Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga díszdoboz
beküldve: 2011-01-19 17:55:51
(#120) Nekem két kérdésem is lenne az első, hogy kb mikorra várható a díszdoboz megjelenése? A második pedig, hogy ez is limitált kiadású lesz mint pl a Death Note Díszdobozok?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2011-01-19 17:53:35
(#119) Én is várom :) Remélem, hogy olyan rendezvényen fog megjelenni, ahová el tudok menni...
beküldve: 2011-01-12 10:56:59
(#118) Örömmel láttam az e havi MONDO-ban, hogy mégis lesz díszdoboz Kíváncsian várom már
beküldve: 2010-12-20 08:47:22
(#117) beküldve: 2010-12-19 15:30:46
(#116) Ugyanígy voltam én is.Csak a doboz miatt mentem,mert mindenképp kell egy olyan.De hát nem kaptam, és nagyon csalódott voltam.Nekem azt mondták, hogy nincsen,de majd lesz...
Hm... Vett/látott valaki manga díszdobozt? Én hiába néztem, nem találtam sehol... >.< (Lehet, hogy vak vagyok, ez esetben bocsi )
Nem, nem vagy vak. Én reméltem kapok még mert ugye úgy volt hírdetve limitált 200-200 darab. MIkor a pultnál érdeklődtem azt a választ kaptam. Nem készült el... és sajnos nem is lesz, mert túl drága lenne.
Én ezt megértem, csak azt nem miért kellett akkor még a decemberi mondoban is reklámozni. Lehetett volna szólni itt az oldalon is hogy bocsi de nem lesz. Én pl csak a díszdoboz miatt mentem fel Pestre, mert ugye úgy volt csak ott lehet hozzájutni.
beküldve: 2010-12-19 13:25:18
(#114) Hm... Vett/látott valaki manga díszdobozt? Én hiába néztem, nem találtam sehol... >.< (Lehet, hogy vak vagyok, ez esetben bocsi )
Szerk: Mithril 2010-12-19 13:30:20
beküldve: 2010-10-12 10:31:33
(#113) A díszdoboz mérete inkább a sorozat hosszától függ, csak a nagyon hosszúakhoz kell több. A DN, vagy a CC egybe is belefér, mert nem hosszúak.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-10-12 10:32:23
beküldve: 2010-10-10 16:26:42
(#112) Szerintem úgy adhatnának ki díszdobozt hogy egyszerre 10 fér bele, de több lenne emiatt...és Így, nembaj hogy több lenne, de jobban nézne ki, mint egy óriásba beledobálva...
...Szerintem
...Szerintem
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-08-26 12:32:49
(#111) Gondolom, hogy a díszdobozt csak akkor adják már ki egy sorozathoz, ha az utolsó kötetet is lehet kapni, hiszen addig felesleges. Végül is -tudtommal- nem olyan díszdobozt adnak ki, amibe csak 5 kötet fér bele, és akkor többet kell venni belőle, hanem pl. az árnybíró eseténél olyat, amibe belefér mind a 17 kötet. Azt meg felesleges piacra dobni, amíg a könyvek közül csak 14-15-16 kapható. Legalább is így logikus. Ha kiadják az utolsó köteteket is, akkor jöhetnek majd a díszdobozok.
Persze más a helyzet a Narutoval. hiszen ehetetlen olyan díszdobozt kiadni, amibe minden kötete egyszerre belefér. Ott tippelni kéne mennyi kötet után jönne jól egy (pl. 15?). Mert gondolom, ha már díszdobozokat is készítetek, akkor nem csak egy sorozathoz. Legalábbis remélem.
Személy szerint minden kiadványotokra vevő vagyok, úgyhogy mindenből szívesen látnék díszdobozt az idő múlásával
Persze más a helyzet a Narutoval. hiszen ehetetlen olyan díszdobozt kiadni, amibe minden kötete egyszerre belefér. Ott tippelni kéne mennyi kötet után jönne jól egy (pl. 15?). Mert gondolom, ha már díszdobozokat is készítetek, akkor nem csak egy sorozathoz. Legalábbis remélem.
Személy szerint minden kiadványotokra vevő vagyok, úgyhogy mindenből szívesen látnék díszdobozt az idő múlásával
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
Szerk: Rocky 2010-08-26 12:36:42
A díszdobozokat szerintem külön lehet majd kapni. És tartóként fog szolgálni.
Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-08-22 12:57:03
beküldve: 2010-08-22 12:51:30
(#109) Nem tudom, a díszdobozoknak mi a célja, max megvesszük ugyanazokat a mangákat egyben, olcsóbban, szép csomagolással...
De ha Árnybírót adnának ki díszdobozban, (mert az még úgysincs meg és nincs kedvem egy vagyont költeni rá :PP) azt lehet, hogy megvenném...
De ha Árnybírót adnának ki díszdobozban, (mert az még úgysincs meg és nincs kedvem egy vagyont költeni rá :PP) azt lehet, hogy megvenném...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-08-15 10:10:45
(#108) Hmm, egy Chrno díszdoboz engem is boldoggá tenne... De azért egy Nana-t sem utasítanék vissza... Vagy Kenshint! *.*
engem is boldoggá tenne egy Chrno díszdoboz*-*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-23 14:34:20
(#106)