Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán nyelv
én most vettem egy könyvet az a címe, hogy "kezdő japán csak lazán" az írója Alb Gabriella sztem nagyon jó minden benne van a betűk alap nyelvtan szavak magyar angol japán szótár és egy csomó hasznos netes oldal is szóval nagyon jó én ebből tanulók és nagyon érthető meg jó :) csak ajánlani tudom :)
Befogom szerezni én is.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-24 18:23:57
Sziasztok !
Most szeretnék neki állni Japánul tanulni, tudnátok valamit javasolni miből tanuljam?
Most szeretnék neki állni Japánul tanulni, tudnátok valamit javasolni miből tanuljam?
én most vettem egy könyvet az a címe, hogy "kezdő japán csak lazán" az írója Alb Gabriella sztem nagyon jó minden benne van a betűk alap nyelvtan szavak magyar angol japán szótár és egy csomó hasznos netes oldal is szóval nagyon jó én ebből tanulók és nagyon érthető meg jó :) csak ajánlani tudom :) remélem tudtam segíteni
Those days will never come back
beküldve: 2013-04-09 12:00:42
(#323) beküldve: 2013-03-15 14:00:10
(#322) Sziasztok !
Valóban így van a hagyományos olvasásirány, jobbról balra, fentről lefelé. De vannak esetek ahol már a balról jobbra soros olvasás él.
beküldve: 2013-02-06 20:00:53
(#320) Lenne egy kérdésem, látom itt sokan nagyon profik a nyelv terèn.
Pontosan hogy is van az olvasásirány?
Én vhogy úgy tudom hogy jobbròl és fentről le.
Csak biztosra akarok menni!
Bár ez itt így olyan bénán hangzik.
Pontosan hogy is van az olvasásirány?
Én vhogy úgy tudom hogy jobbròl és fentről le.
Csak biztosra akarok menni!
Bár ez itt így olyan bénán hangzik.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2012-12-09 16:35:10
(#319) こんにしは。^w^
Én kb. 4 hónapja tanulom a nyelvet:)
Egyszerűen imádom, azt veszem észre magamon hogy japánul megszólalni és barátnőmmel beszélgetni könnyebben megy mint németül vagy angolul(pedig azokat már 6 és 12 éve tanulom
>->)
Egyébként azoknak akik tanulják egy kis segítség:)
-van egy sharedtalk nevezetű angol chates oldal, a lényege az hogy meg kell jelölnöd azt a nyelvet amiben te profi vagy és tudsz segíteni benne másoknak is, illetve olyan nyelveket amiket gyakorolni szeretnél:)
Ezen az oldalon van fent elég sok japán anyanyelvű személy:)
Én szoktam velük beszélgetni és szinte az összes nagyon segítőkész:)Nagyon kedvesek kijavítják a hibáimat ha van és elmondják hogyan célszerűbb mondani az adott dolgokat:)
Remélem tudtam ezzel egy kicsit segíteni:)
Ó és még egy oldal:P
https://www.erin.ne.jp/jp/
Mindenkinek jó szórakozást a Japánhoz ^^
Én kb. 4 hónapja tanulom a nyelvet:)
Egyszerűen imádom, azt veszem észre magamon hogy japánul megszólalni és barátnőmmel beszélgetni könnyebben megy mint németül vagy angolul(pedig azokat már 6 és 12 éve tanulom
>->)
Egyébként azoknak akik tanulják egy kis segítség:)
-van egy sharedtalk nevezetű angol chates oldal, a lényege az hogy meg kell jelölnöd azt a nyelvet amiben te profi vagy és tudsz segíteni benne másoknak is, illetve olyan nyelveket amiket gyakorolni szeretnél:)
Ezen az oldalon van fent elég sok japán anyanyelvű személy:)
Én szoktam velük beszélgetni és szinte az összes nagyon segítőkész:)Nagyon kedvesek kijavítják a hibáimat ha van és elmondják hogyan célszerűbb mondani az adott dolgokat:)
Remélem tudtam ezzel egy kicsit segíteni:)
Ó és még egy oldal:P
https://www.erin.ne.jp/jp/
Mindenkinek jó szórakozást a Japánhoz ^^
beküldve: 2012-12-09 15:09:18
(#318) Én még csak nem régiben, kb. egy hónapja, kezdtem el tanulni a Japán nyelvet... de nagyon szeretem ^^
És ha valaki esetleg tudna ajánlani tanárt, vagy valimlyen módon tudna segíteni, hogy gyorsabban tanulja, annak nagyon örülnék ^^
És ha valaki esetleg tudna ajánlani tanárt, vagy valimlyen módon tudna segíteni, hogy gyorsabban tanulja, annak nagyon örülnék ^^
fancsuhh97@gmail.com
"Jelenleg nem vagyok több, mint egy, a sakktábláról leütött bábu."
beküldve: 2012-07-21 21:06:42
(#317) én már jópár éve tanulok japánul a városban olyan tanárnő tanít aki Japánból érkezett
Sacuki
beküldve: 2012-07-19 22:05:26
(#316) Én már 2 és fél éve minden nyári szünetben az interneten talált könyvekből tanulok. Eleinte úgy gondoltam ,hogy képtelenség ennyi betűt megtanulni, de most úgy vagyok vele ,hogy meg lehet jegyezni csak idő kell neki. (Vagyis nálam így van.)
Én csak bizonytalan vagyok amikor feladatokat írok abból a könyvből amiből éppenséggel tanulok.
Tanárra se pénzem, se nem olyan helyen lakom ,hogy bárki is ide jönne tanítani.
Egyszer volt alkalmam (a suliban) egy japán öreg hölggyel találkozni aki Amerikában él és tanár ott. Sajna akkor még csak kevés ismeretem volt japánul ezért nem tudtam vele beszélni, angolból meg nem voltam jó tanuló. Egyszer az egyik órán kért tőlünk bemutatkozást házi feladatként. Egyedül én csináltam meg és a tanár segítségével el lett mondva ,hogy mi az amit oda adok neki, mert már ő is elfelejtette. (Sok osztályhoz ment be és biztos ezért.) Azzal a kicsi tudással írtam le neki japánul és angolul magamról pár dolgot. Igaz japánul csak két mondatot. Nagy meglepetésemre válaszolt a levelemre és nem az én eredeti papíromat adta vissza hanem lefénymásolta és én a fénymásolatot kaptam vissza amin angolul válaszolt (nővérem segített lefordítani). Az angol helyesírásomon javított és magyarázatot kaptam mit hogy kell írni, a japánnál azt írta nagyon szép az írásom és kaptam magyarázatot a hiragana, katakana és kanji formáról és használatáról. Sok szerencsét kívánt és azt írta ,hogy meg tudom tanulni mind az angolt és japánt + a legjobbakat kívánta. Ekkor szinte lepkét lehetett volna fogatni velem.
A saját nevemet akkor nem tudtam japánul hogyan írjam le és azt is leírta nekem 2 formában.
Most is csak megköszönni tudom neki ezt a levelet.
Én csak bizonytalan vagyok amikor feladatokat írok abból a könyvből amiből éppenséggel tanulok.
Tanárra se pénzem, se nem olyan helyen lakom ,hogy bárki is ide jönne tanítani.
Egyszer volt alkalmam (a suliban) egy japán öreg hölggyel találkozni aki Amerikában él és tanár ott. Sajna akkor még csak kevés ismeretem volt japánul ezért nem tudtam vele beszélni, angolból meg nem voltam jó tanuló. Egyszer az egyik órán kért tőlünk bemutatkozást házi feladatként. Egyedül én csináltam meg és a tanár segítségével el lett mondva ,hogy mi az amit oda adok neki, mert már ő is elfelejtette. (Sok osztályhoz ment be és biztos ezért.) Azzal a kicsi tudással írtam le neki japánul és angolul magamról pár dolgot. Igaz japánul csak két mondatot. Nagy meglepetésemre válaszolt a levelemre és nem az én eredeti papíromat adta vissza hanem lefénymásolta és én a fénymásolatot kaptam vissza amin angolul válaszolt (nővérem segített lefordítani). Az angol helyesírásomon javított és magyarázatot kaptam mit hogy kell írni, a japánnál azt írta nagyon szép az írásom és kaptam magyarázatot a hiragana, katakana és kanji formáról és használatáról. Sok szerencsét kívánt és azt írta ,hogy meg tudom tanulni mind az angolt és japánt + a legjobbakat kívánta. Ekkor szinte lepkét lehetett volna fogatni velem.
A saját nevemet akkor nem tudtam japánul hogyan írjam le és azt is leírta nekem 2 formában.
Most is csak megköszönni tudom neki ezt a levelet.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
Szerk: Krisztina 2012-07-19 22:35:18
beküldve: 2012-07-19 19:29:01
(#315) Sziasztok! Én japán fordító vagyok, aki most magyarul tanul. Amerikai vagyok és most japán-koreai-angol fordítóként dolgozom Amerikában, de ezelőtt japánt tanítottam egyetemistáknak. Szívesen segítném azokat a japán tanulással, akik beszélnének velem magyarul. Ha érdekel, légy szíves küldj üzenetet nekem Skype-on, Gmail Talk-on, vagy email-ben. Köszönöm szépen előre is!
beküldve: 2012-07-10 11:15:33
(#314) Én szeretnék japánul tanulni, de eddig csak szavakat tanulgattam, az írásjeleket még nem próbáltam...mondjuk az a szótanulás is elég régen volt...
Majd belejössz csak tanulgass többet(:
beküldve: 2012-07-07 15:17:55
(#312) Én szeretnék japánul tanulni, de eddig csak szavakat tanulgattam, az írásjeleket még nem próbáltam...mondjuk az a szótanulás is elég régen volt...
beküldve: 2012-07-06 17:36:48
(#311) Én tanulgatok japánul..az írásuk nem igazán megy mármint kézzel;D De egyépként már összetudok rakni pár étkézláb mondatot...De még elég kezdő vagyok és annyi dolgom van most..mi lesz így?