Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga díszdoboz
beküldve: 2012-09-23 19:00:16
(#135) Kár,hogy Death Note díszdobozt nem lehet a webboltban rendelni.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-03-21 17:29:47
(#134) nem. nem mondanak semmit.
ez csak vad találgatás volt.
ez csak vad találgatás volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-06-16 17:35:51
(#132) Én személy szerint a DN díszdobozát megvenném
"We fear that which we cannot see"
Most meg megint úgy van hogy nem jön ki?
Egyszer azt mondják kijön, aztán hogy nem, aztán megint azt hogy kijön aztán megint nem.
Egyszerűen nem lehet követni.
Bár igazából engem nem izgat. Én úgysem veszek díszdobozt, ha ki is jön.
Egyszer azt mondják kijön, aztán hogy nem, aztán megint azt hogy kijön aztán megint nem.
Egyszerűen nem lehet követni.
Bár igazából engem nem izgat. Én úgysem veszek díszdobozt, ha ki is jön.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-16 15:49:04
(#130) lemaratam mért nem jön ki?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-06-16 15:33:38
(#129) beküldve: 2011-06-16 12:28:17
(#128) valaki nam tudja hogy mikor jelenik majd meg?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-03-06 10:17:38
(#127) várj akor a árnybíróés mi a másik ?
beküldve: 2011-03-06 09:57:17
(#126) Melyik mangából jelentek már meg Díszdobozosak??
Az ember nem ember ha nem olvashat mangát és nem nézhet animét.
Még egy díszdoboz sem jelent meg.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:47:24
beküldve: 2011-01-28 22:16:30
(#124) valaki nem tudná belinkelni az árnybírós díszdoboz lelőhelyét mert sehol nem találtam.
Naruto,Bleach,FMA forever
Én csak ritkán olvasok vissza. Akkor is inkább olyan topicokban, amikben érintett vagyok valami módon.
De nem kell ennyire kiakadni azon amit mondtam :P
De nem kell ennyire kiakadni azon amit mondtam :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Pontosan...nem elég a polc.
Elfogytak a szobámban az üres polcok és most csúnyán egymásra pakolva tartom a mangáimat, rendetlenül. Ha lenne díszdobozom az Árnybíróhoz, máris felszabadulna 18 hely a többieknek, ráadásul az ÁB köteteim is biztonságban lennének a könyvszekrény tetején. ;)
Am. meg ha vetted volna a fáradtságot, hogy visszaolvass egy cseppet, akkor láttad volna, hogy Kittycat már írta, hogy biztosan lesz díszdoboz.
Elfogytak a szobámban az üres polcok és most csúnyán egymásra pakolva tartom a mangáimat, rendetlenül. Ha lenne díszdobozom az Árnybíróhoz, máris felszabadulna 18 hely a többieknek, ráadásul az ÁB köteteim is biztonságban lennének a könyvszekrény tetején. ;)
Am. meg ha vetted volna a fáradtságot, hogy visszaolvass egy cseppet, akkor láttad volna, hogy Kittycat már írta, hogy biztosan lesz díszdoboz.
Szerk: Yaven 2011-01-19 21:56:13
beküldve: 2011-01-19 19:11:25
(#121) Arra várhatsz, mert állítólag nem fognak manga díszdobozokat kiadni, mert túl költséges lenne a kiadónak (amúgy nem tudom miért vannak annyira rákattanva, szerintem (ismétlek, csak szerintem) hülyeség! Egy darab színes kartondoboz, képekkel a mangáról amihez jár, és...ennyi.
Most nem tudom egyeseknek, miért nem elég a polc XD
Most nem tudom egyeseknek, miért nem elég a polc XD