Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Manga díszdoboz
beküldve: 2007-06-19 18:01:09
(#30) Nem hülyeség... köszi az ötletet, Horsee
Nagyon szívesen. Azért remélem meg is valósítjátok, ha lehetséges.
Nem hülyeség... köszi az ötletet, Horsee
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
WoW, tetszik az ötlet, jó elrendezés így nem kéne minden egyes kötetért bejárnom a fél Belvárost.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Esztétikusabb is, meg több zsetont el lehet kérni érte, mindenesetre porolgatni biztos könnyebb és legalább nem szürkülnek be a lapok élei az állásban! Szóval nekem tetszik.
Érdekesség: a Cowboy Bebop 5 része olcsóbb díszdobozban (~40$), mint külön az összes kötet (~50$).
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-10 13:45:19
(#23) És ahhoz mit szólnátok, ha nem papírból lenne az a díszdoboz? Teszem azt kinézhetne éppen úgyis mint azok a minőségi kártyapakli tartó dobozok. Fém, domború nyomatokkal ékesítve... (Ha már szó esett a védelemről, arról nem is beszélve, hogy ily módon -hol aranyozott szegély, hol a kedvenc képed az adott kötetből-esztétikusabb is lenne) Én oda lennénk érte... meg vissza is, hogy minél előbb megvehessem
Minden lehetrséges... de az ellenkezője is.
beküldve: 2007-05-30 13:49:50
(#22) Esztétikusabb is, meg több zsetont el lehet kérni érte, mindenesetre porolgatni biztos könnyebb és legalább nem szürkülnek be a lapok élei az állásban! Szóval nekem tetszik.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Egy ilyet én szívesen látnék, bár nálam sok értelem nem lenne, mert polcon van az összes mangám.
beküldve: 2007-05-08 17:31:28
(#20) Az ötletet támogatom. Azt nem tudom hogy megvenném-e, de mindenképpen jó dolog lenne ha lenne.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Egy ilyesmi tényleg egész jó lenne az Árnybíróhoz.
beküldve: 2007-05-08 10:27:17
(#18) A díszdoboz feladata nem feltétlenül a védelem, hanem, hogy esztétikus legyen tőle a gyűjteményed...
Ezzel tisztában vagyok, csak gondoltam témában pont ebbe a topicba passzolna, mert hogy mangakiegészítő...
beküldve: 2007-05-06 21:27:26
(#16) A díszdoboz feladata nem feltétlenül a védelem, hanem, hogy esztétikus legyen tőle a gyűjteményed...