Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga díszdoboz
De akkor most lesz vagy sem? Mert oké, hogy meg lett hirdetve, de azóta már eltelt egy kis idő... És még semmi :S
beküldve: 2009-10-07 20:49:55
(#104) Hmm, egy Chrno díszdoboz engem is boldoggá tenne... De azért egy Nana-t sem utasítanék vissza... Vagy Kenshint! *.*
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Igen, tudom milyen, nekem is megvan. Alapnak alap verzió de én pölö értékeltem, hogy kapott sorozat egy ilyet is.
Azt akartam írni, hogy szvsz a mangáknak is megfelelne vmi hasonló, csak ugye ilyen éjszaka már nem nem megy ez nekem. (:
Azt akartam írni, hogy szvsz a mangáknak is megfelelne vmi hasonló, csak ugye ilyen éjszaka már nem nem megy ez nekem. (:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Nekem megvan a Ghibli sorozatos doboz.
Az ára teljesen okés volt, a formája, ahogyan adják eléggé ügyetlen, IKEÁsan lapraszerelve adják, vagyis kb A2-es méretű kartont kell cipleni, ami könnyen sérül, így én is anno még az átvevőhelyen összeállítottam és zacskóban elhoztam. Amúgy nagyon jó a minősége, csak a képek eléggé ügyetlenül lettek elrendezve az oldalán meg a hátán. Lehetett volna jobb a grafikai tervezése is. Amúgy télleg csak a kollekció összetartására jó.
Az ára teljesen okés volt, a formája, ahogyan adják eléggé ügyetlen, IKEÁsan lapraszerelve adják, vagyis kb A2-es méretű kartont kell cipleni, ami könnyen sérül, így én is anno még az átvevőhelyen összeállítottam és zacskóban elhoztam. Amúgy nagyon jó a minősége, csak a képek eléggé ügyetlenül lettek elrendezve az oldalán meg a hátán. Lehetett volna jobb a grafikai tervezése is. Amúgy télleg csak a kollekció összetartására jó.
Igen, ő az, a Shadowszekrény, köszönöm szépen az infót.
Mondjuk nem tudom, én ilyesminek nem állnék neki itthon (nem mintha megvenni képes lennék ezt a szörnyeteget)... Ennél még az is jobb, ha szimplán ki van pakolva a polcra, szvsz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-01 21:07:10
(#100) Hárd; szvsz a Shadow box-ra gondolsz.
ARanyos lenne, de eszméletlen drága, meg nem hhiszem, hogy sokan vennék meg újra a sorozatot. Magát a dobozt pedig össze lehet asztaloskodni házilag is.
Én spec egy Ghibli-sorozatos doboznak is örülnék.
Nem valami költséges az előállítása (javítsatok ki, ha rosszul tudom), így olcsón hozzá lehetne jutni és mégis összetartja valami a kollekciódat.
ARanyos lenne, de eszméletlen drága, meg nem hhiszem, hogy sokan vennék meg újra a sorozatot. Magát a dobozt pedig össze lehet asztaloskodni házilag is.
Én spec egy Ghibli-sorozatos doboznak is örülnék.
Nem valami költséges az előállítása (javítsatok ki, ha rosszul tudom), így olcsón hozzá lehetne jutni és mégis összetartja valami a kollekciódat.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-10-01 21:09:08
beküldve: 2009-10-01 20:42:50
(#99) Akár! De én kiváncsíbb lennék egy SE dísztobozra Vagy olyan van?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Death Note-hoz jöhetne =D
De ez az Árnybírós is jó lesz.
Vajon Hellsinghez lesz? 10 kötet...
De ez az Árnybírós is jó lesz.
Vajon Hellsinghez lesz? 10 kötet...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Narutohoz nem valószínű egy járna, legalábbis szerintem nem lenne ésszerű. (nem mintha annyira képben lennék, a topic nevéből tudtam meg, hogy van ilyesmi...)
Van valami angol, leginkább szekrényre hasonlító nagyonlol verzió (nevére sajnos nem emlékszem), amiben 25 kötet van talán, nem tudom... Olyasmit jobban el tudnék képzelni ilyen hosszúságú szériánál, bár biztos nem lenne egy olcsó kör.
Van valami angol, leginkább szekrényre hasonlító nagyonlol verzió (nevére sajnos nem emlékszem), amiben 25 kötet van talán, nem tudom... Olyasmit jobban el tudnék képzelni ilyen hosszúságú szériánál, bár biztos nem lenne egy olcsó kör.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Tényleg... a Death Note-hoz okés egy 12+1 kötetes díszdoboz, de a Naruto-hoz mekkora járna vajon?
lumana.wordpress.com
De a Death note-hoz és a Narutóhoz is lehet majd kapni... vagy csak már napközben is a vágyálmaimat vetítem ki a monitorra
beküldve: 2009-10-01 01:12:31
(#93) Nahát!!! Nagyon szép a doboz! Bár írták, h ez még terv :)
És perszehogy most jön ki a MF ennyi jó cuccal amikor tényleg anyagi csődben vagyok xD
És perszehogy most jön ki a MF ennyi jó cuccal amikor tényleg anyagi csődben vagyok xD
MIANEVED?!
Kezdetnek én annak örülnék ha fordítanák a Bleachet aztán ha már 10 kötet lesz akkor jöhet a doboz xD
(most elégedjünk meg az Árnybíróssal)
(most elégedjünk meg az Árnybíróssal)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-30 21:46:22
(#91) Ez valami gyönyörűséges. ^^
Hogy lesz beosztva/hány kötet fog elférni egy dobozba? Vagy csak el lesz?
Vagy ez még tökre homályba van, és majd fény derül rá a későbbiekben, vagy némi infót kaphatunk róla? : D
Hogy lesz beosztva/hány kötet fog elférni egy dobozba? Vagy csak el lesz?
Vagy ez még tökre homályba van, és majd fény derül rá a későbbiekben, vagy némi infót kaphatunk róla? : D
Szerk: Usagi-chan 2009-09-30 21:47:16