Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - Live action
Láttam a 3. részt magyar felirattal nekem tettszett
Hol láttad magyar felirattal??? Kérek priviben egy linket, ha lehet... (emilem a profilomban)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-13 14:55:57
(#58) Hol is beszélgessünk a Death Noteról?
A magyar verzióról a kiadványoknál, az egyéb verziókról a mangáknál, az animesorozatról az animéknél, és offként beszélgethetünk a mozifilmről és itt, újabb topikban akár a live-actionről is!!
Nem mondhatjátok, hogy nincs választék...
A magyar verzióról a kiadványoknál, az egyéb verziókról a mangáknál, az animesorozatról az animéknél, és offként beszélgethetünk a mozifilmről és itt, újabb topikban akár a live-actionről is!!
Nem mondhatjátok, hogy nincs választék...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-13 13:20:10
(#57) Ilyenkor úgy szeretnék Budapesten élni...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-13 12:50:32
(#56) Corvinban a moziünnep alatt látható lesz az első film.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-18 14:49:12
(#55) beküldve: 2008-04-14 09:08:15
(#54) jó jó tudom... de ez vészhelyzet volt!!!! Bocsi mindenkitől!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Torrent -- de ilyen dolgokról nem szabad beszélgetni itt a fórumon... Úgyhogy ajánlatom: http://www.dvdfromkorea.com/ Innen megrendelheted az első két film díszdobozos változatát.
beküldve: 2008-04-11 15:53:27
(#52) ha ezt írpma akkor kimoderálnak:
És nem találtam semmilyen oldalon ahol RENDESEN meglenne!!
Le szeretném tölteni! mert meg akarom nézni.
És nem találtam semmilyen oldalon ahol RENDESEN meglenne!!
Valaki tudna nekem támpontot adni abban hogy hol tudnám megnézni?
Támpont? A világ háló végtelen!
www.****.***
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-10 10:49:56
(#50) Valaki tudna nekem támpontot adni abban hogy hol tudnám megnézni?
a Live én csak részleteket láttam YouTube on deh eccerüen imádom nagyon jól megoldották a halálisteneket (cool a 3D s Ryuk XD) És az L t alakító Matsuyama Kenichi khm imáádom XD
Arigatou... ajánlom magamat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-23 15:52:34
(#48) a Live én csak részleteket láttam YouTube on deh eccerüen imádom nagyon jól megoldották a halálisteneket (cool a 3D s Ryuk XD) És az L t alakító Matsuyama Kenichi khm imáádom XD
beküldve: 2008-03-18 18:26:38
(#47) Az ova viszont nem jött be annyira... Szinte nem is volt benne új jelenet; összvissz két dolog tetszett. Az egyik az autós-üldözös jelenet "remake-je" a Maximum the Hormone zenéjére, a másik meg az, hogy 720p felbontásban láthattam végre a dn-t.
Szerintem abszolút korrekt volt mindkettő film, a szereplők is jók, főleg a hölgyek. Kíváncsi leszek a harmadik, L-les múvira is, már alig várom hogy legyen torren... izé, a moziban.
Hah... majdnem elszólás, mi??? De igazad van... én is alig várom már, hogy az ova után az teljes movie-t is lássam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 15:34:35
(#45) Szerintem abszolút korrekt volt mindkettő film, a szereplők is jók, főleg a hölgyek. Kíváncsi leszek a harmadik, L-les múvira is, már alig várom hogy legyen torren... izé, a moziban.
Szerk: Zsolti 2008-03-18 15:34:53