hát ő ezt nem tudja, és amit nem tud, az nem is fáj neki (Imádom, hogy az emeleten van a szobám a saját tv-mmel )
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Nektek hogy tetszett a Live Action? Szerintem érdemes volt megnézni, mert más volt a cselekmény. Nekem tetszett
És nem érdekel, hogy holnap suli. én akkor is megnézem a 2.-at !
Nem is hiszed hogy mekkora szerencséd van hogy neked a drága anyukád/apukád nem szól érte ...
Miért? A szüleid miatt nem nézted meg?
Én Japánul láttam, szerintem úgy jobb is volt, bár tény, hogy kicsit furcsa is volt.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nektek hogy tetszett a Live Action? Szerintem érdemes volt megnézni, mert más volt a cselekmény. Nekem tetszett
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Igen nekem tetszett, csak már láttam és így az a baj, hogy tudom mi a cselekmény. (Szinkron miatt nézem. )
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-25 18:43:53
(#84) Nektek hogy tetszett a Live Action? Szerintem érdemes volt megnézni, mert más volt a cselekmény. Nekem tetszett
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Akkor már gondolom a DVD is szinkronos lesz.
Majd meglátjuk
Természetesen a DVD-n NEM csak szinkron lesz..
Hála Istennek XD
még jó, hogy rajta lesz az eredeti szinkron is...legalább majd úgy is megtudom nézzni...mert nagyon kiváncsi vagyok rá
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2009-01-22 15:50:38
(#82) Akkor már gondolom a DVD is szinkronos lesz.
Majd meglátjuk
Természetesen a DVD-n NEM csak szinkron lesz..
Hála Istennek XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-01-22 14:22:57
beküldve: 2009-01-22 13:09:32
(#80) Hoppá! Ezek szerint mégis lesz szinkron? Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt az animéhez igazítani a szinkront.
Abban én sem vagyok biztos, hogy jó ötlet volt...viszont már ahhoz vagyok szokva, az lesz fura, hogy mások lesznek az arcok...bár megnézztem volna eredeti szinkronnal is..na nem baj, arra majd ott lesz a DVD...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2009-01-21 18:29:07
(#78) beküldve: 2009-01-21 18:27:55
(#77) Hoppá! Ezek szerint mégis lesz szinkron? Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt az animéhez igazítani a szinkront.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-21 16:59:58
(#76) nah én meg túródhatok be tesóm zobájába,mert 2 UPC-nka van,4 tv-n és úgy van sszekötve,hgy szüleimé meg az egyém és tesóm és a konyha.Anya este TV-zik,ezért muszály lesz befurkódnom...A szinkron,meg nagyon érdekes lesz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-21 16:54:49
(#75) wow, én is alig várom , eddig nem tudtam a pontos időpontot hogy mikor lesz a tv-be, de most , imádom a filmet is