Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - Live action
beküldve: 2014-03-09 10:11:54
(#134) Sziasztok :)
Hallottam, hogy most ünnepli 10. évfordulóját a Death Note, és ennek kapcsán egy hivatalos oldalt is létre hoztak. Egy-két információt sikerült elcsípnem Facebook oldalakon, hogy lesz valami új anime verzió. Pontos adataim nincsenek, tekintve, hogy nem tudok japánul, angolra pedig csak töredékeket fordítottak le... :/
Nem tudtok esetleg valamit erről az egészről?
Itt van az oldal, amit említettem:
http://www.j-deathnote.com/
Hallottam, hogy most ünnepli 10. évfordulóját a Death Note, és ennek kapcsán egy hivatalos oldalt is létre hoztak. Egy-két információt sikerült elcsípnem Facebook oldalakon, hogy lesz valami új anime verzió. Pontos adataim nincsenek, tekintve, hogy nem tudok japánul, angolra pedig csak töredékeket fordítottak le... :/
Nem tudtok esetleg valamit erről az egészről?
Itt van az oldal, amit említettem:
http://www.j-deathnote.com/
Nekem kimondottan tetszettek a változtatások, mert így még anime után is izgalmas tudott lenni.
én is így gondolom
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-09-21 19:02:32
(#132) beküldve: 2011-01-02 08:50:40
(#131) Nekem nagyon bejött DN live action. Igaz én eddig csak ezt láttam élőszereplősben, szóval nem tudom, h a többi Live actionhoz képest ez mien.
-
beküldve: 2011-01-01 20:57:51
(#130) Én a mangát olvasom és azt kezdtem el először.Most a 8. kötetnél tartok és ne haragudjatok ha ezzel bárkinek a nézeteit sértem de szerintem a mangához képest az anime egy 0 a film pedig -5.Sajnos ...
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2009-10-19 17:20:38
(#129) Ahogy mondod. Én elsőnek a DN 1,2 néztem meg élőszereplősbe és így lettem fan. Utólag örülök hogy megnéztem.
Üdv.
Üdv.
Egyszerűen az anime egy résszel hosszabb, mint kéne. De ez az élőszereplős filmek topikja
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én úgy tudom, hogy a Conon xD Egyik barátnőm azt mondta, de ő nem biztos forrás xD
Köszönöm szépen!!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-19 14:11:00
(#126) Én úgy tudom, hogy a Conon xD Egyik barátnőm azt mondta, de ő nem biztos forrás xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-13 23:01:19
(#125) Egy kérdés Akkor most a kövi DN DVD a Con-on fog megjelenni a két filmmel egyetemben? VAgy MOst Mi Lesz??
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-07 10:30:49
(#124) Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok!!:)
Imádom az anime, manga, minden ami hasonló film, rajzfilm ,játék kedvelője vagyok, japánba kellett volna születni gondolom sokan vagyunk így ezzel itt
Régóta terveztem már, hogy megnézem ezt a sorozatot és most sikerült megnéznem a Death Note-t gyorsan 3-4 nap alatt és még friss az élmény a hatása alatt vagyok, ezért írok ide hogy ti mit gondoltok?
Annyit szeretnék csak kérdezni kinek tetszett a vége???
Én személy szerint szinte felrobbantam, hogy ilyen rossz vége van!! Amit addig kegyetlenül élveztem sorozatot (egy komoly ,érdekes témával rendelkező alkotás), számomra elpocsékolt időnek tűnt, hogy még egy japán 18+-os animébe is ilyen gyalázatos ,felháborító befejezést választottak nem hittem el!A jól kidolgozott karakterek és személyiségek felépítése után ,egy ilyen kis fehérhajú senkiöccse győzze le KIRA-t(jó tudom valójában két kis hülyegyerek, amiből az egyik beáldozta magát), na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
L-igazi ellenfél volt, de ezek hát sírnom kellett!!még ha ebben is benne volt L keze valamilyen szinten a halála után is (ezt kár volt 37 részen keresztül húzni)!
Remélem kapok egy két véleményt,mert lehet hogy csak én vagyok ennyire elfogult!?
Nálam ez az anime egy 10-es listán minimum 9.5 ért volna ha nem ilyen gyenge a befejezése lett volna ,de így bárcsak meg se néztem volna!
u.i.: ez csak az én személyes véleményem, és tiszteletbe tartom ha valaki máshogy gondolja
Viszont mások véleményére kíváncsi lennék???:) bye
Lenne egy kérdésem hozzátok!!:)
Imádom az anime, manga, minden ami hasonló film, rajzfilm ,játék kedvelője vagyok, japánba kellett volna születni gondolom sokan vagyunk így ezzel itt
Régóta terveztem már, hogy megnézem ezt a sorozatot és most sikerült megnéznem a Death Note-t gyorsan 3-4 nap alatt és még friss az élmény a hatása alatt vagyok, ezért írok ide hogy ti mit gondoltok?
Annyit szeretnék csak kérdezni kinek tetszett a vége???
Én személy szerint szinte felrobbantam, hogy ilyen rossz vége van!! Amit addig kegyetlenül élveztem sorozatot (egy komoly ,érdekes témával rendelkező alkotás), számomra elpocsékolt időnek tűnt, hogy még egy japán 18+-os animébe is ilyen gyalázatos ,felháborító befejezést választottak nem hittem el!A jól kidolgozott karakterek és személyiségek felépítése után ,egy ilyen kis fehérhajú senkiöccse győzze le KIRA-t(jó tudom valójában két kis hülyegyerek, amiből az egyik beáldozta magát), na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
L-igazi ellenfél volt, de ezek hát sírnom kellett!!még ha ebben is benne volt L keze valamilyen szinten a halála után is (ezt kár volt 37 részen keresztül húzni)!
Remélem kapok egy két véleményt,mert lehet hogy csak én vagyok ennyire elfogult!?
Nálam ez az anime egy 10-es listán minimum 9.5 ért volna ha nem ilyen gyenge a befejezése lett volna ,de így bárcsak meg se néztem volna!
u.i.: ez csak az én személyes véleményem, és tiszteletbe tartom ha valaki máshogy gondolja
Viszont mások véleményére kíváncsi lennék???:) bye
beküldve: 2009-03-04 15:50:48
(#123) Múltkor anyukám újabb megjegyzést tett a DN-s táskámra(van rajta Light, Misa meg Ryuk): miért tetszik neked ez a szörny?
Mondom neki, nem az tetszik (Ryuk amúgy kb a legviccesebb szereplő )
Erre ő: akkor ezek az ijedt gyerekarcok?
Light mint ijedt? gyerek? arc?
Mondom neki, nem az tetszik (Ryuk amúgy kb a legviccesebb szereplő )
Erre ő: akkor ezek az ijedt gyerekarcok?
Light mint ijedt? gyerek? arc?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-04 15:33:49
(#122) Végre én is láttam Pedig azt hittem lecsúszokróla
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2009-02-16 12:40:25
(#121) Köszönet az info-orgiáért. Az AXN-en én is láttam, hogy leadják, de csak az első részről szólt a fáma. Nincs mese meg kell várni a dvd kiadást (Csaba mentál távszuggerálása indítva ), az a tuti.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Micsoda??
Ha jó rémlik a DN-t, meg a Blood+-t adták. Nem is sokra rá, minthogy az Animax vetítette, talán egy vagy kéthetes csúszással.
Köszi az infót, én erről nem tudtam.