Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - Live action
beküldve: 2009-01-26 17:25:39
(#104) Ha kiadják, akkor remélem h lesz rajta magyar szinkron...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-26 16:50:41
(#103) beküldve: 2009-01-26 15:26:44
(#102) Az utóbbi időben ez a két film volt az első ami le tudott kötni, egyik jelenetben a pontosságot, másik jelenetben az eltéréseket volt érdekes figyelni.
"A bátyád az utolsó pillanatig küzdött Kira ellen..."
Érdekes volt Light jellemének ez a fajta megközelítése.
Tetszett ez a rámenősebb L, párszor jól odamondogatott Lightnak.
"A bátyád az utolsó pillanatig küzdött Kira ellen..."
Érdekes volt Light jellemének ez a fajta megközelítése.
Tetszett ez a rámenősebb L, párszor jól odamondogatott Lightnak.
>Insert slightly amusing comment here<
a Mangafan kiadja majd az élőszereplős Death Note-ot?
arra én is vevő lennék
mellesleg nekem is L lett a kedvencem!
Rohadt jó volt a film:) ALig várom hogy kiadják DVD-n, Mikorra jön ki DVD-én? Remélem szülinapomra(február 15.) igen és akkor azt kérem:) Mind 2 t
a Mangafan kiadja majd az élőszereplős Death Note-ot?
arra én is vevő lennék
mellesleg nekem is L lett a kedvencem!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-26 14:59:23
(#99) beküldve: 2009-01-26 12:52:59
(#97) tegnap megnéztem a film második részét is. Nem tudom, hogy ki hogy van vele nekem kifejezetten tetszett, hogy más lett a vége mint például az animének. Nekem furcsa volt a Kirát játszó színész (bocsi nem tudom a nevét) de a végére egészen megszerettem. Viszont L lett a legfőbb kedvenc. Szerintem jól is nézet ki ( nem is kicsit), plusz jól alakította a karaktert. Szóval nekem tetszett. Bár most hulla fáradt vagyok de megérte. Én csak ajánlani tudom minden Death Note fannak.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-01-26 12:51:24
(#96) beküldve: 2009-01-26 11:52:30
(#95) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-01-25 21:22:53
(#94) iszonyat jó volt az 1.csak szegény Shiorit és Naomit sajnáltam.Misa meg olyan kawaii ^^.Ryuk na ő meg a király xD
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
Nektek hogy tetszett a Live Action? Szerintem érdemes volt megnézni, mert más volt a cselekmény. Nekem tetszett
És nem érdekel, hogy holnap suli. én akkor is megnézem a 2.-at !
szintúgy...a más cselekmkény ellenére is tetszett, bár egy kicsit furcsa ia volt...
viszont az engem sem állíthat meg, hogy holnap suli van, mindenképp megnézem a 2. részt is...
én is csak dicsérni tudom ,viszont én nem nézem meg megint, már láttam a moziban mind a két részt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nektek hogy tetszett a Live Action? Szerintem érdemes volt megnézni, mert más volt a cselekmény. Nekem tetszett
szintúgy...a más cselekmkény ellenére is tetszett, bár egy kicsit furcsa ia volt...
viszont az engem sem állíthat meg, hogy holnap suli van, mindenképp megnézem a 2. részt is...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
szegénykém :S
Már mondtam nekik, de hajthatatlanok :S
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
[/QUOTE]
Helyesbítek: Miattuk nem nézhetem végig, de ameddig csak nem szólnak, addig nézni fogom
Jó nagy mázlid van hogy van saját TV-d
(+ saját emeleted)[/QUOTE]
Helyesbítek: Miattuk nem nézhetem végig, de ameddig csak nem szólnak, addig nézni fogom
Jó nagy mázlid van hogy van saját TV-d
(+ saját emeleted)[/QUOTE]
"All or nothing now or never, we can make it happen we can make it all right"