Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - Live action
beküldve: 2008-03-18 15:19:32
(#44) Egen, de az tuti, hogy nem az ilyen lájv ekcsönös izékért bírjuk őket, szerintem ezek felesleges hülyeségek, amik csak színvonalrontók. XD
Live action, live action, mi a francnak egy animéből film? Azét anime nem? XD Gáh néha nagyon idióták a japánok. Nah jó mindig azok, csak sokszor még a szokásosnál is hülyébbek. XD
Azért csinálnak, hogy jöjjön a pénz. Mi másért? Az emberek egy része szereti az ilyesmiket. Pont azért szeressük a japánokat, mert néha kissé bolondok, de viccesek.
beküldve: 2008-03-18 06:56:43
(#42) Live action, live action, mi a francnak egy animéből film? Azét anime nem? XD Gáh néha nagyon idióták a japánok. Nah jó mindig azok, csak sokszor még a szokásosnál is hülyébbek. XD
Akit érdekel: a Mondo-ban olvastam, hogy januárban Japánban felütötte a fejét a 3. élőszereplős DN film, melynek címe: L change the WorLd.
És az ova-ja már megtalálható a különböző video-portálokon...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-14 21:26:47
(#40) Akit érdekel: a Mondo-ban olvastam, hogy januárban Japánban felütötte a fejét a 3. élőszereplős DN film, melynek címe: L change the WorLd.
A Death Note Live Action szerintem igen nagy bukás, főleg a főszereplő szerepére..Tatsuya Fujiwara..yaiyy
Drága Necro... most vitába szállok veled... nekem nagyon bejött mindkét film... Tastuya jó volt, de L (Kenichi Matsuyama) még nagyobbat játszott... szal... nekem nagyon bejött...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-06 19:52:47
beküldve: 2008-03-06 15:29:45
(#38) Bocsi Riku! Többet nem fogunk ide írni! És teljesen igazad van. és köszi hogy létrehoztál egy másik topicot!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-01 07:42:34
(#37) Kérlek ne ide írjátok az animével kapcsolatos dolgokat. Annak szerény személyem készített egy Death Note - A halállista nevezetű topicot.
Most az a Death note ami az animaxen megy az hol tart? mert én múlt7en csak 1 részt láttam és a követlező az az előző ismétlése volt Most akkor mi van?!
Ma lesz a 6. és a 7. rész.beküldve: 2008-02-28 16:40:34
(#35) Most az a Death note ami az animaxen megy az hol tart? mert én múlt7en csak 1 részt láttam és a követlező az az előző ismétlése volt Most akkor mi van?!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-21 20:45:14
(#34) Bocsika! Bocsika!
Eltévedtem.
Eltévedtem.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-02-21 20:11:22
(#33) A Death Note Live Action szerintem igen nagy bukás, főleg a főszereplő szerepére..Tatsuya Fujiwara..yaiyy
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:08:25
(#32) Én is elkezdtem nézni a tv-ben, és eddig bejött.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-01-08 17:56:02
(#31) Nha most En meg nem lattam belole animet viszont tegnap elkezdtem olvasgatni a mangat. a Masodik reszig jutottam ahol felbukkan L. Egesz jo bar msot amig a Narutot be nem fejezem addig kicsit felfuggesztem.=]
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
beküldve: 2007-09-02 18:04:17
(#30) Júúúúúúúúúú! AZ naaon jó lessz úgyis naon csipem L -t de egyébpk meg a gondolkodásmódja fogott meg a legjobban.
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!