Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga díszdoboz
Lehet most találtam fel a spanyolviaszt , de gondoltam beírom hátha lesz. Amúgy barkácsolással minden megoldható, de csak jobban nézne ki ha gyári lenne...
Műanyag boritónak ott a sima képregényvédő fólia Egy kis sufnituninngal mangaméretüvé lehet varázsolni a fóliákat és máris védve vannak az utazgatás borzalmaitól! Bár nem a leg esztétikusabb de legalább védve vannak a kedvenc kötetek!
Én már csak tudom mert napi 150-200 kilométert utazok. Bár én inkább bedobom egy szatyorba és körétekerem és máris be vannak védve a kedvenc köteteim!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-05-06 20:30:21
(#14) Én egy másik újabb dologban is reménykedek...
Az lenne a jó ha kapható lenne egy olyan műanyag borító, amibe bele lehetne rakni kedvenc mangáinkat. Anyagvastagsága lehetne a füzetborítók duplája, így nem szakadna ki egy könnyen. Lehetne belőle átlátszó és akár díszített is. És mire lenne ez jó?
Nem tudom hányan vannak vele de tuti vannak páran, akik utazás / óra / vagy bármilyen várakozás közben mangát olvasnak. Sokak azonban (pl. én) eléggé féltik a kedvenceiket a sérülésektől, így kénytelelen otthonhagyni a képregényt. Egy ilyen külső borító azonban csak jobban megóvná a külső sérülésektől nem?
Lehet most találtam fel a spanyolviaszt , de gondoltam beírom hátha lesz. Amúgy barkácsolással minden megoldható, de csak jobban nézne ki ha gyári lenne...
Az lenne a jó ha kapható lenne egy olyan műanyag borító, amibe bele lehetne rakni kedvenc mangáinkat. Anyagvastagsága lehetne a füzetborítók duplája, így nem szakadna ki egy könnyen. Lehetne belőle átlátszó és akár díszített is. És mire lenne ez jó?
Nem tudom hányan vannak vele de tuti vannak páran, akik utazás / óra / vagy bármilyen várakozás közben mangát olvasnak. Sokak azonban (pl. én) eléggé féltik a kedvenceiket a sérülésektől, így kénytelelen otthonhagyni a képregényt. Egy ilyen külső borító azonban csak jobban megóvná a külső sérülésektől nem?
beküldve: 2007-05-06 20:17:36
(#13) Szerintem a díszdoboz nem felesleges, én például szívesen látnám abban az Árnybírót meg a többi kedvencemet :)
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-05-06 20:08:12
(#12) hát sajna conra nem hozott a fumax díszdobozt... remélem azért később vhogy sikerül neki!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-24 09:51:31
(#11) Tényleg feltételes módban hangzott el, köszi a helyesbítést Vadooc. Ha a díszdobozos DVDket vesszük alapul, akkor biztos lenne rá kereslet, bár az megint más téma kicsit. Amúgy a hc fanok biztos megvennék az adott mangához való díszdobozt is, egy fellelkesült rajongónak meg magyarázhatja ám az ember, hogy ilyen meg olyan drága, marhára nem fogja érdekelni, úgyis összeszedi az árát... Egy kedvezőbb áron azonban, biztos többen meg is vennék. Bár látva a megjelenéseket örülök, ha a mangákat be tudom majd szerezni vmi csoda folytán, nem hogy díszdobozokat vegyek.
Hmm, erre a Banya a pokoli futárra igencsak kíváncsi lettem...
Hmm, erre a Banya a pokoli futárra igencsak kíváncsi lettem...
Szerk: Daisuke Ido 2007-04-24 09:54:18
beküldve: 2007-04-24 09:47:45
(#10) beküldve: 2007-04-24 09:14:36
(#9) Amúgy az egyik régebbi Japanimániában, amikor a Fumax volt a vendég, az hangzott el hogy a Princess Ai-hoz itthon is megjelenik egy díszdoboz, ha kijön végig a sorozat. Az meg mindjárt itt van, szóval lehet AnimeConon titokban már az is kapható lesz...
na ez azért nem teljesen így hangzott el! Vladi azt mondta ha megéri anyagilag, és a nyomda elvállalja, akkor lesz csak. de nem is biztos h conon, hiszen volt olyanról is szó h mi van azokkal akik már megvették mind a 3 kötetet... (amire az volt a válasz h külön is kapható lesz a doboz) én őszintén remélem h lesz, mert nekem tetszik az ötlet. ^__^
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-23 23:34:49
(#7) Amúgy az egyik régebbi Japanimániában, amikor a Fumax volt a vendég, az hangzott el hogy a Princess Ai-hoz itthon is megjelenik egy díszdoboz, ha kijön végig a sorozat. Az meg mindjárt itt van, szóval lehet AnimeConon titokban már az is kapható lesz...
Vagy polcra ;D Viszont valamiért legalábbis nállam nem jönnek be ezek a diszdobozok a mangákhoz :/ Bár mindenkinek meg van a maga perverzitása...
Akkor majd nekem adod, majd felhasználom valamire!
Annyiból jó lenne, hogy akinek kevés a mangája, annak nem kellene könyvtámasz!
Vagy polcra ;D Viszont valamiért legalábbis nállam nem jönnek be ezek a diszdobozok a mangákhoz :/ Bár mindenkinek meg van a maga perverzitása...
Tudtommal csak a rövid 3 kötetes manga sorozatok mellé dobnak ki ilyen díszdobozt (lásd Princess Ai angol változata)
Több 10 kötetes cuccoknál meg már elvész a varázsa a kis doboznak szvsz :/
A Dragon Ball-hoz is van. Ott 7 kötet van egy dobozban. Chobits-hoz is van (8 kötet). Annyiból jó lenne, hogy akinek kevés a mangája, annak nem kellene könyvtámasz!
beküldve: 2007-04-23 20:26:10
(#3) Tudtommal csak a rövid 3 kötetes manga sorozatok mellé dobnak ki ilyen díszdobozt (lásd Princess Ai angol változata)
beküldve: 2007-04-23 20:14:48
(#2) Nekem nagyon tetszik az ötlet! Biztosan jól mutatna a polcomon...
Bár szerintem a japánoknak kevésbé tetszene az ötlet, ha már az első borító külön vevése is macerás nekik.(főleg ha Japánban alapból nincs hozzá...)
Bár szerintem a japánoknak kevésbé tetszene az ötlet, ha már az első borító külön vevése is macerás nekik.(főleg ha Japánban alapból nincs hozzá...)
beküldve: 2007-04-23 19:59:39
(#1) Olyan ötletem támadt, hogy mi lenne, ha minden 5. vagy 10. számhoz (pl.: az Árnybíró és a Naruto esetében) ajándék díszdoboz járna. Ha külön kéne megvenni, nekem az se lenne baj.
Aki nem tudja, hogy miről is van szó, annak egy itt egy kép:
[Link]
Aki nem tudja, hogy miről is van szó, annak egy itt egy kép:
[Link]