Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári srácok
beküldve: 2010-06-29 14:33:25
(#111) Én elolvastam az 1. és a 2. kötetét ami meg is van de egy kicsit kemény volt nekem tahát lepasszoltam a bátyámnak
(nem szeretnék egy Nyári-srácok fan-t sem megbántani)
(nem szeretnék egy Nyári-srácok fan-t sem megbántani)
beküldve: 2008-08-27 19:26:45
(#110) Az első 2 mangám a Nyári srácok 1,2 volt. A rajzolás egyedi és a története is elragadja magával az olvasót. "Vagyis engem elragadott, mert magamra találtam benne: buli, csajok, haverok."
Nagyon örülök, hogy itt ebben az országban jelent meg legelőször a 3. kötet
A 3. is tetszik, de jobban örültem volna ha legalább 5 kötetes lenne, de sajnos ez van.
Nagyon örülök, hogy itt ebben az országban jelent meg legelőször a 3. kötet
A 3. is tetszik, de jobban örültem volna ha legalább 5 kötetes lenne, de sajnos ez van.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-08-27 19:30:04
beküldve: 2008-08-27 19:17:56
(#109) beküldve: 2008-08-27 16:47:41
(#108) Szerintem nagyon ritka az olyan eladó aki megkérdezi. Tőlem sem kérdezték meg. Hidegen hagyja őket, a cél úgyis a vásárlás. A vevő meg azért vevő marad!
beküldve: 2008-08-26 18:12:17
(#107) Azért picit paráztam ma, mikor elmentem megvenni a 3. kötetet. Gondoltam, hogy ha az eladó szól, akkor azt mondom, hogy a nővéremnek veszem ajándékba. Ha kétségbe vonta volna, akkor felmutattam volna neki a Nanát is, amin rajta van a "Japán No. 1. lánymangája" szalag, az biztos meggyőzte volna.
Mikor a Libri Könyvpalotában a pénztárhoz mentem, a nőci unott arccal számlázott és elköszönt. Ennyi
Mikor a Libri Könyvpalotában a pénztárhoz mentem, a nőci unott arccal számlázott és elköszönt. Ennyi
És a drágalátos apukád nem fog belenézni és kiakadni? A 2. kötetben is találhat gyengébb jeleneteket.
Na, megvannak, átlapoztam őket, semmi túl durvát nem találtam bennük így elsőre, csak pár mellet. Szerintem jó olvasmány lesz, nem fogom megbánni a vételt.
Apukám meg nem szólt semmit, őt nem zavarja az ilyesmi. Elvégre mindjárt 15 vagyok, ilyen korban már az lenne a gáz, ha nem érdeklődnék az ilyen témák iránt. Szerintem.
Meg apukám szerint
beküldve: 2008-08-25 17:11:26
(#105) Nekem szerencsére ilyesféle gondjaim nincsenek Tesóm a pasijával gyakran mennek el sétálni és olyan viszonyban vok tesómmal hogy ha kérem meg vesz bármit ha adok rá pénzt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szüleimet régebben többször küldtem a Bestsellersbe, hogy átvegyék a megrendelt cuccaimat. VOlt köztük Chobits, I"s...
És a drágalátos apukád nem fog belenézni és kiakadni? A 2. kötetben is találhat gyengébb jeleneteket.
Ma vettem meg a harmadik részt és nagyon király! MEg is értem, hogy miért kérdezte meg az eladó, hogy elmúltam e 18. Még jó, hogy igen. Itthon jobban megnézve ez a kérdés jogos volt. De nagyon kirély lett! Röhögtem is sokszor!
Én most vidéken vagyok, holnap délután érkezek haza Pestre, de apukám holnap elmegy a Booklineba átvenni nekem az első két kötetet. Szóval meg vagyok kímélve ettől a 18as kérdéstől.
Mondjuk az eladó fog nézni egy nagyot, hogy egy idősebb férfi miért vesz ilyen kiadványt Biztos azt fogja hinni, hogy valami perverz és fiatal iskoláslányokra csorgatja a nyálát
beküldve: 2008-08-18 01:52:18
(#101) Nekem megvan mind a 3 rész és naon tetszik...imádom már több ismim is kölcsönkérte aés ök is azt mondták h naon jó.
" Az álmaink a vágyaink, kövesétek öket..."
beküldve: 2008-08-15 19:59:17
(#100) Ma vettem meg a harmadik részt és nagyon király! MEg is értem, hogy miért kérdezte meg az eladó, hogy elmúltam e 18. Még jó, hogy igen. Itthon jobban megnézve ez a kérdés jogos volt. De nagyon kirély lett! Röhögtem is sokszor!
beküldve: 2008-08-15 14:55:57
(#99) eddig csak az első kötetet olvastam de nekem tetszik...én is sokat filóztam meg vegyem e de aztán rászántam magam és szerintem nem fogom megbánni
beküldve: 2008-08-15 14:44:02
(#98) de am. az elsőt elolvastam, de csak azért nem szerzem be, mert lány vagyok, és a szüleim furcsán néznének rám
Nem kell nekik mindenről beszámolni. A mangáidat olvasgattják? :) Mindent meg lehet magyarázni...