• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Death Note - Live action
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
beküldve: 2014-03-09 10:11:54
(#134)
Aina Kuusela
Aina Kuusela
[ Új arc ]
Sziasztok :)

Hallottam, hogy most ünnepli 10. évfordulóját a Death Note, és ennek kapcsán egy hivatalos oldalt is létre hoztak. Egy-két információt sikerült elcsípnem Facebook oldalakon, hogy lesz valami új anime verzió. Pontos adataim nincsenek, tekintve, hogy nem tudok japánul, angolra pedig csak töredékeket fordítottak le... :/
Nem tudtok esetleg valamit erről az egészről?

Itt van az oldal, amit említettem:
http://www.j-deathnote.com/

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2013-03-06 14:08:56
(#133) Válasz Mariko (#110) üzenetére
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]
Nekem kimondottan tetszettek a változtatások, mert így még anime után is izgalmas tudott lenni.

én is így gondolom

at the end,we all die alone
beküldve: 2012-09-21 19:02:32
(#132)
Hiei
Hiei
[ Megszállott ]
Én + apukám is nagyon szereti

http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2011-01-02 08:50:40
(#131)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Nekem nagyon bejött DN live action. Igaz én eddig csak ezt láttam élőszereplősben, szóval nem tudom, h a többi Live actionhoz képest ez mien.

-
beküldve: 2011-01-01 20:57:51
(#130)
Vízi~Majom
Vízi~Majom
[ Addiktgyanús ]
Én a mangát olvasom és azt kezdtem el először.Most a 8. kötetnél tartok és ne haragudjatok ha ezzel bárkinek a nézeteit sértem de szerintem a mangához képest az anime egy 0 a film pedig -5.Sajnos ...

,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2009-10-19 17:20:38
(#129)
Senshi_DN
Senshi_DN
[ Új arc ]
Ahogy mondod. Én elsőnek a DN 1,2 néztem meg élőszereplősbe és így lettem fan. Utólag örülök hogy megnéztem.

Üdv.

beküldve: 2009-03-19 21:07:53
(#128) Válasz Realroni (#124) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Egyszerűen az anime egy résszel hosszabb, mint kéne. De ez az élőszereplős filmek topikja

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-19 20:56:35
(#127) Válasz Ayame-sama (#126) üzenetére
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Én úgy tudom, hogy a Conon xD Egyik barátnőm azt mondta, de ő nem biztos forrás xD

Köszönöm szépen!!!

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-19 14:11:00
(#126)
Ayame-sama
Ayame-sama
[ Rászokóban ]
Én úgy tudom, hogy a Conon xD Egyik barátnőm azt mondta, de ő nem biztos forrás xD

"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-13 23:01:19
(#125)
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Egy kérdés Akkor most a kövi DN DVD a Con-on fog megjelenni a két filmmel egyetemben? VAgy MOst Mi Lesz??

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-07 10:30:49
(#124)
Realroni
Realroni
[ Új arc ]
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok!!:)
Imádom az anime, manga, minden ami hasonló film, rajzfilm ,játék kedvelője vagyok, japánba kellett volna születni gondolom sokan vagyunk így ezzel itt
Régóta terveztem már, hogy megnézem ezt a sorozatot és most sikerült megnéznem a Death Note-t gyorsan 3-4 nap alatt és még friss az élmény a hatása alatt vagyok, ezért írok ide hogy ti mit gondoltok?
Annyit szeretnék csak kérdezni kinek tetszett a vége???
Én személy szerint szinte felrobbantam, hogy ilyen rossz vége van!! Amit addig kegyetlenül élveztem sorozatot (egy komoly ,érdekes témával rendelkező alkotás), számomra elpocsékolt időnek tűnt, hogy még egy japán 18+-os animébe is ilyen gyalázatos ,felháborító befejezést választottak nem hittem el!A jól kidolgozott karakterek és személyiségek felépítése után ,egy ilyen kis fehérhajú senkiöccse győzze le KIRA-t(jó tudom valójában két kis hülyegyerek, amiből az egyik beáldozta magát), na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
L-igazi ellenfél volt, de ezek hát sírnom kellett!!még ha ebben is benne volt L keze valamilyen szinten a halála után is (ezt kár volt 37 részen keresztül húzni)!
Remélem kapok egy két véleményt,mert lehet hogy csak én vagyok ennyire elfogult!?
Nálam ez az anime egy 10-es listán minimum 9.5 ért volna ha nem ilyen gyenge a befejezése lett volna ,de így bárcsak meg se néztem volna!
u.i.: ez csak az én személyes véleményem, és tiszteletbe tartom ha valaki máshogy gondolja
Viszont mások véleményére kíváncsi lennék???:) bye

beküldve: 2009-03-04 15:50:48
(#123)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Múltkor anyukám újabb megjegyzést tett a DN-s táskámra(van rajta Light, Misa meg Ryuk): miért tetszik neked ez a szörny?
Mondom neki, nem az tetszik (Ryuk amúgy kb a legviccesebb szereplő )
Erre ő: akkor ezek az ijedt gyerekarcok?

Light mint ijedt? gyerek? arc?

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-04 15:33:49
(#122)
Csinzisztikus
Csinzisztikus
[ Rászokóban ]
Végre én is láttam Pedig azt hittem lecsúszokróla

Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2009-02-16 12:40:25
(#121)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Köszönet az info-orgiáért. Az AXN-en én is láttam, hogy leadják, de csak az első részről szólt a fáma. Nincs mese meg kell várni a dvd kiadást (Csaba mentál távszuggerálása indítva ), az a tuti.

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2009-02-14 13:58:13
(#120) Válasz Mariko (#118) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Micsoda??

Ha jó rémlik a DN-t, meg a Blood+-t adták. Nem is sokra rá, minthogy az Animax vetítette, talán egy vagy kéthetes csúszással.

Köszi az infót, én erről nem tudtam.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>