Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Manga díszdoboz
Sztem ha már díszdobozt adnának ki, akkor az Árnybírónak is dukálna.
BTW Naruto Shippuden nincs mangában, csak az anime kapta ezt az alcímet.

BTW Naruto Shippuden nincs mangában, csak az anime kapta ezt az alcímet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Olyan ötletem támadt, hogy mi lenne, ha minden 5. vagy 10. számhoz (pl.: az Árnybíró és a Naruto esetében) ajándék díszdoboz járna. Ha külön kéne megvenni, nekem az se lenne baj.
Aki nem tudja, hogy miről is van szó, annak egy itt egy kép:
[Link]
Aki nem tudja, hogy miről is van szó, annak egy itt egy kép:
[Link]
Télleg jó ötlet lene már az Árnybirót gyorsan ki kéne adni és Diszdoboz!Naruto ha, már vége lene a sima narutonak(utána shippuden)Kensin 14.kötetnél+majd ha kijön a 28kötet
*Álmodozik*

beküldve: 2008-08-17 17:21:51
(#43) Ha lenne én vennék naruto-hoz,de csak akk ha az 6. hat kötet belefér több nem kell

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-17 16:14:10
(#42) Igen, ez egy jó gondolat. Én is vennék egyet az árnybíróknak
Viszont továbbra sem lenne gazdaságos díszdobozban kiadni egyszerre, X kötetet. Maximum kis példányszámban. A lennt említett okok miatt.

Viszont továbbra sem lenne gazdaságos díszdobozban kiadni egyszerre, X kötetet. Maximum kis példányszámban. A lennt említett okok miatt.
Someday the Dream will End
Ezt most akárhogy bogozom, nem értem.
Röviden annyi, hogy lehetne külön is árulni egy-egy manga, anime gyüjtő/díszdobozát. Csak belelkesültem és akkor kicsit kusza a mondandóm. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-05-30 16:36:38
(#38) Ez a probléma könnyen áthidalható szerintem. Ezeket a gyüjtődobozokat ha jól sejtem kartonlapokra vagy hasonlóra nyomják. Aki frissen veszi meg egyben, vagy X példányonként kapja így a dobozban. Akinek pedig már megvan egy jelképes összegért hozzájuthatna. Pölö nem hiszem, hogy egy 1.000-1.500 Ft olyan hatalmas plusz kiadás lenne a rajongók részéről.
Azt, hogy a kiadónak van-e rá lehetősége, kedve és megéri-e nekik, majd az illetékesek megmondják.
Másik topicban ferde szemmel néztek a magyar anime kiadásokra az áruk és a rajtuk lévő részek miatt. Szerintem teljesen rendben vannak ilyen szinten. A terítékből kellene többet kihozni általában. Ott van pölö a most közelgő Ninja Scroll és hasonló limitált, fluffos csomagolású dogok. Biztos, hogy mind elkel.
Azt, hogy a kiadónak van-e rá lehetősége, kedve és megéri-e nekik, majd az illetékesek megmondják.
Másik topicban ferde szemmel néztek a magyar anime kiadásokra az áruk és a rajtuk lévő részek miatt. Szerintem teljesen rendben vannak ilyen szinten. A terítékből kellene többet kihozni általában. Ott van pölö a most közelgő Ninja Scroll és hasonló limitált, fluffos csomagolású dogok. Biztos, hogy mind elkel.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerintem ebben csak az a necces, hogy akinek már megvan mind ami megjelent, az nem hiszem h újra megveszi a doboz miatt. Aki meg eddig nem vette... Hát lehet hogy ők megveszik pofás csomagolásért (?)

De egyébként tök jól néz ki!
Someday the Dream will End
Kedves Mangafan: Van esély rá, hogy egyszer díszdobozt is adtok ki? Mondjuk csak a webbolton keresztül az egyszerűbb terjesztés miatt.
Tök jól nézne ki mondjuk majd a Death Notehoz és a Hellsinghez

Meg persze a Narutohoz, az Árnybíróhoz, a Kensinhez...

beküldve: 2008-05-23 22:31:32
(#35) Kedves Mangafan: Van esély rá, hogy egyszer díszdobozt is adtok ki? Mondjuk csak a webbolton keresztül az egyszerűbb terjesztés miatt.
Na ezt muszáj megnéznetek!!!
[Link] és [Link]
Na ezt nevezem én díszdoboz mániának...
bár tény, hogy egyik-másik elég jól mutat. Különösen a fémből készültek.
[Link] és [Link]

Aha...ez aztán A gyűjtemény!

Tényleg jól mutat, bár én nem vagyok különösebben a díszdoboz híve.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
[Link] és [Link]
[Link] és [Link]

Semmi különös. Nem "díszdoboz mánia" egyszerűen az amerikai kiadásoknál (és többnyire a japánnál is) kijön a sorozat egy dobozos verziója is ami olcsobb is mintha lemezenként vetted volna meg.
(Újabban azt csinálják, hogy az első lemezhez kisebb felárért jér a doboz. Vagy később a dobozos kiadás un. Slim, azaz a booklet és hasonlók kimaradnak és vékony tokba rakják a filmeket.)
Nekem is itt a polcon 10-11 dobozos sorozat van. Olcsóbb volt mint egyenként.
Szerk: Meglivorn 2007-07-14 23:02:28
[Link] és [Link]
[Link] és [Link]

Fullmetal Alchemistes OWNZ! : D Részemről az a nyerő

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-07-14 15:56:41
(#31) Na ezt muszáj megnéznetek!!!
[Link] és [Link]
[Link] és [Link]

Szerk: Horsee 2007-07-14 15:57:58