Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga díszdoboz
beküldve: 2009-09-30 15:38:56
(#75) SZentem ha lesz díszdoboz, akkor az naruto-hoz,Árnybíróhoz,meg Death Note-hoz lesz...(remélem külön is lehet majd venni,mert már megrendeltem mind a 6 narutot...)
Én is így vagyok vele egy ilyen dobozt elfogadnék [Link]
Szerk: Light HUN 2009-09-01 19:20:09
Tényleg nem elvetendő ötlet, de szerintem én akkor sem nagyon jutnék hozzá(szüleim nem engedik,hogy ilyenekre költsem a pénzem.Mondjuk így is veszek mangákat... )
meh....
Mondjuk olvastam itt a topikban, hogy esetleg külön is lehetne venni a díszdobozt. Az tényleg jó ötlet lenne
beküldve: 2009-09-01 17:24:48
(#70) A díszdobozt feleslegesnek tartom - nagyon szép, meg minden, de ha valaki részenként veszi meg a köteteket akkor, amikor megjelennek, és később jön ki a díszdoboz, mit csináljon a már meglévő kötetekkel? Ajándékozza el? (Ebben az esetben állok rendelkezésére )
Persze akik nagy fanok, meg jó sok pénzük van, belefér, hogy egy-egy kötetből több példány is bezsákoljanak
Persze akik nagy fanok, meg jó sok pénzük van, belefér, hogy egy-egy kötetből több példány is bezsákoljanak
Ezeket a fárasztó, értelmetlen hozzászólásokat és topicokat össze kellene gyűjteni egy díszdobozba. Hogy egy kicsit a témához kapcsolódjak.
BAN az arcukba!
Ezen tényleg jót derültem
no pussy, just the dicks
Ezeket a fárasztó, értelmetlen hozzászólásokat és topicokat össze kellene gyűjteni egy díszdobozba. Hogy egy kicsit a témához kapcsolódjak.
MEGALOL
Szerk: .., 2008-11-09 10:50:45
beküldve: 2008-11-09 10:45:52
(#67) Ezeket a fárasztó, értelmetlen hozzászólásokat és topicokat össze kellene gyűjteni egy díszdobozba. Hogy egy kicsit a témához kapcsolódjak.
BAN az arcukba!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-09 10:47:38
Ha engem kérdeztek, dagadtmalacon már csak a ban segíthet. BAN PLEASE!
Szerintem is! DE úgy is visszajön.
MIANEVED?!
Ha engem kérdeztek, dagadtmalacon már csak a ban segíthet. BAN PLEASE!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-08 23:56:42
beküldve: 2008-11-08 23:36:28
(#64) Jó, jó... Én sem örülök hogy "dagadtmalac" visszatért, legfőképp azért, mert semmit nem változott... És ezért tényleg mennie kellene. De azért ennyire véresen ne fogjátok fel a dolgot.
Dagadtmalacnak jótanács: Legyél normálisabb, olvasd el a fórumszabályzatot, és a topic címe és a hsz-ed valamilyen kapcsolatba legyenek... (bár most én is offolok). Ha nem tudod betartani ezeket, akkor semmi keresnivalód itt, mert csak idegesíted a jól összeszokott közösséget!!
MangaFanosok, ti meg ne rögtön öljetek, mondjuk úgy 5 olyan hsz után ^^
Dagadtmalacnak jótanács: Legyél normálisabb, olvasd el a fórumszabályzatot, és a topic címe és a hsz-ed valamilyen kapcsolatba legyenek... (bár most én is offolok). Ha nem tudod betartani ezeket, akkor semmi keresnivalód itt, mert csak idegesíted a jól összeszokott közösséget!!
MangaFanosok, ti meg ne rögtön öljetek, mondjuk úgy 5 olyan hsz után ^^
Bizony, jogában áll hallgatni, minden, amit mond, felhasználható Ön ellen. Jogában áll ügyvédet fogadni, amennyiben nem kíván élni a jogával, a bíróságjelöl ki magának védőügyvédet...
Dögölj meg!
Kedves tőled, jár a feketepont a fórumszabályzat egyértelmű, szándékos és ismételt megsértéséért.
Kellemes éjszakát!
no pussy, just the dicks
Szerk: dagadtmalac 2008-11-08 23:24:48